FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jeste li vi svjesni da mi za 7 dana slavimo DUPLU krunuu?

Bordo bijeli za život cijeli!!
cudi me da niko nije spomenuo sto onaj lik protiv nas danas dobio 2 zuta i ostao u igri

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma neka on bude dobro i da ne bude posljedica, pa koliko god trajao oporavak. Ne do bog da se desi nešto loše, pa da ostane oštećen do kraja života.midzuka je napisao/la:@alfred @inijesta hvala momci. Nisam znao fkt da je tako losa situacija. Mislio sam da je neka rutina poslije koje brzo ide oporavak. Hvala na pojasnjenju Iskreno mu zelim sami najbolje, da izadje jos jaci.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
-
nukleusmember
- Kontakt:
bilo bi lijepo kada bi bar djeca do nekog godišta imala slobodan ulaz protiv zvijezde
VVVBK
VVVBK
-
ajdohordas
- Kontakt:
Ne mislim uopste da smo ovo danas pustili. Nije mi ni toliko krivo jer su momci u srijedu odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone. Ali mi je strasno krivo zbog ovih igraca koji su dobili sansu a nisu je iskoristili. I dosta nas je ovdje grijesilo kad smo Husrefa kritikovali zbog zamjena a evo danas se vidi da mi sa kvalitetom i nemamo toliko sirok roster.
Ja ne znam jel Handzic dva duela dobio...
Sisic gram mozga nema, igrac koji posjeduje samo brzinu i nista drugo...
Mustafic jako los danas i dosta pogresnih dodavanja...
O Beekicu je vise suvisno bilo sta da se kaze, igrac manje...
Previse nekvalitetnih izmjena odjednom i plus su i ovi zakazali sto su standardni bili osim Mujakica i Lazica. Malo je i umor ucinio svoje, na kraju i neprirodne pozicije a realno oni su bili 100% motivisani i to je sa Mirzom jedna druga ekipa u odnosu na prije.
Steta za nas sto se opet dovodimo u tesku situaciju.
Ali sta je tu je.
Previse nekvalitetnih izmjena odjednom i plus su i ovi zakazali sto su standardni bili osim Mujakica i Lazica. Malo je i umor ucinio svoje, na kraju i neprirodne pozicije a realno oni su bili 100% motivisani i to je sa Mirzom jedna druga ekipa u odnosu na prije.
Ali sta je tu je.
ajdohordas je napisao/la:Ne mislim uopste da smo ovo danas pustili. Nije mi ni toliko krivo jer su momci u srijedu odigrali jednu od boljih utakmica ove sezone. Ali mi je strasno krivo zbog ovih igraca koji su dobili sansu a nisu je iskoristili. I dosta nas je ovdje grijesilo kad smo Husrefa kritikovali zbog zamjena a evo danas se vidi da mi sa kvalitetom i nemamo toliko sirok roster.
Ali sta je tu je.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma Šišić je i onako qarina od igrača. Obična atletska kokoš, koja igra napamet umjesto mozgom i koji uopšte nam fudbalsku inteligenciju. Identičan slučaj kao Višća. Ne govorim to onako, nešto da ga mrzim i te gluposti, nego realno. Ima brdo primjera gdje dokazuje sve ovo. Onaj ubačaj i asistencija za Rahmana u prošlom kolu je jedna od rijetkih njegovih dobrih odluka.
Što se mene tiče, može i on ići, zahvaliti mu se na ljeto.
Ablacija retine je odvajanje roznjace oka od ocnog zivca. U zavisnosti koliko je ista odvojena toliko sljepilo nastupa na to oko. Najbitnija je prva operacija. Na zalost KCUS je zadnja klinika za to, iz licnog iskustva govorim. Imao sam taj slucaj u porodici, gdje su clanu moje porodice upropastili oko. Na zalost na kraju smo otisli u Sveti vid i uspjeli sacuvati malo vida ali i funkciju oka. Bukvalno ceprkajuci po oku i "steleci" se upropastili su oko. Nasa greska je bila sto nismo odmah otisli u Bg. Zato sam apelovao ovdje ako iko zna nekog u upravi da ni pod tackom razno ne rade operaciju na KCUSu. Mada ako je imao srece mozda su i dobro uradili. Kljucnih su narednih par mjeseci gdje Stanojevic ne smije imati apsolutno nikakvog napora. Inace ablacija nastaje usljed udarca a moze i kod naglih skokova pritiska. Za oporavak bitnu ulogu igra i genetika tj samo oko kako ce da prihvati. Postoji vise tehnika koje se trenutno rade od ubrizgavanja silikona koji drzi pritisnutu retinu za zivac dok ponovo ne sraste, ubrizgavanje gasa koje se radi kod sitnih ruptura do 5%. Nama su na KCUSu radili sivanje koncem bukvalno. Tako se radilo prije 20 godina. A mi smo imali operaciju prije par godina. Jos ju je radio Dr Karcic koji vazi za eksperta a koji je sada u privatnim vodama. Iskreno nadam se zbog Stanojevica da ce operacija uspjeti i zbug njegove karijere. Sto se mene tice da vise nikad ne zaigra za nas ali da momak sacuva karijeru i da se mogne ponovo baviti fudbalom ja bih bjo sretan. U suprotnom ako ne uspije problem ce se vratiti i imace jos jednu pa jos jednu operaciju, sto je cesta pojava kod nas. Vani nije jer imaju i eksperte i modernu tehnologiju. Kada sam vidio povredu smucilo mi se od muke znajuci sta potencijalno to moze znaciti za njega. Zao mi je svakoga ko ovo dozivi. Zanadati se da ce sve biti uredu i da cemo Milosa imati narednu sezonu.midzuka je napisao/la:@alfred @inijesta hvala momci. Nisam znao fkt da je tako losa situacija. Mislio sam da je neka rutina poslije koje brzo ide oporavak. Hvala na pojasnjenju Iskreno mu zelim sami najbolje, da izadje jos jaci.
BTATE IZDRZI!
Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....
Nikad pameti doci, kao da se nismo milion puta opekli...
Optimizam da, vjerovati u nesta svakako.. al upisivati pobjedu 7 dana prije odigravanja utakmice
Optimizam da, vjerovati u nesta svakako.. al upisivati pobjedu 7 dana prije odigravanja utakmice
-
ajdohordas
- Kontakt:
I ja bih ga se rijesio. Mustafic posudba u Olimpik.AlfredNobel je napisao/la:Ma Šišić je i onako qarina od igrača. Obična atletska kokoš, koja igra napamet umjesto mozgom i koji uopšte nam fudbalsku inteligenciju. Identičan slučaj kao Višća. Ne govorim to onako, nešto da ga mrzim i te gluposti, nego realno. Ima brdo primjera gdje dokazuje sve ovo. Onaj ubačaj i asistencija za Rahmana u prošlom kolu je jedna od rijetkih njegovih dobrih odluka.
I mislim da je vrijeme da trazimo napadaca, ali top napadaca. Ahmetu je 34 godine ne vjerujem da ce jos puno u ovakvoj formi igrati, a sa Handzicem smo bez napadaca. U ove dvije tekme sto je igrao, danas i MDK nije se sa loptom sastavio kako treba. Ok da je u prilikama pa ih ne realizuje razumio bih da je izgubio taj osjecaj i formu, ali on duela ne moze dobit nijednog, svaki kontakt je na zemlji. Kao da je neki kantonalni igrac. Bas sam se nekako razocarao u njega.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Treba Mustafića u Olimpic, ako se tu ne pokaže, vjerovatno i neće biti neke koristi od njega. Ali, treba sačekati, mlad je još. Bio sam se obradovao kad je mali Crnički došao, ali eto i on tu povredu doživio, pa je sad i pitanje kakav će biti poslije nje i opet ga valja čekati, tako da će to biti propali slučaj, nažalost. Sigurno je dobar i školovan igrač, nije mala stvar trenirati s prvom ekipom Bayerna, znači nije neki polovnjak.ajdohordas je napisao/la:I ja bih ga se rijesio. Mustafic posudba u Olimpik.AlfredNobel je napisao/la:Ma Šišić je i onako qarina od igrača. Obična atletska kokoš, koja igra napamet umjesto mozgom i koji uopšte nam fudbalsku inteligenciju. Identičan slučaj kao Višća. Ne govorim to onako, nešto da ga mrzim i te gluposti, nego realno. Ima brdo primjera gdje dokazuje sve ovo. Onaj ubačaj i asistencija za Rahmana u prošlom kolu je jedna od rijetkih njegovih dobrih odluka.
I mislim da je vrijeme da trazimo napadaca, ali top napadaca. Ahmetu je 34 godine ne vjerujem da ce jos puno u ovakvoj formi igrati, a sa Handzicem smo bez napadaca. U ove dvije tekme sto je igrao, danas i MDK nije se sa loptom sastavio kako treba. Ok da je u prilikama pa ih ne realizuje razumio bih da je izgubio taj osjecaj i formu, ali on duela ne moze dobit nijednog, svaki kontakt je na zemlji. Kao da je neki kantonalni igrac. Bas sam se nekako razocarao u njega.
Ponavljam, Handžić nije igrač koji će imati ulogu kao Ahmet, jer je lik balvan s loptom. On je igrač za šesnaest, tu nešto da pokuša da napravi s klupe i to je to. On ima dosta kredita kod navijača i raja ga voli jer je 'mahalac' i dijete FKS. One šanse koje je promašio nedavno u jednoj tekmi (ne znam tačno s kim je bila) je katastrofa.
100% si u pravu!Zip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....
Mi se ponasamo kao da smo vec sve osvojili, a Bgm valja dobro zapeti u subotu, a i revans protiv listice nije revijalna utakmica.
Ako poslije utakmica Ajaxa i Barselone treba dodatno objasnjavati igracima da nista jos nije gotovo onda **** i njih i sav strucni stab.zagorski je napisao/la:100% si u pravu!Zip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....
Mi se ponasamo kao da smo vec sve osvojili, a Bgm valja dobro zapeti u subotu, a i revans protiv listice nije revijalna utakmica.
Danasnja utakmica je bila nesto sasvim drugo. Morala se refreshovati ekipa. Da smo danas izasli u punom sastavu, igrali bi protiv naspanovane krkanske ekipe na terenu koji nam ne odgovara. Mozda ni tada ne bi pobijedili jer je ekipa umorna. A totalno bi se potrosili za srijedu i narednu subotu. Po meni je ovo ispravna odluka da se riskira sa drugim timom u ovoj utakmici.
Da, inace je Etno selo Stanisici veoma neugodan protivnik pogotovo nasim komsijsmaZip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....
U novi boj ...
Zip je napisao/la:Samo vi podcijenjujte zvijezdu, mogli bi se neki fatati za glavu zbog toga....
Ponesi bolan sal i povedi porodicu da uzivate u proslavi titule. Kakva zvijezda. Ostala u ligi. Ispali gosk i krupa. Jel ti dovoljno. Haj sa nama u srijedu da ih docekamo u Jablanici kad kup uzmu. Mi nosimo bubanj, poklonio nam Sejo Brajlovic. Voli te brat. No sikiriki dupla je vec u vitrinama.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Ekipa koja ti nije dala gol u 5 tekmi ocekujes da ti uvale 3.
Ekipa iz etno sela ti dolazi i ti sumnjas u titulu?
Zabijes oko 80 golova ove sezone, a primis 20 i opet sumnja.
Daj ba. Idemo ovo zgazit ko plitak potok.
7:0
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Jbg isto smo mi trebali pregaziti kao plitak potok i slobodu i tuzlu i goska, pa na kosevu opet goska, krupu. Mani ti to lahko cemo i sve je rijeseno, jest ****Laznjak je napisao/la:Ekipa koja ti nije dala gol u 5 tekmi ocekujes da ti uvale 3.
Ove je i zeljo dobiozagorski je napisao/la:Jbg isto smo mi trebali pregaziti kao plitak potok i slobodu i tuzlu i goska, pa na kosevu opet goska, krupu. Mani ti to lahko cemo i sve je rijeseno, jest ****Laznjak je napisao/la:Ekipa koja ti nije dala gol u 5 tekmi ocekujes da ti uvale 3.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
- SedrenikHz
- Kontakt:
Dal je realno da postavljaju nase momke sa cuma što ih je murija satrala pokušavajuči napraviti priču da su oni nas izmarisali..
Eh fakat ide uz njih ono mitomani, poceli su biti gori od srba, svaki poraz slave kao pobjeduu.
HORDE BRAVOOO
Eh fakat ide uz njih ono mitomani, poceli su biti gori od srba, svaki poraz slave kao pobjeduu.
HORDE BRAVOOO
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
- ElCartel11
- Kontakt:
Zelim samo, da na kraju budemo imali barem bod vise od laznih, jbt nesmijemo si dopustiti da sa 11 bodova viska mi spadamo na to da naslov odlocuje gol razlika 
Ako nam ista ide u prilog jeste to da ce Zvijezda doci opusteno na Kosevo, mads ako nasi shvate to opusteno mogao bi biti opet slab rezultat. Istina je da smo danas nastupili brez pola ekipe, ali svejedno moglo se je bolje ja mislim. A ovi igraci sa klupe su dokaz, da mi i nemamo bas tako siroku klupu kao sto mislimo...
Ako nam ista ide u prilog jeste to da ce Zvijezda doci opusteno na Kosevo, mads ako nasi shvate to opusteno mogao bi biti opet slab rezultat. Istina je da smo danas nastupili brez pola ekipe, ali svejedno moglo se je bolje ja mislim. A ovi igraci sa klupe su dokaz, da mi i nemamo bas tako siroku klupu kao sto mislimo...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 44 gosta.