Penaltiky je napisao/la:Dokoljenko je veći degen od Fikreta Abdića
Nemoj se mijesat medju navijacka prepucavanja,Fukare prvo moraju dokazat da uopste postoje da bi raspravljale o tucama i ostalim navijackim desavanjima. Al et ako nista bar nemate brige da ce vam ko napraviti sacekusu posto ne idete na gostovanja.Tu i tamo vas posamaraju po TZ,nekad koja samarcina po Lukavcu i tak ali ste generalno "rahat" sto se tice gostovanja.
Pa koji se ti **** javljaš? Da ti hazmir ne da sendvič i jogurt ne bi se ni javio ovdje nikad.
Inače pričam o tome da je lik napravio tri profila i sam sebe podržava.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
GOAT je napisao/la:Sto je najgore govorimo mu neka te ba nece ti niko nista a lik hladno uleti u rijeku
Moje je da te upozorim. Ima na temi jedan @dinamodresden iz Buljakova, pa pazi sta pises. Ima kratak fitilj.
Od Njemackog zna rec': golf dvica.
Drakesang@ ili si lud ili si glup, nema treceg. Pl prepucavanja, valjda znas citati, drugoligas.
Oo internet ratnice vidim jucer se satra pisajuci gdje si ti u olovu ,**** te otac retardiranog takvog ,a ovaj objavljuje jangerske picke u plicaku, girls in black, xaxaxa pogubili ste konce forumasi ni jedan niste bili a raspisali se svojim ocima kao da ste gledali
Zadnja izmjena: dynamodresden1, dana/u 12 maj 2019, 15:29, ukupno mijenjano 1 put.
A ja sam tek sad shvatio poslije ovih desavanja u Olovu
Treba pravit auto-puteve pa da se makljaju navijacke grupe kao u Europi-Feyenoord-Ajax -Dinamo -Hajduk po auto-putevima
Fino sve zagradeno nemas gdje pobjec ko u ringu
I udri
A ne ovo u Olovu
Pricaju mi ljudi ko da su tenis gledali uzivo
Te jedni ove zaganjaju pa onda ovi sto su zaganjani zaganjaju ove sto su ih ganjali i tako sat vremena
Vratovi ih zaboljeli gledajuci
cadillac je napisao/la:Hoće li izbjeglice sljedeće godine nosit onaj cvijet na gostovanje u banja luku?
Normalno.To je grb kluba
Nosili smo ga u Mostar,Krupu,Siroki,Bijeljinu,pa cemo tako i u Banjaluku.
Srbima dobro dodje da im nabija frustracije i ukazuje na njihovu neljudskost a Bosnjacima sluzi kao opomena sta se desi kad pocnu zabijati glavu u pijesak poput nojeva.
Sta je stećak? Oličenje gorstaka Bosanca!
Sta radi Bosanac na stećku?Stoji uspravno !Digao glavu,digao ruku ! Ali
nigdje, nigdje, nikad, niko nije pronasao stećak na kome Bosanac kleči ili
moli.Na kome je prikazan kao suzanj.
Miroslav Krleza
!Tuzla City!
bambus je napisao/la:E sad ozbiljno.
Napisat cu ono sto sam vidio po klipovima i ono sto sam cuo od drugih.Ovdje vecina koja pise nije ni bila,al bitno je da pise ono sto njemu odgovara i da je on neki mangup.A zna i sam da nije.
Koliko sam skontao Manijaci su pravili ceku Hordama.Dakle oni su ti koji su zapoceli i morali su biti spremni na sve.Znali su da ce Hordi biti vise a opet su spremali.Okej respekt za to,nek se nesto desava.Navlacenje gore-dole-gore-dole dok Horde nisu skapirale da njih ocigledno vise ima i da to trebaju rijesiti.Bilo je i na sake ocigledno u par navrata,po onom klipu Horde vise nadrljale.Horde kad su napadali ovi su bjezali i tako su i ostavili bubanj.Kazes bubanj ugraden,nije ukraden vec je oduzet.Bili ste kod tog autobusa,znali ste sta je u njemu i niste ga izvadili,ljudi vas otjerali,dosli do busa i uzeli bubanj.Oduzet,ne ukraden druze.(Mi smo napravili gresku u Zenici sa Torcidom kad smo imali sukob kad su pobjegli u buregdzinicu i barikade stavili na ulaz dok murija nije dosla.Kombi bio pored niko se nije sjetio pogledat kombi a unutra bile Pujanke i jos jedna ekipa,katastrofalna greska).Ocigledno da su Horde dobile bitku reci cemo da ih je vise bilo.Al to su Manijaci znali a i ono na pocetku sto sam naveo vi ste ti koji ste pravili sacekusu,dakle snosite posljedice i priznajte poraz.Tako je kako je.Nikad isti broj ljudi u tuci nece biti uvijek ce biti neko u vecini a neko u manjini.Vama respekt u svakom slucaju sto ste napali u manjem broju,a Hordama respekt na pobjedi i trofeju.Sve u svemu nek se nesto desava.
Otprilike to je to najmanje fajta bilo vise trcanja,manijaka manje al bili su busom i bolje organizovani posto su sto ih je bilo u glavnom u tom fazonu, navijaca Sarajevo bilo je 1000 na tom putu al svega od ultra do djeca, porodica, starijih svega tako dok su se organiizovali onda su prreuzeli incijativu. Sve u svemu jedna velika glupost
Po ugledu na DR. Dabića bivseg psihologa FKS nastavljaju tu tradiciju
Po ugledu na Upravu drzavne bezbjednosti koja ih je i osnovala
Svoju prljavu doktrinu prebacuju drugom
„Mi navijači manjeg Sarajevskog kluba lažemo da bismo obmanuli sebe, da utješimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bijedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid hrabrosti navijača Torpeda, i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno.“
-„Laž je državni interes svakog navijaca FK Sarajevo.“
-„Laž je u samom biću prosjecnog navijaca FK Sarajevo“.
-„U ovoj zemlji svaka laž na kraju postaje istina.“
-„Horde Zla je toliko puta u istoriji spašavala laž…“
Kad odlucis da mi zabranis javi se ali bez laznih naloga da mi uzivo to zabranis,napisi i sa ovog drugog profila bolesni internet ratnice bolje da te babo izdrko