I ako ne budemo primali golove kao sad u prvih 5/10 minLoveSB96 je napisao/la:Znaci Sarajevo je bez Stanojevica, njihov najbolji igrac. Ako zabijemo rani gol sve je moguce.

I ako ne budemo primali golove kao sad u prvih 5/10 minLoveSB96 je napisao/la:Znaci Sarajevo je bez Stanojevica, njihov najbolji igrac. Ako zabijemo rani gol sve je moguce.
Cuj prvih 5-10minUstanikSBII je napisao/la:I ako ne budemo primali golove kao sad u prvih 5/10 minLoveSB96 je napisao/la:Znaci Sarajevo je bez Stanojevica, njihov najbolji igrac. Ako zabijemo rani gol sve je moguce.![]()
Samo da ne zavaramo i publikuAndroid je napisao/la:Ovo je da zavaramo Sarajevo
Onda ga zavaravamo cijeli sezonuAndroid je napisao/la:Ovo je da zavaramo Sarajevo
Imamo uvijek muda za Gabelu, srećom neće nam više trebati. Što prije da ste na gostovanju Turbini i Grudama.GoskGabela je napisao/la:Nema se muda ni za kaknja aaa.
Malo daleko kakanj.
Jeste jaki haha
Beri mandarine ljakaneGoskGabela je napisao/la:Nema se muda ni za kaknja aaa.
Malo daleko kakanj.
Jeste jaki haha
Mi osigurali Europu a vi 2 liguGoskGabela je napisao/la:Nema se muda ni za kaknja aaa.
Malo daleko kakanj.
Jeste jaki haha
Ne znam, zadnji put su se opasno digli na noge kad smo mi zabranu imali a oni nisu smjeli doc. Al ne kontam takvo vase razmisljanje majkemi. Kako ocekujes da nase ikad puste na Kosevu ako njih ne puste vamo?penke je napisao/la:Koliko sam čuo od dolaska hordi nece biti nista,vratiti ce ih policija. Sad hoce li bit sluzbeno ne znam,vrati balije nazad..
Bas tako, neka dodju, najavljuju neku brojku mada je to uvijek isto, cca 100-120, sa masovnom pratnjom od Bradine..drzi ih do 80min, kulturno ih pustis,a nek se vesele u Bijelom poljusince1948 je napisao/la:Ne znam, zadnji put su se opasno digli na noge kad smo mi zabranu imali a oni nisu smjeli doc. Al ne kontam takvo vase razmisljanje majkemi. Kako ocekujes da nase ikad puste na Kosevu ako njih ne puste vamo?penke je napisao/la:Koliko sam čuo od dolaska hordi nece biti nista,vratiti ce ih policija. Sad hoce li bit sluzbeno ne znam,vrati balije nazad..
Te huligane treba zatvoriti a ne puštati na utakmice. Da se mene pita ne bih im dao nigdje da dodu to je stoka!Jedandevetcetiriosam je napisao/la:Bas tako, neka dodju, najavljuju neku brojku mada je to uvijek isto, cca 100-120, sa masovnom pratnjom od Bradine..drzi ih do 80min, kulturno ih pustis,a nek se vesele u Bijelom poljusince1948 je napisao/la:Ne znam, zadnji put su se opasno digli na noge kad smo mi zabranu imali a oni nisu smjeli doc. Al ne kontam takvo vase razmisljanje majkemi. Kako ocekujes da nase ikad puste na Kosevu ako njih ne puste vamo?penke je napisao/la:Koliko sam čuo od dolaska hordi nece biti nista,vratiti ce ih policija. Sad hoce li bit sluzbeno ne znam,vrati balije nazad..
Glupo bi bilo vratit momke koji su uzeli slobodan dan s posla da bi gledali svoj klub na gostovanju i onda 30 km od Širokog da ih vrate ne bi bilo okej bez obzira tko su onipenke je napisao/la:Koliko sam čuo od dolaska hordi nece biti nista,vratiti ce ih policija. Sad hoce li bit sluzbeno ne znam,vrati balije nazad..