Ali bukvalno, tako amaterski sve izgleda, od ovih odluka, od taktika, odlazaka u boksovemiki_92 je napisao/la:kakva smijurija od ekipe hahhaha
svaka odluka ima 5 krugova kasni
Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
BukvalnoVrebac je napisao/la:Neznam zasto gledam, ali daj da izgubimo 2 sata
- Donnie Darko
- Kontakt:
hvala ferariju što opet imamo one team sezonu 
kamo sreće da bottas izdrži pa da imamo utrku za šampiona do kraja
kamo sreće da bottas izdrži pa da imamo utrku za šampiona do kraja
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni LeClerc ne sustize Maxa.Smijesna ekipa
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
A i Leclerc nemoze da smanji razliku za Redbullom, a nesto pametuje..
- alfredbroderick
- Kontakt:
Nije, već je Ferrari postao preloš, previše se pljuje po Sebastianujelle je napisao/la:Pa kad mu je proslo ...prelos vozac je posto ..spali gume ..izgubi poziciju i blokira Leca ....u jednom rijeci FeteLalfredbroderick je napisao/la:Šta je mogao drugo, jedina šansa je bila na startu, probao, nije prošlo. jbgajelle je napisao/la:Joj FeteLa glupana
Jos 2 sekunde izgubise 
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ferrari je sekundu sporiji po krugu od ove dvojice, i to je to za ovu sezonu.
Jedini nacin da neko uzme 1-2 je tehnicki problem ili sudar vodece dvojice. A kako je krenulo, gledat cemo Merz 1-2 do kraja
Jedini nacin da neko uzme 1-2 je tehnicki problem ili sudar vodece dvojice. A kako je krenulo, gledat cemo Merz 1-2 do kraja
Jedan grad, jedna ljubav!
Ferrari je prelos ..ak FeteL losi vozac u samom Ferrariu
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos jedan 4.4 pit stop
#Punoljetstvo
I opet isto. Amaterske greške na svakom mogućem polju.
Najbolje da se posvete pravljenju bolida za tu novu veliku promjenu.
Najbolje da se posvete pravljenju bolida za tu novu veliku promjenu.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ver ode u box i oni drze Lec na stazi da izgg bilo kakvu sansu da ga stigne, umjesto odmah da ide u box
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Sranje nad sranjima F1 ...
Ver mora jos jednom u boxronaldo99 je napisao/la:Ver ode u box i oni drze Lec na stazi da izgg bilo kakvu sansu da ga stigne, umjesto odmah da ide u box
Ovo nije losa taktika, djabe pljujes, idu na 1 stajanje, a max je na 2ronaldo99 je napisao/la:Ver ode u box i oni drze Lec na stazi da izgg bilo kakvu sansu da ga stigne, umjesto odmah da ide u box
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ni leclerc nije neka pljacka,nahajpali ga iz WTF1 mi pomislili on schumacher
#Punoljetstvo
Ferari

Znači 5 krugova drže vettela iza koji mora još 1 u Box i gube onda oba vrijeme u odnosu na verstappena... Mercedesi u svom svijetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.