Duljevic na prvo, a Gojak na drugo pitanje odgovor.rishovski je napisao/la:Jeste,jeste,pa daj mi taj jedan transfer Olimpika koji je napravio igrača i prodao u Europu u neki ozbiljan klub ???Mancini je napisao/la: Olimpik ima jedan od najboljih omladinskih pogona u državi sa mislim trenutno oko 300 djece. Informiši se prije nego napišeš.
Po čemu su to uspješni u omladinskom pogonu,prosvijetli me???
Prva liga FBiH - 2018/19
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva liga FBiH - 2018/19
Bratstvo će izginut na terenu za Olimpik, Velež osim .... nije omiljen u Gračanici...
.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 01 jun 2019, 04:54, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Moderator
- Kontakt:
Brko kad se nabrije pobjedit ce Velez kao protiv Slobode, a ima veliki motiv da pobjedi Velez. Iz jednog razloga.Woohoo23 je napisao/la:Bratstvo će izginut na terenu za Olimpik, Velež osim .... nije omiljen u Gračanici...
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Riješena utakmica stari ima već par dana.GracanicaAA je napisao/la:Brko kad se nabrije pobjedit ce Velez kao protiv Slobode, a ima veliki motiv da pobjedi Velez. Iz jednog razloga.Woohoo23 je napisao/la:Bratstvo će izginut na terenu za Olimpik, Velež osim .... nije omiljen u Gračanici...
-
- Moderator
- Kontakt:
Nije prije par dana vec prije pocetka sezone. Nemoj se brinuti zna sta Olimpik radi.HeliosIzDomzala je napisao/la:Riješena utakmica stari ima već par dana.GracanicaAA je napisao/la:Brko kad se nabrije pobjedit ce Velez kao protiv Slobode, a ima veliki motiv da pobjedi Velez. Iz jednog razloga.Woohoo23 je napisao/la:Bratstvo će izginut na terenu za Olimpik, Velež osim .... nije omiljen u Gračanici...
- HeliosIzDomzala
- Kontakt:
Pred nama je, čujemo se nakon utakmice.
de ti dobro pročitaj ovo gore boldiranoalensa33 je napisao/la:Duljevic na prvo, a Gojak na drugo pitanje odgovor.rishovski je napisao/la:Jeste,jeste,pa daj mi taj jedan transfer Olimpika koji je napravio igrača i prodao u Europu u neki ozbiljan klub ???Mancini je napisao/la: Olimpik ima jedan od najboljih omladinskih pogona u državi sa mislim trenutno oko 300 djece. Informiši se prije nego napišeš.
Po čemu su to uspješni u omladinskom pogonu,prosvijetli me???

12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Obojica ponikla u Omladinskom pogonu Olimpik-Novi Grad.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Juče je promatrač suđenja Nuić na tribinama poslije utakmice u Bihaću rekao da je sudija poslije penala i gola za 1:1 trebao svirati kraj. A na njegovom licu se vidjelo neko olakšanje uz blagi osmijeh. Kao da je odahnuo što je Olimpik pobjedio.
Ja msm da Velez nece ni ove godine uci u PL nego ce ovi to srediti i imati nekih 50-100 gledalaca osim kad igraju sa Sarajevom ili Zeljom.
- ASD
- Kontakt:
Znaci, ocekivati je da ce igraci Bratstva dati 100% sebe?GracanicaAA je napisao/la:
Nije prije par dana vec prije pocetka sezone. Nemoj se brinuti zna sta Olimpik radi.
rishovski je napisao/la:Procitao pa ti odgovorio, da ti bude jasnije napravio Duljevica, prodao Gojaka.alensa33 je napisao/la:de ti dobro pročitaj ovo gore boldiranorishovski je napisao/la: Duljevic na prvo, a Gojak na drugo pitanje odgovor.To ti je isto da Željo tvrdi da je Džeku prodao u Wolfsburg direktno
![]()
Ja se ne sjecam da je Duljevic otisao iz Olimpica ili Cimirot negdje osim na Koševo...
Ma hajde, ne mogu da vjerujem.35SN96 je napisao/la:Juče je promatrač suđenja Nuić na tribinama poslije utakmice u Bihaću rekao da je sudija poslije penala i gola za 1:1 trebao svirati kraj. A na njegovom licu se vidjelo neko olakšanje uz blagi osmijeh. Kao da je odahnuo što je Olimpik pobjedio.

Sudija izmisli penal, ne svira penal na Radovcu, svira desetak faula Dzaficu u napadu (kad god je lopta krenula u 16-rac), propusti da Jedinstvu da 5 zutih kartona samo za povlacenje rukama, o klizecim da ne pricam .. i ti kazes posmatrac odahnuo. Vela havle...
Zadnja izmjena: alensa33, dana/u 12 maj 2019, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.
Duljević u 2 ligi Njemačke a Gojak preko Save u Dinamo... Znači to su ti opasni transferi i omladinska skola...Izvini nisam prepoznao te velike transfere...alensa33 je napisao/la: Procitao pa ti odgovorio, da ti bude jasnije napravio Duljevica, prodao Gojaka.

Široki npr prodao nekad Hrgovića u Wolfsburg,Sloboda Husejinovića u Werder... mislio sam na prave transfere a ne u komšiluk,u koji ode x igrača iz BIH od Dinama,Hajduka,Rijeke...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Ne kontam onda s kim poredis koga.... u zadnjih 10 godina nijedan klub u BIH nije imao transfer da tebi odgovara. Zeljo i Sarajevo tek ove godine napravili po jedan i to uz subjektivne okolnosti...rishovski je napisao/la:Duljević u 2 ligi Njemačke a Gojak preko Save u Dinamo... Znači to su ti opasni transferi i omladinska skola...Izvini nisam prepoznao te velike transfere...alensa33 je napisao/la: Procitao pa ti odgovorio, da ti bude jasnije napravio Duljevica, prodao Gojaka.![]()
![]()
Strašni klubovi na karti Europe,dva Di(y)nama
Široki npr prodao nekad Hrgovića u Wolfsburg,Sloboda Husejinovića u Werder... mislio sam na prave transfere a ne u komšiluk,u koji ode x igrača iz BIH od Dinama,Hajduka,Rijeke...
Usput ti x igraci idu kao slobodni kod komsija, jedino su Sarajevo za Pandzu i Olimpik za Gojaka platili.
A ako ti skoro standarni reprezentativac BIH ( Duljevic) nije igrac , stvarno ne kontam.
Nazalost nije tacno.Kad su oni trenirali u N.Gradu taj isti N.Grad nije bio sa Olimpikom.Znam 100% jer mi je sin trenirao u sa Gojakom.Tek poslije su krenuli u tu fuziju ili sta je to vec.Mancini je napisao/la:Obojica ponikla u Omladinskom pogonu Olimpik-Novi Grad.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Kada su ušli u Premijer ligu BiH u ljeto 2009. godine tada su se ujedinili. I ujedinjenje je trajalo do ljeta 2017. godine kada je Olimpik formirao svoj vlastiti Omladinski pogon. Mislim da je tako bilo.123456 je napisao/la:Nazalost nije tacno.Kad su oni trenirali u N.Gradu taj isti N.Grad nije bio sa Olimpikom.Znam 100% jer mi je sin trenirao u sa Gojakom.Tek poslije su krenuli u tu fuziju ili sta je to vec.Mancini je napisao/la:Obojica ponikla u Omladinskom pogonu Olimpik-Novi Grad.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma nisam dobar sa tim godinama ali znam da je Gojak "luta" od Zelje do N.Grada.Al tad nisu bili skupa sigurno.Iz te generacije su 3-4 momka jos u fudbalu.Naravno Gojak je najdalje dogurao a i tada je odskakao od ostali.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel prati SIPA ovodrakensang je napisao/la:Podrinjac sutra bravo sok umjesto dvojnog c. popazice vas sisa za dobru sezonustaragarda je napisao/la:Bit će gutavo do kraja...eo kažu na temi vrapčičana da SIPA sve prati...ahahahahah

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.