FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa mozes Suarezu, al posto je Messi tu između obicno se dodaje njemu umjesto sto se asistira.
I nemoj sad to je do igrača, to je otkako Messi trci manje, ni Xavi ni Iniesta se nisu od tada nadavali asistencija.
I nemoj sad to je do igrača, to je otkako Messi trci manje, ni Xavi ni Iniesta se nisu od tada nadavali asistencija.
Don't hate what you don't understand.
Treba gledati nacin na koji smo smo ispali, ali i nacin na koji su se uzele titule u spanijileorey je napisao/la:Pa sto se debilne uprave tice, ne vidim razlog da oni prave neke drasticne promjene. Uzela se dubleta u zadnje 2 godine, imas dobru ekonomsku situaciju, rijesili su to, niko se ne buni, sad si dosao do polufinala i mrka kapa. Tako oni vjerovatno razmisljaju.Romariooo je napisao/la:Danas samo pocetak utakmice pogledat da vidimo hoce li biti prijeko potrebnin bijelih maramica
Kad bi covjek ovako gledao, kontas i da je uspjesna sezona, dubleta +polufinale. Naravno ako ne pogledas na koji nacin smo ispali, ali hajde Boga ti, ko ce to gledat za 20 godina jel
Nema tu velike razlike, uzeli bi rinaku i u spaniji da je bila sposobna konkurencija, nemamo igru
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Nemamo igru, ali su uzeti bodovi i pobjedjene apsolutno sve ekipe u zadnje 2 godine i vise puta. Nije mi jasno kako Ligu shvate ozbiljnije, a imaju recimo dosta kola da odmore i to.Romariooo je napisao/la:Treba gledati nacin na koji smo smo ispali, ali i nacin na koji su se uzele titule u spanijileorey je napisao/la:Pa sto se debilne uprave tice, ne vidim razlog da oni prave neke drasticne promjene. Uzela se dubleta u zadnje 2 godine, imas dobru ekonomsku situaciju, rijesili su to, niko se ne buni, sad si dosao do polufinala i mrka kapa. Tako oni vjerovatno razmisljaju.Romariooo je napisao/la:Danas samo pocetak utakmice pogledat da vidimo hoce li biti prijeko potrebnin bijelih maramica
Kad bi covjek ovako gledao, kontas i da je uspjesna sezona, dubleta +polufinale. Naravno ako ne pogledas na koji nacin smo ispali, ali hajde Boga ti, ko ce to gledat za 20 godina jel
Nema tu velike razlike, uzeli bi rinaku i u spaniji da je bila sposobna konkurencija, nemamo igru
27.10.2020
Al zato jesu bekovi. Cesto su ulazili i u sredinu gdje si imao visak. Koliko ja znam, dosta utakmica ove sezone nije niti igrao Messi pa smo bili kari.ne na terenu. Koga su onda trazili po terenu?xaviesta je napisao/la:Pa mozes Suarezu, al posto je Messi tu između obicno se dodaje njemu umjesto sto se asistira.
27.10.2020
- branimir85
- Kontakt:
od koga kinezaRomariooo je napisao/la:Danas samo pocetak utakmice pogledat da vidimo hoce li biti prijeko potrebnin bijelih maramica
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
Nevjerovatnojasmin10 je napisao/la:Gledaj najboljeg napadača zadnjih 20 godina, gol vise od Arde Turana.
Neymara nema dvije godine a skoro isti broj golova kao Suarez
Upravo je Sule najveca kočnica u LP. Messi je trebao njegov pomoć, a ovaj mu vec drugu sezonu pokaže kar.inu kad je najpotrebnije.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Najbolja devetka u historiji kluba.let3 je napisao/la:Nevjerovatnojasmin10 je napisao/la:Gledaj najboljeg napadača zadnjih 20 godina, gol vise od Arde Turana.![]()
Neymara nema dvije godine a skoro isti broj golova kao Suarez![]()
Upravo je Sule najveca kočnica u LP. Messi je trebao njegov pomoć, a ovaj mu vec drugu sezonu pokaže kar.inu kad je najpotrebnije.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Haj samo javite ima li kakvih zvižduka za pizdurine ili su oni na tribinama još veće. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ja sam sa ovom sezonom zavrsio, ne mogu vise
dabogda prazan stadion bio
Messi se bricnuo. Realno otkad je pustio bradu nista bitnije nismo osvojili, bar u Europi hahaha
27.10.2020
enobarca je napisao/la:
Samo sam uletio da napišem yebo mu Roberto majku. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- AlfredNobel
- Kontakt:
hahahahahahahhahahahahahhahahahahahahhahahahahahahahhahaenobarca je napisao/la:
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- AlfredNobel
- Kontakt:
Hajde objavljujte to više, ide na qurac.Van der Sar: “Barcelona representatives were in Amsterdam last week for the transfer of De Ligt? I can’t confirm that, but your soources are good.”
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Nemamo igru, ali su uzeti bodovi i pobjedjene apsolutno sve ekipe u zadnje 2 godine i vise puta. Nije mi jasno kako Ligu shvate ozbiljnije, a imaju recimo dosta kola da odmore i to.[/quote]
Nije stvar ozbiljnosti toliko, nego u spaniji nema fizicki jakih ekipa koje ce protiv nas nabiti tempo i napadati nas konstantno ko liverpool, pod tim pritiskom pucamo, u spaniji se nametne igra koja nama godi i onda tesko gubimo, mada ima i u spaniji situacija kad su nas stiskali al se izmasaju
Nije stvar ozbiljnosti toliko, nego u spaniji nema fizicki jakih ekipa koje ce protiv nas nabiti tempo i napadati nas konstantno ko liverpool, pod tim pritiskom pucamo, u spaniji se nametne igra koja nama godi i onda tesko gubimo, mada ima i u spaniji situacija kad su nas stiskali al se izmasaju
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
ima li ko kakav link, ja bih ipak gledao Barcu. ili, kako doći do tog SK 6 jer ja imam total TV!?
Volim te Bosno!!!
Baš očajna postava, Alena i Puig su morali biti u prvih 11. Malcom je tu zbog povrede Dembelea i Suareza. Valjda bude oproštajna za Coutinha.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
A jest mi muka od ove vezne linije.
Dodijao vise ovaj Busquets pa svaku utakmicu taj lik preda bar 4-5 lopti na tacnu za kontre.
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.