FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 12 maj 2019, 16:42

Eto s visoko smo bili dobri I sad vise nismo...

Sta se desilo kad smo prestali njima slat igrace?
A poceli drugima? Gdje su?
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 12 maj 2019, 16:44

Denchi je napisao/la:Eto s visoko smo bili dobri I sad vise nismo...

Sta se desilo kad smo prestali njima slat igrace?
A poceli drugima? Gdje su?
Nema Hin niđe :mrgreen:

Ide Dzejova

Ko se s nama druži, život mu je duži. :mrgreen:
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 maj 2019, 17:10

@Zuka, jel ko fali Zvijezdi još osim onog Vojinovića što je dobio crveni karton?
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 maj 2019, 17:54

emir79 je napisao/la:Znaci brat toliko smara da je nevjerovatno. :mrgreen:
Uzima u usta najvecu zvijezdu balkana nazivajuci ga plagijatorom. Kad bih ga pitao od stotine Merlinovih pjesama da mi da bar 5 koje su plagijat on bi zatrokirao. :mrgreen:
Ali on ipak zna da je on plagijator, jer tako prekodrinjska "bratija" to ponavlja, jer nemaju velicinu poput Merlina pa pokusavaju ubjediti svijet u takvo nesto, a nasi se lijepe.
Mozda je tebi Dino Merlin najveca zvijezda, ali za mene je jedan obican lopov. Ukrasti pjesmu i ukrasti nesto iz granapa, nema razlike. Mozda ti to ne vidis, ali sta cu ti ja kad si slijep kod ociju.
Ukucaj "Plagijati Dine Merlina", pa ces vidjeti koliko ih ima. Ako znas koristiti google.
Lopov ti zvijezda, to dovoljno govori o tvojoj svijesti i intelektu, yebla te prekodrinska bratija.
Samo ukucaj i nemoj zatrokirat.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 12 maj 2019, 17:56

U utorak od 19h do 22h po prvi put svi navijači FK Sarajevo će moći da glasaju kojem igraču će se dodijeliti trofej "Ismir Pintol" koji se već tradicionalno poklanja najborbenijem igraču bordo tima na kraju sezone. U izboru će biti pet igrača, a to su Mujakić, Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Tatar. Glasanje će biti održano u UNFKS i cijena glasačkog listića će iznositi 2KM. Svi prihodi od glasačkih listića idu za organizaciju utakmice protiv FK Zvijezda 09. Također, bit će postavljena kutija za dobrovoljne priloge za koreografiju. Ovo je još jedna odlična prilika za druženje pred historijske utakmice našeg kluba.
Zajedno do kraja!

Nesto novo,zanimljivo :think:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 12 maj 2019, 18:07

@ venama iskuliraj djecu na forumu, ljudi na korak smo do titule treba da nam je srce kao trebevic, u sreci, veselju, proslavi jos malo abd , ludilo itd...

Bezveze se svadjate bas kao djeca, jos za isti klub svi navijamo, sabura braco plus ramazan je ;)
04.10.2009 !

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 maj 2019, 18:20

scudetto89 je napisao/la:@ venama iskuliraj djecu na forumu, ljudi na korak smo do titule treba da nam je srce kao trebevic, u sreci, veselju, proslavi jos malo abd , ludilo itd...

Bezveze se svadjate bas kao djeca, jos za isti klub svi navijamo, sabura braco plus ramazan je ;)
U pravu si. Izvini. Ne treba se svađati. Ali se ne dam vrijeđati.
Ko god me vrijeđa, nek se nosi u neku stvar.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 18:22

miky_hz je napisao/la:
U utorak od 19h do 22h po prvi put svi navijači FK Sarajevo će moći da glasaju kojem igraču će se dodijeliti trofej "Ismir Pintol" koji se već tradicionalno poklanja najborbenijem igraču bordo tima na kraju sezone. U izboru će biti pet igrača, a to su Mujakić, Rahmanović, Ahmetović, Stanojević i Tatar. Glasanje će biti održano u UNFKS i cijena glasačkog listića će iznositi 2KM. Svi prihodi od glasačkih listića idu za organizaciju utakmice protiv FK Zvijezda 09. Također, bit će postavljena kutija za dobrovoljne priloge za koreografiju. Ovo je još jedna odlična prilika za druženje pred historijske utakmice našeg kluba.
Zajedno do kraja!

Ja cu glasati 5x ako se moze
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 12 maj 2019, 18:27

miky_hz je napisao/la:
Zajedno do kraja!

Za borbenost, po meni:
1. Mujakic
2. Ahmet
3. Stanojevic
4. Rahmanovic
5. Tatarinjo
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 12 maj 2019, 18:28

Ma i po meni niko ne moze sa nihom u recenicu
Lik je prvo nase dijete, drugo gine svaku tekmu, trece nije htio otici zimus vec ostao da pomogne klubu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 12 maj 2019, 18:29

Vidim da neke zivo interesuje ko sam i sta sam. Pa, evo, da mi vise ne pripisuju nake epitete, a qrca ne znaju.
Imam 47 godina i iinzinjer sam. Radim u Klinickom centru. Ozenjen, dvoje djece. Pripadnik ARBiH od 25.04.1992 - do 26.11.1995. Ime mog pokojnog dede je upisano u istoriju FKS kao jednog od osnivaca kluba i clana uprave od 1946. Njegovim presudnim glasom, izabran je Hamdo Misirlic za prvog predsjednika otkako se klub zove Sarajevo, a to je bilo 12.12.1948.
Moja krv je bordo više nego što mislite, a otud i nadimak.
Svako ko misli da me moze vrijeđati i srati na sitno, tu sam, na Dzidzikovcu, pa bujrum!

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 maj 2019, 18:38

Jesil gled'o Haseta?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2019, 18:40

Pantelija je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
Zajedno do kraja!

Ja cu glasati 5x ako se moze
Dvoumim se baš :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 12 maj 2019, 18:42

A gdje je Numan Kurdić?
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 12 maj 2019, 18:45

revolt je napisao/la:
midzuka je napisao/la:@alfred @inijesta hvala momci. Nisam znao fkt da je tako losa situacija. Mislio sam da je neka rutina poslije koje brzo ide oporavak. Hvala na pojasnjenju Iskreno mu zelim sami najbolje, da izadje jos jaci.
Ablacija retine je odvajanje roznjace oka od ocnog zivca. U zavisnosti koliko je ista odvojena toliko sljepilo nastupa na to oko. Najbitnija je prva operacija. Na zalost KCUS je zadnja klinika za to, iz licnog iskustva govorim. Imao sam taj slucaj u porodici, gdje su clanu moje porodice upropastili oko. Na zalost na kraju smo otisli u Sveti vid i uspjeli sacuvati malo vida ali i funkciju oka. Bukvalno ceprkajuci po oku i "steleci" se upropastili su oko. Nasa greska je bila sto nismo odmah otisli u Bg. Zato sam apelovao ovdje ako iko zna nekog u upravi da ni pod tackom razno ne rade operaciju na KCUSu. Mada ako je imao srece mozda su i dobro uradili. Kljucnih su narednih par mjeseci gdje Stanojevic ne smije imati apsolutno nikakvog napora. Inace ablacija nastaje usljed udarca a moze i kod naglih skokova pritiska. Za oporavak bitnu ulogu igra i genetika tj samo oko kako ce da prihvati. Postoji vise tehnika koje se trenutno rade od ubrizgavanja silikona koji drzi pritisnutu retinu za zivac dok ponovo ne sraste, ubrizgavanje gasa koje se radi kod sitnih ruptura do 5%. Nama su na KCUSu radili sivanje koncem bukvalno. Tako se radilo prije 20 godina. A mi smo imali operaciju prije par godina. Jos ju je radio Dr Karcic koji vazi za eksperta a koji je sada u privatnim vodama. Iskreno nadam se zbog Stanojevica da ce operacija uspjeti i zbug njegove karijere. Sto se mene tice da vise nikad ne zaigra za nas ali da momak sacuva karijeru i da se mogne ponovo baviti fudbalom ja bih bjo sretan. U suprotnom ako ne uspije problem ce se vratiti i imace jos jednu pa jos jednu operaciju, sto je cesta pojava kod nas. Vani nije jer imaju i eksperte i modernu tehnologiju. Kada sam vidio povredu smucilo mi se od muke znajuci sta potencijalno to moze znaciti za njega. Zao mi je svakoga ko ovo dozivi. Zanadati se da ce sve biti uredu i da cemo Milosa imati narednu sezonu. :(
BTATE IZDRZI!
Milos je nevjerovatno odan momak . Nije mi jasno kako je nastavio da igra sa recimo 20% vida na tom oku . Iako imam lijepo misljenje o nasem medecinskom timu , mislim da mu nisu trebali dozvoliti da se vraca u igru . Vjerovatno on sam nije htjeo odustati . Ne krivim ja nikoga , ima onaj splet okolnosti , "skrivena greska" i vjerovatno u zanosu i "vruc" Milos nije bio svjestan problema . Kazes da se u "tvom" slucaju naknadno intervenisalo u Bg. i da se uspjelo u nekom djelu popraviti steta . Vjerujem da je Milos sad u Bg. i da ce u "Sveti vid" pomoci da ne bude posljedica .Dugo pratim fudbal , ali prvi put sam svjedok ovakve povrede . Sjajan je momak , ne samo profesionalac , nekako daje cijelog sebe za klub i saigrace . Po meni junak one pobjede u Listici 0:3 . U pravu si kad kazes da minute ne odigra za FKS(a hoce aBd , uskoro potpuno zdrav)zelim mu uspjesnu karijeru vani i da unovci znanje . Svakom klubu bi bio prevaga . Sretno Milose majstore , ne vjerujem da ima i jedan navijac FKS kojem nisi srcu blizak . :tokralju: :bow:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 12 maj 2019, 18:54

Nihad Mujakic

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 12 maj 2019, 19:09

@samozdravlje

nadam se da ce samo otici poslije ove operacije da li u Sveti vid ili u Svijetlost u ZG da urade kontrolu. Jer ovim nije vjerovati.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 12 maj 2019, 19:19

Nihad Mujakić!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 12 maj 2019, 19:20

Ma meni žao Mersi i Milošu ne dati nešto, baš su zaslužili i oni
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 12 maj 2019, 19:31

Mujakic definitivno.
Venama hrabrih moj komšija a vidi mu se i po prici odma :-)
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”