FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

branimir85
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la branimir85 » 12 maj 2019, 18:41

jesu ih izvizdali kinezi :?: :mrgreen: gledam rukomet pa nisam upratio pocetak.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 18:44

Zvizde Coutinhu samo
27.10.2020

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 maj 2019, 18:44

Busquets je definitivno bivši igrač

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 18:46

De Jong ako ispuni pola svog potenicijala u Barceloni ce Busquetsu zavrsiti karijeru definitivno.

Jarane 20 minuta skoro proslo i ni sanse na Campu? Od toga 2 zicera za Getafe. I ovo gledati i sljedece sezone? Pa samo ako si mazohista.
27.10.2020

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 12 maj 2019, 18:55

jel to ovaj fakat stavio messija u vrh napada, sa vezom rakitic vidal busquets? ne gledam tekmu, ali odmah vidim kako se messi kao najistureniji igrac mora vracati na centar i kreirati za ovu trojicu, sam sebi u napadu :roll:

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 18:56

Donnie Darko je napisao/la:jel to ovaj fakat stavio messija u vrh napada, sa vezom rakitic vidal busquets? ne gledam tekmu, ali odmah vidim kako se messi kao najistureniji igrac mora vracati na centar i kreirati za ovu trojicu, sam sebi u napadu :roll:
To je od Romaria pokupio taktiku. Covjek danima zagovara njega u vrh napada sa ovim dizelasima u vezi sto nista zivo ne mogu iskreirat. I onda ovaj mora da zaradi platu za 3 igraca pa tek onda sebi. Dakle, grubo receno treba sam sebi da asistira za gol.

Zato nisi stvorio sansu za ovih 25 minuta kuci.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 maj 2019, 19:01

Biskvit i Kur.činjo su dosad jedno desetak lopti izgubili, minimalno. Kur.činjo je definitivno najveća krađa u historiji kluba, svaka čast Livči, nema šta. Apsolutno ništa ne pruža, zalaganje nepostojeće. Biskvit je svoje završio što se tiče profesionalnog fudbala. Na terenu trenutno najbolji veznjak nam je Vidal, strašno koliko je čovjek profesionalac.

Zadnja utakmica, osigurana liga, i on ovakav vezni red izvede. :puke:
**** ga Roberto u pakaš više, da hoće doći novi trener na kraju sezone, pa makar nek se vrati Tata Martino, ovaj mi se zgadio više.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 maj 2019, 19:02

Xavi u Emiratima je bolji igrač od Busquetsa
treba imati obraza i otići sam kad više ne možeš

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 19:02

Tesnjak1991 je napisao/la:Biskvit i Kur.činjo su dosad jedno desetak lopti izgubili, minimalno. Kur.činjo je definitivno najveća krađa u historiji kluba, svaka čast Livči, nema šta. Apsolutno ništa ne pruža, zalaganje nepostojeće. Biskvit je svoje završio što se tiče profesionalnog fudbala. Na terenu trenutno najbolji veznjak nam je Vidal, strašno koliko je čovjek profesionalac.

Zadnja utakmica, osigurana liga, i on ovakav vezni red izvede. :puke:
**** ga Roberto u pakaš više, da hoće doći novi trener na kraju sezone, pa makar nek se vrati Tata Martino, ovaj mi se zgadio više.
Definitivno, i nek sad pakase izvede ove nek se znoje kad se nisu oznojili na Anfieldu, pa nemaju se cuvati sad ni za sto.
27.10.2020

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 maj 2019, 19:03

sombrero je napisao/la:Xavi u Emiratima je bolji igrač od Busquetsa
treba imati obraza i otići sam kad više ne možeš
I sljedeće sezone i on i Rakitić prva postava kod gospodina gargamela. :ljepota: :ljepota: :ljepota: :ljepota:
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.

Mes Que Un Club!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 maj 2019, 19:04

Tesnjak1991 je napisao/la:Biskvit i Kur.činjo su dosad jedno desetak lopti izgubili, minimalno. Kur.činjo je definitivno najveća krađa u historiji kluba, svaka čast Livči, nema šta. Apsolutno ništa ne pruža, zalaganje nepostojeće.
Pa šta ocekuješ ?
Taj se nije zalagao ni u polufinalu LP, a da se zalaže protiv Getafea u Primeri, kada je sve odavno odluceno :crazy:
Velika podvala od strane Liverpoola. Baš su uvalili ono što se kaže "muda za bubrege" :tokralju:

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 maj 2019, 19:08

let3 je napisao/la:
Tesnjak1991 je napisao/la:Biskvit i Kur.činjo su dosad jedno desetak lopti izgubili, minimalno. Kur.činjo je definitivno najveća krađa u historiji kluba, svaka čast Livči, nema šta. Apsolutno ništa ne pruža, zalaganje nepostojeće.
Pa šta ocekuješ ?
Taj se nije zalagao ni u polufinalu LP, a da se zalaže protiv Getafea u Primeri, kada je sve odavno odluceno :crazy:
Velika podvala od strane Liverpoola. Baš su uvalili ono što se kaže "muda za bubrege" :tokralju:
Ne znam. Eto Bogami ne znam, očekujem nešto, odnosno očekivao sam. Bilo kakav trzaj, nema više tog opravdanja za ovakve partije, apsolutno bira sebi gdje će biti na terenu, al' gdje god da ode, ista stvar - beskoristan.

Vidal :tokralju: dok one ne krene po loptu i ne iznesemo je. Ova dvojica se skrivaju između Umtitija i Piquea, ili iza protivničkih igrača. Pas naprijed, ili neka lopta u prostor im je misaona imenica.

Mes Que Un Club!

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 19:13

I po ko zna koji put dajemo gol iz niceg pod Mravom. Iz nikakve igre. Jednostavno se ne krecemo dovoljno, kad pogledam kako igraju City, Liverpool pa onda nas, imam osjecaj ko da gledam talijansku ligu.
27.10.2020

FCBlaugrana
Kontakt:

Post Postao/la FCBlaugrana » 12 maj 2019, 19:23

Problem je u ovoj trojici u sredinu sto ni jedan ne moze povuci i sa 10 koraka sa loptom proci kroz protivnicku sredinu, to je i glavni problem bio protiv Liverpoola,

Znaci zvizde samo Coutinhu, et i to je problem barcelone sto se i dalje stiti zlatna trojka koja je jos vise odgovorna (pique haj ne toliko ali definitivno buskets i alba)

Mi da prodano Coutinha i dovedemo ronalda nista se ne bi promjenilo dok ovi rodjeni katalonci igraju,

Pa covjece sta ovaj buskets treba da uradi da sjedne na klupu???

Tesnjak1991
Kontakt:

Post Postao/la Tesnjak1991 » 12 maj 2019, 19:31

FCBlaugrana je napisao/la:Problem je u ovoj trojici u sredinu sto ni jedan ne moze povuci i sa 10 koraka sa loptom proci kroz protivnicku sredinu, to je i glavni problem bio protiv Liverpoola,

Znaci zvizde samo Coutinhu, et i to je problem barcelone sto se i dalje stiti zlatna trojka koja je jos vise odgovorna (pique haj ne toliko ali definitivno buskets i alba)

Mi da prodano Coutinha i dovedemo ronalda nista se ne bi promjenilo dok ovi rodjeni katalonci igraju,

Pa covjece sta ovaj buskets treba da uradi da sjedne na klupu???
Od vezne trojke, jedino Vidal trči, od početka utakmice, pa do kraja. Svaku utakmicu tako. I opet, 99% će prva izmjena da bude Vidal - Semedo. :mrgreen: Jbga, tempo kojim Rakitić i Biskvit trče, mogu ovako još 10 godina, nije problem.
Apsolutno se slažem i za Albu, već sam spominjao, pao je drastično, bez Messija kojem će dati povratni pas je potpuno neupotrebljiv, sa ostalim igračima nema skoro nikakvu vezu. Lijevi bek se mora obavezno tražiti, ako ništa da ovom malo napravi konkurenciju. Ali.. sve je to džabe ako nosonja ostane na klupi.

Mes Que Un Club!

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 12 maj 2019, 19:32

Samo Coutinhu zvizde znaci, pizde.Trebaju svima redom zvizdati nakon onakve blamaze, kakve karine od navijaca.

sombrero
Kontakt:

Post Postao/la sombrero » 12 maj 2019, 19:34

treba se prebaciti na snooker i pikado
dok je ovaj na klupi nema selameta

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 12 maj 2019, 19:35

enobarca je napisao/la:Samo Coutinhu zvizde znaci, pizde.Trebaju svima redom zvizdati nakon onakve blamaze, kakve karine od navijaca.
Zvizdali su maloprije i Busiju, al kratko :mrgreen:

Rajaz
Kontakt:

Post Postao/la Rajaz » 12 maj 2019, 19:36

Sve dok se igrač karakteristika Vidala bude veličao u odnosu na igrača karakteristika Busquetsa Barceloni će se dešavati što s dešava.

Zasluženo jel

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 12 maj 2019, 19:39

Rajaz je napisao/la:Sve dok se igrač karakteristika Vidala bude veličao u odnosu na igrača karakteristika Busquetsa Barceloni će se dešavati što s dešava.

Zasluženo jel
Busquets je kar.ina ove godine. Al gola. Vidal igra 5 puta bolju sezonu. A nije katalonac, koliko god cudno tebi to mozda zvucalo.
27.10.2020

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.