Ma ima sigurno, ako neko zna nekog konobara pa da nam pusti. Ja sto znam, na malti il na dobrinji da ima 2 3 TVa a da nema guzve tolikoKobe Bryant je napisao/la:Možemo se naci fakat veceras da gledamo ako negdje ima live Denver - Portland da kupimo knjige od @goat-a sa posvetom, sto se mene tice mozemo prpdužito6jer svkako necu spavati ni poslije Toronto - Philly jer ide nova epizoda GOT
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
fakat nije losa ideja se okupiti i gledati tekmu
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Što se mene tiče meni odgovara od čaršije do Grbavice, jer sam kod Alipašine džamije a auto nije kod mene trenutno svakako nemam obaveza, ako bi fakat par pristalo došao bih sigurno.
Vjerovatno ce biti na face na vilsu
E jbg jeste nasli danas od svih dana, ali dobra ideja haj moze iduca nedjelja mora biti neka ranije tekma taman 
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Pa vikend je Azpi , većina tada može...
Javite gdje sjedite , ja se već zagrijao sa par piva uz engleze ( yebi ga Livčo) , ali večeras je prava stvar, ipak je meni košarka numero uno !
Javite gdje sjedite , ja se već zagrijao sa par piva uz engleze ( yebi ga Livčo) , ali večeras je prava stvar, ipak je meni košarka numero uno !
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Računajte i mene za sljedeću sedmicu ako se bude sta dogovaralo 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kad se budete najviše svađali onda se okupljajte. Yebo ovu utakmice 95% forumaša simpatiše obje ekipe
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Donnie Darko
- Kontakt:
imal zeničana ovdje
fina je ovo ideja
a bili bi zanimljivi komentari tokom utakmiceBrokula je napisao/la:Kad se budete najviše svađali onda se okupljajte. Yebo ovu utakmice 95% forumaša simpatiše obje ekipe
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019
- BernardBarnjak
- Kontakt:
KK_Bosna je napisao/la:fakat nije losa ideja se okupiti i gledati tekmu
Odlicna ideja
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Ne znam da li Marsal prati NBADonnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Moze i face, ako bude guzva mozemo i gdje drugo, eto nek neko predlozi jos sta ako imaKobe Bryant je napisao/la:Što se mene tiče meni odgovara od čaršije do Grbavice, jer sam kod Alipašine džamije a auto nije kod mene trenutno svakako nemam obaveza, ako bi fakat par pristalo došao bih sigurno.
Olovo:BernardBarnjak je napisao/la:KK_Bosna je napisao/la:fakat nije losa ideja se okupiti i gledati tekmu
Odlicna ideja
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ima Filip, al' ne znam kako biste se sporazumjeli.Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
ima,kakvo je to pitanje
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Monolog je napisao/la:Ima Filip, al' ne znam kako biste se sporazumjeli.Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
Rio.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Monolog je napisao/la:Ima Filip, al' ne znam kako biste se sporazumjeli.Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
obicno bi ja podrzavao ono sto on pun sarkazma kaze
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Kakva glupa konstatacija, bravo.Monolog je napisao/la:Ima Filip, al' ne znam kako biste se sporazumjeli.Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
Filip može sve
Zadnja izmjena: bombaysaphire, dana/u 12 maj 2019, 19:46, ukupno mijenjano 1 put.
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Filip prijavi post. Doni ne pogleda prijavu.Monolog je napisao/la:Ima Filip, al' ne znam kako biste se sporazumjeli.Donnie Darko je napisao/la:imal zeničana ovdjefina je ovo ideja
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
-
bombaysaphire
- Kontakt:
JHam je napisao/la:Moze i face, ako bude guzva mozemo i gdje drugo, eto nek neko predlozi jos sta ako imaKobe Bryant je napisao/la:Što se mene tiče meni odgovara od čaršije do Grbavice, jer sam kod Alipašine džamije a auto nije kod mene trenutno svakako nemam obaveza, ako bi fakat par pristalo došao bih sigurno.
Ma ne vjerujem da će biti gužva, em nedjelja, em ramazan , em "lijepo" vrijeme...
Nego ima li pivi tamo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.