Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Fantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Smeta im zajednicki iftar u Tuzli gdje vlada suzivot.
Gdje tojasmin10 je napisao/la:Ne smeta im gay parada, a smeta zajednicki iftar.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Marsal je napisao/la:Ne smeta mi ni gay parada, a ni iftar. Nadam se da će i jedno i drugo bit održano na ulicama naše države.
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
smeta mi sve sto smeta mladima
Prolaznoscu svojom Tebe svjedocim
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
stvorio Si mene prvo nemocnim
pa mi snagu dao, sad je uzimas
Ti si tvorac, Ti sve tajne znas
Klix, komentari.Osim13 je napisao/la:Gdje tojasmin10 je napisao/la:Ne smeta im gay parada, a smeta zajednicki iftar.
Kuku, kakva te crna nevolja natjerala to da čitašjasmin10 je napisao/la:Klix, komentari.Osim13 je napisao/la:Gdje tojasmin10 je napisao/la:Ne smeta im gay parada, a smeta zajednicki iftar.
Tebi i sličnima smeta gej parada, a žališ se što ljudima smeta zajednički iftar.
Let's talk about SIX baby!
meni smetaju samo cetnicke parade
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Marsal je napisao/la:Ne smeta mi ni gay parada, a ni iftar. Nadam se da će i jedno i drugo bit održano na ulicama naše države.
Volio bih da se gay parada održi.
@osim13, ubijao vrijeme čekajući sehur. 
Ma bježi, u onoj kategoriji sihre samo možeš uhvatiti, bolje na mrvama spavatjasmin10 je napisao/la:@osim13, ubijao vrijeme čekajući sehur.
Nego ovo izgleda Ameri baš hoće da udare na Iran
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Eto rata
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/mevlud- ... /190512084Mevlud Dudić pisao Izetbegoviću: Zašto podržavate cijepanje IZ u Srbiji, šta bi na to rekao vaš otac
Jel de Hendo lažu
Prodaje državu, prodaje evo i vjeru sve za KS izgleda
- Marsal
- Kontakt:
Prodo bi Bakir i Alijine kosti samo da vrati KS.
Žao mi je Bošnjaka izvan trougla Ze - Tz - Sa. Ti ljudi nemaju nikakvu budućnost, bolje im je da što prije pobjegnu vani.
Žao mi je Bošnjaka izvan trougla Ze - Tz - Sa. Ti ljudi nemaju nikakvu budućnost, bolje im je da što prije pobjegnu vani.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ovo je nazalost istina.Marsal je napisao/la:Prodo bi Bakir i Alijine kosti samo da vrati KS.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Hvala Aliji Živkoviću.
Ko da ovi u trokutu imaju bez SDA članske.Marsal je napisao/la:Prodo bi Bakir i Alijine kosti samo da vrati KS.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Fantasista
- Kontakt:
Upuco bih se kad skontam koliko ljudi poznajem koji su preko stranke, mita ili jake stele primljeni u drzavne firme. Dabogda sve propalo jbm im klicu poganu.
- ASD
- Kontakt:
Ovi u SBK i HNK su im najvjerniji.Penaltiky je napisao/la:Ko da ovi u trokutu imaju bez SDA članske.Marsal je napisao/la:Prodo bi Bakir i Alijine kosti samo da vrati KS.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.