Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ma neka i ovako ostane, dobro je. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svaka varijanta u kojoj Juve ne dobija je dobra.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
muxa je napisao/la:Za ovo mu dao karton? Šta kažu pravila?akisarajevo92 je napisao/la:
A player must be cautioned for:
climbing onto a perimeter fence and/or approaching the spectators in a manner which causes safety and/or security issues
gesturing or acting in a provocative, derisory or inflammatory way
covering the head or face with a mask or other similar item
removing the shirt or covering the head with the shirt
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Komentator na areni je cirkus, covjek hladno izmislja svaku drugu informaciju.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ma zaboli me za rezultat. Primjetio dok sam gledao da je Mirante poludio. Sad je nba na redu...SiamoNoi je napisao/la:Nije valjda da za Jomu navijaš?Mago je napisao/la:Joj Mirante jbeni. Uvijek ima utakmica gdje se ovako neki lijevi golman pretvori u Buffona
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Runa i Florenzi 
Pa kako glup offside
Allegri bas zeli da ga nogiraju, 1 pobjeda u zadnjih 7 utakmica.
Pa kako glup offside
#MaxOUT
#MaxOUT
Dobar Juve, zadnjih sedam utakmica samo jedna pobjeda, ovo je materijal za brata Siama hehe 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema koristi od Rubeta. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Neophodno je da dobijemo AtalantuPogba je napisao/la:Runa i Florenzi
Pa kako glup offside
Šta se gleda ovdje gol razliak ili međusobni?
Kako bolan nema, što kaže @Pogba, Allegriju se opasno drma stolica sa ovako lošim rezultatima u zadnje vrijeme, mora se zapeti protiv Atalante na proslavi titulerope11 je napisao/la:Nema koristi od Rubeta.
@šljivo
Međusobni.
Hvala. Znači Milan ima prednost ako sam dobro upratio, kao i protiv Atalante. Moglo bi bit i presudno. Atalanta sad gubi a Milan igra protiv neke buranije.
Da, u perspektivi je tako.sljivo je napisao/la:Hvala. Znači Milan ima prednost ako sam dobro upratio, kao i protiv Atalante. Moglo bi bit i presudno. Atalanta sad gubi a Milan igra protiv neke buranije.
Šta radi ovaj Alegri od ovog Juventusa, to nikakve igre nema čitavu sezonu, toliko odvratan fudbal igraju, sve nešto na silu i ako neki pojedinac nešto napravi, gori je i od Mourinha. Ja ne znam kako je Juventinima pa moraju ovakvu igru gledati skoro svake sedmice.
Atalanti treba bod, a kako Juventus igra to nece biti problem, oni ce zapeti momacki, jedino da se Juventusu otvori, pa zabije ovo sto veceras nisu, za Milaniste 
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 12 maj 2019, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Bolno i tesko. Sreca pa se kraj nazire. Ali valja po svemu sudeci gledati ovo i naredne sezone. Za nadati se pak da ce doci kvalitetniji igraci da se ova bljuvotina od igre malo zamaskira.Celtic je napisao/la:Šta radi ovaj Alegri od ovog Juventusa, to nikakve igre nema čitavu sezonu, toliko odvratan fudbal igraju, sve nešto na silu i ako neki pojedinac nešto napravi, gori je i od Mourinha. Ja ne znam kako je Juventinima pa moraju ovakvu igru gledati skoro svake sedmice.
Ali i to tesko s Allegriem.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 maj 2019, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Govorio sam da ko uzme bod(ove) Juventusu da se spasio a ispast će da ko izgubi bod(ove) da se upropastio.
Allegri: “I’m staying at Juventus for 100%. I have a contract.”