NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Treba ove flopere izbaciti da se pridruze svojoj braci iz Houstona
- josipmusa2
- Kontakt:
da se ponovim CJ je tatica
Ovo faul fujj
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kad se zavrti pick Curry - Green bice poginulihDonnie Darko je napisao/la:Istina. Bit će odmor za GSW pred izuzetno jako finale sa Bucksima.wobly92 je napisao/la:Portland se približi, ovi se odvoje. Da li umor radi svoje, ali nijedna od ove dvije ekipe neće uzeti nijedne utkamice protiv GSW
Ljudi na poen razlike iako su zabili 1 tricu i Lillard sutira 9% iz igre nakon 3 cetvrtine

Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Čist blok yebem ti sudije više
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Vrijeme je da prestanes da sumnjas u moje prognoze.Clutch je napisao/la: CJ
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BernardBarnjak
- Kontakt:
L-Train je napisao/la:Ovo faul fujj
Cini mi se da je cista blokada.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hahahaha bilo ko da prodeSF6 je napisao/la:Kad se zavrti pick Curry - Green bice poginulihDonnie Darko je napisao/la:Istina. Bit će odmor za GSW pred izuzetno jako finale sa Bucksima.wobly92 je napisao/la:Portland se približi, ovi se odvoje. Da li umor radi svoje, ali nijedna od ove dvije ekipe neće uzeti nijedne utkamice protiv GSW
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Denver je 2 od 13Clutch je napisao/la:Ljudi na poen razlike iako su zabili 1 tricu i Lillard sutira 9% iz igre nakon 3 cetvrtine![]()
CJ skola kosarke nocas, floperi nastavljaju u stilu
dame ovaj uzas mozes ispravit , ajmoo 
s nurkom bi ovo portland zavrsio u 5 tekmi
s nurkom bi ovo portland zavrsio u 5 tekmi
-
bombaysaphire
- Kontakt:
Jokić floper samo takav ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
- BosniaBoston
- Kontakt:
I learned this the hard wayJustin je napisao/la:Vrijeme je da prestanes da sumnjas u moje prognoze.Clutch je napisao/la: CJ
#Punoljetstvo
Pogledaj kako je igrao prijašnje 3 u gostima, 38% FGJustin je napisao/la:Vrijeme je da prestanes da sumnjas u moje prognoze.Clutch je napisao/la: CJ
Danas igra maestralno, al ne živimo u momentu.
Leonard i Collins štite obruč i dok je tako ima Portland šanse
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Ma nevjerovatno koliko mu sudije dopustaju.bombaysaphire je napisao/la:Jokić floper samo takav ...
CJ se igra kosarke..
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Tekma se samo tako namjesta za Damea,kao sto je za Currya neku noc.Clutch je napisao/la:Ljudi na poen razlike iako su zabili 1 tricu i Lillard sutira 9% iz igre nakon 3 cetvrtine![]()
Haj ne seri ziv bio, ubiste pod kosem sudije sute i imate se obraza zaliti nestoAtlaZ je napisao/la:Ma nevjerovatno koliko mu sudije dopustaju.bombaysaphire je napisao/la:Jokić floper samo takav ...
CJ se igra kosarke..
Al kakav faul svira retard, a bio pola metra od od igrača
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Dobiće ovo Portland. Sve više sam siguran.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.