Sta sad trebam pisati da je dobro odigrao i kad nije, sigurno ce mu to pomoci u karijeriSamozdravlje je napisao/la:Interesantno kako vecina forumasa vide samo losu igru Mustafica . Sta je trebalo ocekivati kad su Crepulja , Tatar , Velkoski cuvali noge za Listicu . Pa necemo ocekivati od tako mladog igraca da rijesi utakmicu . Sem Mujakica , Lazica i Kovacevica svi su bili prosjecni ili ispod prosjeka .fera je napisao/la:Mustafića u mladosr dk a oni nama nanu welbecka i svima dobro
Klub treba ozbiljno porazmisliti sta sa Kurdicem, Mustaficem,Resicem , jos jedna ovakva sezona bez utakmica i njihova karijera ce nepovratno propasti . Rjesenje je posudba ili dati priliku kao sto se dala Mujakicu , Pidri i Kovacevicu . Sabanovicu bi trebalo produziti ugovor .
Iz ove generacije 3 vrh igraca iz Akademije (mozda i vise) , ako iz sljedece budu dvojica odlicno . Mlad igac treba utakmice , sad da li u FKS ili u Bosni . Samo da se igra . Primjer Pidro , malo Bosna , pa Atalanta .
Mustafic je za razliku od kurdica i resica imao dosta prilike za igru i meni se nije svidio ja bi ga dao mladosti il nekom klubu na posudbu il trampu neku napravio. Ne ide na smrtnu kaznu uvijek se moze vratiti u sarajevo ako tamo bude dobar. Ne moze se svaki igrac iz akademije zadrzati nego samo oni koji vrijedno rade i pokazu da zasluzuju bordo dres al treba te momke koji su tu gurati i ulagati u njih jer oni su najbolja reklama za FKS. Evo kad imas talenta kao sto je salcin trebas par sezona unaprijed toga biti svjestan i praviti mu mjesto u timu a ne recimo na njegovu poziciju dovesti nekog stranca koji ce mu uzimati minutazu, treba napraviti balans u timu ne mogu biti ni sve djeca i ja sam dosta zadovoljan kako se to radilo ove sezone. Nadam se da ce naredne biti jos bolje, jedino sto mi je zao da resic nije dobio vise prostora al opet s druge strane ne znamo mi kako oni rade na treninzima i koliko se ko trudi.
A ne znam kakve veze imaju crepulja, tatar i krste kad ni jedan od njih ne bi ni pomislio da ide u mladost...