e samo zbog tog bih volio da odu u Evropu....a da se tako radi i sa otalim klubovima.....sta cemo mi sa onim jadnim stadionom.....najbolje nam je da odemo u Evropu i da nam bar nesto naprave od ovog svinjca!alan ford je napisao/la:ako ovako nastave eto nas u evropi![]()
![]()
![]()
![]()
a onda stvarno moraju da izgrade stadion![]()
FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Re: FK Rudar Prijedor
-
- Kontakt:
Kakva bolan Evropa spustite se ljudi malo...prije 3 kola smo bili medju konkurentima za ispadanje..takva je ova liga 2 tekme pobijedis i odma si u vrhu....da budemo medju 10 na kraju super 

Mi smo iz Prijedora,iz grada ludaka
pijemo pivo ispred dragstora,
bodrimo naseg Rudara, Za njega pijemo,za njega bijemo
jer on je nama uvijek najbolji, Rudare moja ljubavi...ooooooo
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Gdje bi Rudar igrao svoje evropske utakmice ako ostane pri vrhu na kraju?
Gradnja stadiona u Prijedoru,Banjaluka,Sarajevo,Zenica?
-
- Kontakt:
Najvjerovatnije Banja Luka...Neprilagodjen je napisao/la:Gdje bi Rudar igrao svoje evropske utakmice ako ostane pri vrhu na kraju?

Ne **** lep,nego uporan ! 

-
- Kontakt:
Biće super i ako opstanemo,a Evropa za nekih 2-3 sezone dok stasamo u premijer ligi i budemo jednako opasni i na strani kao kod kuće.
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Zasto biti tako skroman? Rudar igra sjajan fudbal,gledao sam izvjestaj iz Mostara gdje ste igrom razbili Zrinjski,u onom prijenosu ste nadigrali Borac u Banjaluci,kuci derete sve redom,pobjedili ste u Sirokom sto nikome ne polazi za rukom,imate 19 bodova i sigurno zasluzujete Evropu,ako sacuvate tim i ne krenete sa rasprodajom bodova.....
-
- Kontakt:
Fino bi to bilo tako ali ima tu mali milion sitnica...Neprilagodjen je napisao/la:Zasto biti tako skroman? Rudar igra sjajan fudbal,gledao sam izvjestaj iz Mostara gdje ste igrom razbili Zrinjski,u onom prijenosu ste nadigrali Borac u Banjaluci,kuci derete sve redom,pobjedili ste u Sirokom sto nikome ne polazi za rukom,imate 19 bodova i sigurno zasluzujete Evropu,ako sacuvate tim i ne krenete sa rasprodajom bodova.....

-
- Kontakt:
Solidan smo tim,imamo dobrog trenera,nekolicinu dobrih igrača (Džafić.Dašić,Kantar,Stakić,Kotoran i još poneki...) imamo dobru posjetu na tribinama,volimo svoj klub naravno da bi voljeli Evropu,ali svjesni smo svi da je to ipak previše.Loša nam je infrastruktura,stadion ne sredjen,imamo možda i najmanji budžet od svih premijerligaša, niska primanja naših igrača,niske premije... to su uglavnom vodeći razlozi našeg pesimizma.Ipak pored velikih bh timova nerealno je očekivati da uskočimo umjesto nekoga u Evropu,mada ako se ovako nastavi za 2-3 sezone bićemo puno ozbiljniji možda do tad i riješimo pitanje infrastrukture i finansijski ojačamo.A hvala na pohvali da igramo sjajan fudbal,fino je to čuti.Da pohvalim i ja Želju,danas su super odigrali protiv Zrinjskog,pokazali ste da niste slučajno šampioni. PozNeprilagodjen je napisao/la:Zasto biti tako skroman? Rudar igra sjajan fudbal,gledao sam izvjestaj iz Mostara gdje ste igrom razbili Zrinjski,u onom prijenosu ste nadigrali Borac u Banjaluci,kuci derete sve redom,pobjedili ste u Sirokom sto nikome ne polazi za rukom,imate 19 bodova i sigurno zasluzujete Evropu,ako sacuvate tim i ne krenete sa rasprodajom bodova.....
-
- Kontakt:
Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas". 

Ne **** lep,nego uporan ! 

ako rudar izbori evropu hoce li dod napraviti stadion i u prijedoru renovirat ili je njemu sa bl pred ocima
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
-
- Kontakt:
Stadion Rudara ne zadovoljava uslove Premier Lige BiH,tako da je pitanje,ima li potrebe misliti o Evropi?
Kakva crna Evropa, sta je sa vama, mi nemamo uslove za PL a kamoli za Evropu.
Treba se "udomaciti" u PL pa tek za nekoliko godina ako bi stvorili dobre uslove a prije svega mislim na stadion, onda razmisljati o tome a sad....daleko smo mi od Evrope....dalekoo
Treba se "udomaciti" u PL pa tek za nekoliko godina ako bi stvorili dobre uslove a prije svega mislim na stadion, onda razmisljati o tome a sad....daleko smo mi od Evrope....dalekoo
-
- Kontakt:
svaka vam čast na realnim postovima, imate dobar pristup, ne uzdiže te se i pomalo stvarate jak tim..sjećam se još ljetos tekme protiv mog Širokog, bio sam na tekmi i pokazali ste pravi timski duh gdje ste okrenuli kad je bilo 1 0 u korist ŠB i ne pamtim da je itko ikad okrenuo na pecari a bio sam vjerujte na puno utakmica kluba..samo naprijed i ko zna možda za koju godinu budete konstanta ko ŠB 

-
- Kontakt:
Hvala na pohvalama...sb citizen je napisao/la:svaka vam čast na realnim postovima, imate dobar pristup, ne uzdiže te se i pomalo stvarate jak tim..sjećam se još ljetos tekme protiv mog Širokog, bio sam na tekmi i pokazali ste pravi timski duh gdje ste okrenuli kad je bilo 1 0 u korist ŠB i ne pamtim da je itko ikad okrenuo na pecari a bio sam vjerujte na puno utakmica kluba..samo naprijed i ko zna možda za koju godinu budete konstanta ko ŠB

- husein veličanstveni
- Kontakt:
Ovo je do sada najrealniji post odkako postoji ovaj forum.gogineman je napisao/la:Kakva crna Evropa, sta je sa vama, mi nemamo uslove za PL a kamoli za Evropu.
Čovjek je najsavršenije biće na svijetu, kojega svaka budala može napraviti!
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Vlatko Glavaš "Lako je biti navijač i aplaudirati kada se dobro igra, ali treba biti navijač i kada ne ide"
Prijedorcani se nadaju bodovima u Gradaccu,ha,pa u subotu igraju dva kluba iz Gradacca protiv dva iz Prijedora,ima te razlog da dodete jednim udarcem dvije muhe,igraju Nk Zvijezda-Fk Rudar,RK Gradacac-RK Prijedor
-
- Kontakt:
Pa da...Žbljohar je napisao/la:Prijedorcani se nadaju bodovima u Gradaccu,ha,pa u subotu igraju dva kluba iz Gradacca protiv dva iz Prijedora,ima te razlog da dodete jednim udarcem dvije muhe,igraju Nk Zvijezda-Fk Rudar,RK Gradacac-RK Prijedor

- zmaj_Bosne
- Kontakt:
Ma Tosunović će pokazatirudarprijedor je napisao/la:Pa da...Žbljohar je napisao/la:Prijedorcani se nadaju bodovima u Gradaccu,ha,pa u subotu igraju dva kluba iz Gradacca protiv dva iz Prijedora,ima te razlog da dodete jednim udarcem dvije muhe,igraju Nk Zvijezda-Fk Rudar,RK Gradacac-RK Prijedormoguca dupla pobjeda
ili dupli poraz
Vrijeme ce pokazati

Dragon Town
-
- Kontakt:
Dzafic Dzafic...da je igrao prvih 5 kola bio bi prvi strijelac sigurno...zmaj_Bosne je napisao/la:Ma Tosunović će pokazatirudarprijedor je napisao/la:Pa da...Žbljohar je napisao/la:Prijedorcani se nadaju bodovima u Gradaccu,ha,pa u subotu igraju dva kluba iz Gradacca protiv dva iz Prijedora,ima te razlog da dodete jednim udarcem dvije muhe,igraju Nk Zvijezda-Fk Rudar,RK Gradacac-RK Prijedormoguca dupla pobjeda
ili dupli poraz
Vrijeme ce pokazati
![]()
![]()

-
- Kontakt:
Rece mi neko da su igraci od grada dobili po 500 KM svaki....zbog zadnje pobijede protiv Olimika!njonjo3717 je napisao/la:Da hoće grad malo pomoći da uskoči sa novcem sad i da su pravi ljudi u kacelarijama,pa onda bi možda i mogli mislit' o Evropi...Al' za sad "Putuj Evropo - ne čekaj na nas".

Trenutno korisnika/ca: Balorda, Beli98, Burberry46, Vanja8 i 20 gostiju.