FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

ajdohordas
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 12:29

Ja ne znam jesam li ja lud ili gledam ovo navijacki.. ali od mogucih protivnika u prvom pretkolu ja vidim 5-6 ekipa sa kojima bi se mi mogli nosit. :D

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 13 maj 2019, 12:31

gostovanje SEFA na N1
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 13 maj 2019, 12:32

ajdohordas je napisao/la:Ja ne znam jesam li ja lud ili gledam ovo navijacki.. ali od mogucih protivnika u prvom pretkolu ja vidim 5-6 ekipa sa kojima bi se mi mogli nosit. :D
Apsolutno, 50% od tih ekipa ne mozemo proci, 20% sa nekom dozom srece moze se proci, a 30% suveren prolazak

Mene zanima recimo ako prodjemo u 2. Pretkolo, i ispadnemo, jel opet automatski idemo u kvalifikacije zaal europa ligu?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 maj 2019, 12:38

ajdohordas je napisao/la:Ja ne znam jesam li ja lud ili gledam ovo navijacki.. ali od mogucih protivnika u prvom pretkolu ja vidim 5-6 ekipa sa kojima bi se mi mogli nosit. :D
apsolutno si upravu, idemo redom:
Šerif Traspol
HJK
Dundalk
Dudelange
Škendija
TNS

Protiv ovih timova se definitivno može igrati

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 12:40

ledesma je napisao/la:
Apsolutno, 50% od tih ekipa ne mozemo proci, 20% sa nekom dozom srece moze se proci, a 30% suveren prolazak

Mene zanima recimo ako prodjemo u 2. Pretkolo, i ispadnemo, jel opet automatski idemo u kvalifikacije zaal europa ligu?
Koliko ja znam mislim da nastavljamo u EL kvalifikacije.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 12:44

FoSte95 je napisao/la:
Šerif Traspol
HJK
Dundalk
Dudelange
Škendija
TNS

I plus dodaj Sudavu i Valletu ciji status jos nije poznat.
I opet kazem i taj famozni Maribor.. ne kazem da smo bolji od njih al nisu Liverpool.
Valjda nismo takve srece da naletimo odmah na Celtica ili Bate Borisova :mrgreen:

revolt
Kontakt:

Post Postao/la revolt » 13 maj 2019, 12:48

ledesma je napisao/la:

Ako se ne varam ispadanje iz bilo kojeg pretkola za LP te vodi u naredni krug EL.

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 13 maj 2019, 12:53

Kad god ispadnes ides u EL , sad ne znam jer se geografski gleda , ako se gleda onda ce nam Maccabi i takvi doci ...

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 13:01

HeraklitMracni je napisao/la:Kad god ispadnes ides u EL , sad ne znam jer se geografski gleda , ako se gleda onda ce nam Maccabi i takvi doci ...
Da da, mislim da se prave one regionalne grupe. Tako da se od svih nosioca po tome bira pet mogucih nama.
Tako da ce to vjerovatno biti Ludogorets, Maribor, Legia i eto ne znam ko bi jos mogao gledajuci po tome.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2019, 13:08

Nova zvjezdica će se dodati u srijedu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 13 maj 2019, 13:19

ajdohordas je napisao/la:
FoSte95 je napisao/la:
Šerif Traspol
HJK
Dundalk
Dudelange
Škendija
TNS

I plus dodaj Sudavu i Valletu ciji status jos nije poznat.
I opet kazem i taj famozni Maribor.. ne kazem da smo bolji od njih al nisu Liverpool.
Valjda nismo takve srece da naletimo odmah na Celtica ili Bate Borisova :mrgreen:
Velleta neće sigurno biti nosioc (jedino čudo u Sloveniji da se desi pa da Maribor sve izgubi do kraja, a imaju 4 kola).
Jedino je pitanje hoće li AIK i Sudova biti nosioci, a to zavisi od Poljske i Bugarske. U ostalim ligama je više manje sve riješeno. U Poljskoj postaje sve realnije da Piest uzme ligu (za dva dana u gostima igra sa timom koji nema šanse za Evropu, a i zadnjem kolu dočekuju Lech koji će ih pustiti samo da Legia ne uzme titulu), a u Bugarskoj tri boda razlike tri kola do kraja sad hoće li Ludogorec kikasti pitanje je forma im i nije najbolja (zadnja tri meča 2 boda). Uglavnom ako se poklopi sve u ove dvije lige to bi bila dva jača protivnika manje u kvalama. Što znači na oviš 6 dodati još dva to je 8 od 16 da se s njima može igrati.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 13:31

Ovaj novi sistem je bas pretezak za ući u skupine EL, a da ne pričam o LP, tuga. Al jbg, da je dobit ovaj TNS da se proba proć jedno kolo, a onda imamo zagarantovano treće pretkolo EL i jakog protivnika da se napuni Kosevo.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 13 maj 2019, 13:40

Ja koliko sam upratio regionalne grupe budu tako da treba ocekivati Poljake, Slovake, Albance, slovence i slicno, otprilike je tako dosad bilo. Ne vjerujem da mozemo dobiti irce, welšane, skandinavce. Tako da ce biti opet tezak protivnik.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 13 maj 2019, 13:46

Pa ovi blizu crte su ok klubovi, recimo da izvučemo TNS..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

skoJaa
Kontakt:

Post Postao/la skoJaa » 13 maj 2019, 13:46

bodi123 je napisao/la:Ovaj novi sistem je bas pretezak za ući u skupine EL, a da ne pričam o LP, tuga. Al jbg, da je dobit ovaj TNS da se proba proć jedno kolo, a onda imamo zagarantovano treće pretkolo EL i jakog protivnika da se napuni Kosevo.
Pa lakse je uci u EL ovako, nema timova tipa Atalante, Seville i slicno,samo sto se mi realno nemamo cemu puno nadati, jedino da je ovaj novi vlasnik siroke ruke pa da dovedemo ozbiljna pojacanja.

KrajisnikBosnjak
Kontakt:

Post Postao/la KrajisnikBosnjak » 13 maj 2019, 13:48

Ja ne sanjam o grupnoj fazi ove sezone. Nema nama grupne faze do onog takmičenja 2021-2022.
Živi bili pa vidjeli, sve ove države imaju jače klubove od nas. Možemo sa Slovencima igrati, sa Poljacima nema teorije, nikad gori Lech nas je uzeo lako.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 13:52

skoJaa je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:Ovaj novi sistem je bas pretezak za ući u skupine EL, a da ne pričam o LP, tuga. Al jbg, da je dobit ovaj TNS da se proba proć jedno kolo, a onda imamo zagarantovano treće pretkolo EL i jakog protivnika da se napuni Kosevo.
Pa lakse je uci u EL ovako, nema timova tipa Atalante, Seville i slicno,samo sto se mi realno nemamo cemu puno nadati, jedino da je ovaj novi vlasnik siroke ruke pa da dovedemo ozbiljna pojacanja.
Kako nema? Zar ne možemo u trećem pretkolu EL dobit timove iz liga petice koji moraju igrati kvalifikacije za EL, poput Uniteda il Rome il sam ja nesto pogresno shvatio?
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 13:53

MortemHz je napisao/la:
Pa ovi blizu crte su ok klubovi, recimo da izvučemo TNS..
Ma imaju 3-4 kluba gdje su nam sanse 1%... ovo ostalo je ili smo tu negdje ili uz neku extra partiju mozemo proci.

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 13 maj 2019, 13:55

bordobijeli je napisao/la:Ja koliko sam upratio regionalne grupe budu tako da treba ocekivati Poljake, Slovake, Albance, slovence i slicno, otprilike je tako dosad bilo. Ne vjerujem da mozemo dobiti irce, welšane, skandinavce. Tako da ce biti opet tezak protivnik.
Da, to smo potpuno zaboravili. Vazda se isti protivnici vrte za nase prvake svake godine. Bit će opet neki Maribor i slično.

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 13 maj 2019, 13:57

bodi123 je napisao/la:
skoJaa je napisao/la:
Kako nema? Zar ne možemo u trećem pretkolu EL dobit timove iz liga petice koji moraju igrati kvalifikacije za EL, poput Uniteda il Rome il sam ja nesto pogresno shvatio?
Ne mpzemo dobit Atalantu jer su treci zavrsili haha.
Ostale timove iz liga petica koji su na petom mjestu odprilike mozemo dobiti u trecem pretkolu. Jedino zavisi od toga da li cemo biti nosioci.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.