FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Neka mi pošalje neko, neki fin avatar. Hvala
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Premijer Liga 7 utakmica asist 1 370 min
To je valjda ta "šansa" koju nije iskoriatio
To je valjda ta "šansa" koju nije iskoriatio
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sa 19 godina je dalje nego ovi trenutnih u prvih 11 sa 19 godina...Orangina85 je napisao/la:Sve sto si napisao stoji dijelom, ali reci da ima bolju pas igru od Krste jednostavno nije tacno.Denchi je napisao/la:Krste ima uzasnih procjena kod dodavanja, nekad centrira dobro(ne iz igre nego staticne situacije)...Stanojevic takodje nema neku pretjeranu pas igru prema naprijed, pa ova 2 navedena...Orangina85 je napisao/la:
E jbg sad, cuj bolja od Krste. Krste jedan od 3 fudbalera kod nas koji znaju odigrati prvu loptu. Malo si se preletio ovdje, Krste nije u formi i to stoji ali je sigurno jedan od inteligentnijih igraca u rosteru.
krste ove sezone ima odlicno zalaganje, trci dosta, napada prosotor odlicno, dosta puta je zbog tog I zabio rano I obezbjedio mirnu utakmicu a nerijetko bi to bio I jedini gol, sloboda, velez...
Medjutim dodavanja mu nisu jaka stavka, precesto nema pravu jacinu dodavanja ili prejaka ili preslaba...
Trazenje alibija da se opravda neigranje Mustafica je kako rekoh vrlo slicno tretmanu Herica...momak je vrlo talentovan I ima dobre predispozicije, ima takodje I seniore od kojih ima sta vidjeti...treba definitivno na posudbu ali je mogao vise minutaze dobiti kao I svi ostali juniori na proljece, sam sef to rece u jutarnjem programu...
Mustafica sam pratio poprilicno u mladjim kategorijama i pokazivao je ogroman potencijal koji nazalost nije pokazao u seniorima. Cak je po meni vise pokazivao u uvodnim utakmicama u kojima je dobivao sansu nego ovim posljednjim. Ali sigurno je da se ne smijemo odricati Mustafica nego naci sredinu za posudbe gdje ce igrati redovno kako bi stekao odredjeno iskustvo i dobio kontinuitet.
Totalno je glupo porediti njegov ucinak sa 19 sa igracima od 30 godina ali opet je bolji od pojedinaca a ocekivano par ih je boljih od njega, ali tvrditi da nije za prvi tim je komicno...
Jedna sezona konstantnog igranja I borbe za neki cilj bi mu pomoglo u razvoju dosta...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
On treba na posudbu gdje će imati garantovane minute u 70% utakmica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa i mogao bi ga udaviti malo.mma_hz je napisao/la:Halooooo ne zelim o tome uopste da razmisljam.Vanja8 je napisao/la:Mortu...mma_hz je napisao/la:Prvi put u 9 godina koliko sam na ovom forumu sam evo stavio avatar,u cast nase duple aBd.
Budem li ga Nedo Bog dzaba stavio udavicu nekog![]()
Mislim ne zelim da razmisljam o gubitku duple,a njega kad vidim svakako cu ga daviti malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Auuuuuu tacdaun,dobro dobro moj Morteme na kvarno igras. 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Eno Vanje kvarnjaka nakon sto je tjesio Zenicane(a znamo kako su prosli),tjesi strumfove kako su veliki klub 
FK SARAJEVO.
Ja ti na vrijeme sugerisah,a ti nista...mma_hz je napisao/la:Auuuuuu tacdaun,dobro dobro moj Morteme na kvarno igras.
Neka, ti...mma_hz je napisao/la:Eno Vanje kvarnjaka nakon sto je tjesio Zenicane(a znamo kako su prosli),tjesi strumfove kako su veliki klub
Pa bolan stipu tu čapri,niđe ništa necu moci napisati...
Nas ne zanimaju nikakve kalkulacije u vezi s ovim mečevima. Igrat ćemo kao i do sada, uvijek maksimalno odgovorno sa željom da pobijedimo. U posljednja dva kola na teren će i neki igrači iz našeg mlađeg pogona, kojima želimo dati šansu da i oni osjete čar Premijer lige. Tako ćemo nastupiti u oba susreta i ne interesuju nas nikakve druge priče.
Ko će biti šampion, što se nas tiče, neka odluči zeleni teren i neka to bude onaj ko bude bolji. I na kraju, ne igramo samo mi sa Sarajevom i Zrinjskim, imaju oni još dva protivnika, tako da će i protiv njih morati da ostvare pobjede - rekao je Boris Stanišić, predsjednik Zvijezde 09.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jesi vala ,ja sam kriv nisam znao sa kakvim necovjekom imam posla .Vanja8 je napisao/la:Ja ti na vrijeme sugerisah,a ti nista...mma_hz je napisao/la:Auuuuuu tacdaun,dobro dobro moj Morteme na kvarno igras.![]()
![]()
FK SARAJEVO.
mma_hz je napisao/la:Jesi vala ,ja sam kriv nisam znao sa kakvim necovjekom imam posla .Vanja8 je napisao/la:Ja ti na vrijeme sugerisah,a ti nista...mma_hz je napisao/la:Auuuuuu tacdaun,dobro dobro moj Morteme na kvarno igras.![]()
![]()
Nego Vanja nesta si mi zagonetan po pitanju Adukora?
Neda Morto...revolt je napisao/la:Nego Vanja nesta si mi zagonetan po pitanju Adukora?
Ni njemu ni Wellbecku...
- BordoSarajevo
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la:Nas ne zanimaju nikakve kalkulacije u vezi s ovim mečevima. Igrat ćemo kao i do sada, uvijek maksimalno odgovorno sa željom da pobijedimo. U posljednja dva kola na teren će i neki igrači iz našeg mlađeg pogona, kojima želimo dati šansu da i oni osjete čar Premijer lige. Tako ćemo nastupiti u oba susreta i ne interesuju nas nikakve druge priče.
Ko će biti šampion, što se nas tiče, neka odluči zeleni teren i neka to bude onaj ko bude bolji. I na kraju, ne igramo samo mi sa Sarajevom i Zrinjskim, imaju oni još dva protivnika, tako da će i protiv njih morati da ostvare pobjede - rekao je Boris Stanišić, predsjednik Zvijezde 09.
Nego, imal' kakav igrač iz Tuzle koji bi nam mogo biti pojačanje? Možda Ubiparip? Il možda onaj ofarbani? Šta vi mislite
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Sta god i kad god treba ljudinoSamozdravlje je napisao/la:Ispostovao zahvaljujuci @astonHz , hvala mu jos jednomSarajevoJeBordo je napisao/la:Molimo stavite ovaj havatar.
Minuta posla, hvala.
Sto se tice ove dvije tekme ove sedmice, ne zna se koju vise cekam, znaci na iglama za obje. Rutinski 1-0 i jednu i drugu za miran kraj. Ahmet u prvoj i Hebib da nam ozvanici titulu za vikend
Prva ljubavi, najveća radosti, pobjedu daj nam ti!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Bil' bili zadovoljni sutra sa porazom od 2:0? 
FK Sarajevo
Dosta apaurina za ovu sezonuBordoSarajevo je napisao/la:Bil' bili zadovoljni sutra sa porazom od 2:0?
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi bio al pod uslovom da drugi go primimo u zadnjoj sekundiastonHz je napisao/la:Dosta apaurina za ovu sezonuBordoSarajevo je napisao/la:Bil' bili zadovoljni sutra sa porazom od 2:0?
Bit će aBd 1:1
FK Sarajevo
To je to, za rahatlukBordoSarajevo je napisao/la:Ja bi bio al pod uslovom da drugi go primimo u zadnjoj sekundiastonHz je napisao/la:Dosta apaurina za ovu sezonuBordoSarajevo je napisao/la:Bil' bili zadovoljni sutra sa porazom od 2:0?![]()
Bit će aBd 1:1
Trenutno korisnika/ca: JavierBosnia, Proximic, ristagrad i 76 gostiju.