FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
KOVACEVIC
HEBIBOVIC SOFRANAC MUJAKIC HALILOVIC
LAZIC KAPIC
VELKOSKI RAHMANOVIC TATAR
AHMETOVIC
LAZIC KAPIC
AHMETOVIC
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Neki su davno poceliSabinho je napisao/la:Ja bih rekao kasno, trebalo je nakon Celika poceti.edRed je napisao/la:rano ste počeli sa avatarima, nemojte dopustit da nam se smiju ko plavcima kad su otišli do Krupe na vrbasu ...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Dobarmma_hz je napisao/la:KOVACEVIC
LAZIC KAPIC
AHMETOVIC
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Bolje nema,mislim da je steta Rahmanovica vracati nazad,da bi Kapic bio krilo..BordoSarajevo je napisao/la:Dobarmma_hz je napisao/la:KOVACEVIC
LAZIC KAPIC
AHMETOVIC
FK SARAJEVO.
Lazic na zadnjem veznom zna samo trcati
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
A znam i ja da je to govorio Musemic jos kad je tek dosao kad ga je probao na zadnjem veznom,ali mislim da je dovoljno bas to,da samo puno trci..Pantelija je napisao/la:Lazic na zadnjem veznom zna samo trcati
Kapic ce da igra.
Treba nam visoka postavka,s obzirom da ce najvise pokusaja imati iz centarsuteva,kornera i prekida a tu su jaki drama.
@kamuflazn moze i tako
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 14 maj 2019, 15:04, ukupno mijenjano 2 puta.
FK SARAJEVO.
Ja bi Sabana desno a Hebu naprijed.mma_hz je napisao/la:KOVACEVIC
LAZIC KAPIC
AHMETOVIC
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Pa mustafic je zadnji vezni i cm ..mma_hz je napisao/la:A znam i ja da je to govorio Musemic jos kad9 je tek dosao kad ga je probao na zadnjem veznom,ali mislim da je dovoljno bas to,da samo puno trci..Pantelija je napisao/la:Lazic na zadnjem veznom zna samo trcati
Kapic ce da igra.
Treba nam visoka postavka,s obzirom da ce najvise pokusaja imati iz centarsuteva,kornera i prekida a tu su jaki drama.
@kamuflazn moze i tako
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Mustafic treba da se zahvali Musemicu na ukazanom povjerenju.Ovih 90 min. mu je kao cijela sezona kad bude imao 25-26 god. Izdrzao je fizicki 90 min. sto je jako bitno . Nije odigrao rutinirano (normalno 19 god.), ali ga Musemic nije mjenjao sa recimo Kurdicem . Ako mozemo govoriti ko je "izgubio" utakmicu onda su to Tatar,Velkoski,Handzic,Sisic,Bekic i Crepulja nikako Mustafic. Ovih 90 min. je vjerovatno nagrada za rad na treningu .Orangina85 je napisao/la:
Sve sto si napisao stoji dijelom, ali reci da ima bolju pas igru od Krste jednostavno nije tacno.
Mustafica sam pratio poprilicno u mladjim kategorijama i pokazivao je ogroman potencijal koji nazalost nije pokazao u seniorima. Cak je po meni vise pokazivao u uvodnim utakmicama u kojima je dobivao sansu nego ovim posljednjim. Ali sigurno je da se ne smijemo odricati Mustafica nego naci sredinu za posudbe gdje ce igrati redovno kako bi stekao odredjeno iskustvo i dobio kontinuitet.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Mislim da bi opet Lazic tu bolje odradio u ovom slucaju ali svakako Husref bolje zna.
Gledam protiv nas su igrali sa samo dva igraca ispod 1.80 cm,a sa cak 5 iznad 1 .90cm
Gledam protiv nas su igrali sa samo dva igraca ispod 1.80 cm,a sa cak 5 iznad 1 .90cm
FK SARAJEVO.
i mi smo dosta visoki kao ekipa, sigurno 5-6 preko 1m80 svaku tekmu, nekad i više...mma_hz je napisao/la:Mislim da bi opet Lazic tu bolje odradio u ovom slucaju ali svakako Husref bolje zna.
ja bi zatvorio tu sredinu , zakopčao skroz...
Kovačević
Hebib-Šofranac-Mujakić-Halil
Lazić-Rahman
Kapić-Krste-Tatar
Ahmet
takođe je vrlo moguće iznenađenje u vidu Hareta u špicu, jer zbog kartona ne može igrati sa zvijezdom...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ja ali jasno je bilo na koju je foru isao Goce sa tim visokim igracima i to ce isto pokusati uraditi i u revansu.
Nema teorije da su tehnicki bolja ekipa od nas i toga su i oni svjesni-
FK SARAJEVO.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Samo neka Dupovca na klupi i dobri smo.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
pa jasno naravno, još ako je nas gledao(a jeste) ko to ne bi uradio?mma_hz je napisao/la:Ja ali jasno je bilo na koju je foru isao Goce sa tim visokim igracima i to ce isto pokusati uraditi i u revansu.
možda smo za nijansu bolji nego smo bili u tom branjenju prekida, ali i dalje je velika slabost...
Niko ga nije stavio niti u jednoj komb,a igrace 1000 %MaroonWhite1987 je napisao/la:Samo neka Dupovca na klupi i dobri smo.
@dencI nazalost samo se prekida bojim,nista vise.
FK SARAJEVO.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Tako sam i ja razmisljao , pa promjenih misljenje . Ako mu je Musemic dao 90 min. u Banovicima , sigurno ima solidno misljenje o njemu . Bitno je da je fizicki izdrzao od 1. do 90 min. u istom tempu . Ovo jeste vanredna situacija i dobio 90 min. , neka dobije svaku drugu tekmu 15-20 min u sljedecem prvenstvu uz treninge sa najboljim igracima sredine terena u BiH , Mustafic ce u sezoni 2020/21 biti sto je sad Stanojevic(25), ali sa 21-22 god .MortemHz je napisao/la:On treba na posudbu gdje će imati garantovane minute u 70% utakmica.
Mislim da je bolje da ostane u klubu (bit ce i laksih utakmica i onih 3:0 poluv.), ali i opcija posudba je ok , samo da bude pravi profesionalac(a hoce Akademija je njega odgojila i usmjerila). Mustaficevih 90 min. je dokaz da Musemic racuna na Akademce .
-
belosevic28
- Kontakt:
Crepulja se naknadno prikljucuje ekipi. Jel to znaci da ce igrati ili onako ide s ekipom... Tanki smo bez njega i Stanojevica
na hajr aBd !
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa koga će drugog?Samozdravlje je napisao/la:Tako sam i ja razmisljao , pa promjenih misljenje . Ako mu je Musemic dao 90 min. u Banovicima , sigurno ima solidno misljenje o njemu . Bitno je da je fizicki izdrzao od 1. do 90 min. u istom tempu . Ovo jeste vanredna situacija i dobio 90 min. , neka dobije svaku drugu tekmu 15-20 min u sljedecem prvenstvu uz treninge sa najboljim igracima sredine terena u BiH , Mustafic ce u sezoni 2020/21 biti sto je sad Stanojevic(25), ali sa 21-22 god .MortemHz je napisao/la:On treba na posudbu gdje će imati garantovane minute u 70% utakmica.
Mislim da je bolje da ostane u klubu (bit ce i laksih utakmica i onih 3:0 poluv.), ali i opcija posudba je ok , samo da bude pravi profesionalac(a hoce Akademija je njega odgojila i usmjerila). Mustaficevih 90 min. je dokaz da Musemic racuna na Akademce .
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Bilo je opcija Rahmanovic , Kapic , Kurdic , Lazic(Sofranc) , Musemic se opredjelio za Mustafica i po meni nije pogrijesio .MortemHz je napisao/la:Pa koga će drugog?Samozdravlje je napisao/la:Tako sam i ja razmisljao , pa promjenih misljenje . Ako mu je Musemic dao 90 min. u Banovicima , sigurno ima solidno misljenje o njemu . Bitno je da je fizicki izdrzao od 1. do 90 min. u istom tempu . Ovo jeste vanredna situacija i dobio 90 min. , neka dobije svaku drugu tekmu 15-20 min u sljedecem prvenstvu uz treninge sa najboljim igracima sredine terena u BiH , Mustafic ce u sezoni 2020/21 biti sto je sad Stanojevic(25), ali sa 21-22 god .MortemHz je napisao/la:On treba na posudbu gdje će imati garantovane minute u 70% utakmica.
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Sta mislis istih 9 kao na Kosevu , a Mustafic i Kurdic u prvoj postaviPantelija je napisao/la:
Pa mustafic je zadnji vezni i cm ..
Ono na sto bi Listica mogla igrat su centarsutevi sa njihove desne strane na Hebiba i onda neke povratne ili direktno ugroziti gol . Bilo je toga (Atalanta, Zeljo obje 2:2). Zna Musemic ovo za Hebiba bolje od mene . mozda Saban desno , a Hebib naprijed za kontru .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.