imal sta novo pisihusein veličanstveni je napisao/la:Prijatelj koji je na utakmici maloprije mi javio

imal sta novo pisihusein veličanstveni je napisao/la:Prijatelj koji je na utakmici maloprije mi javio
Dobro sad nismo ni očekivali nešto previše u BL, mislim da se naši momci dobro nose u gostima za razliku od prijašnjih sezona. Za Hadžiju treba reći da je sada trenutno nepredvidiv, dok nas je protiv Sarajeva spasio dosta je tako isto imao kikseva. Nadam se da će ući u formu i pokazati kvalitet u potpunosti koji posjeduje. Evo dolazi nam u goste ekipa koja je veoma dobro krenula u ovoj sezoni i nadam se da će doći što više "gledalaca",kao što to naš jedan vrli igrač naglašava.Bosanski zmaj je napisao/la:Primili smo jeftin gol.Nakon cenatršuta iz prekida Hadžiđulbić zapliva u prazno i ljudi ga zabiše.
Aj bogati sutii sta ti znasblrs je napisao/la:kad vec kradete pjesme nek bude bar od poluimenjaka
Druze, jesi ti siguran da tekst pjesme ide ovako, jel se ovo pjeva ili si ti bezveze napisao, jer mi ovo nikako nema logike i nema veze sa vezom da se pjeva, ne kontamdon_dragons je napisao/la:naprijed zvijezdo samo naprijed
gdje ti igras tu smo mi
nikad neces biti sama
TVOJI VIJERNI "ZMAJEVI"![]()
![]()
dzaba se nadate,gogineman je napisao/la:Druze, jesi ti siguran da tekst pjesme ide ovako, jel se ovo pjeva ili si ti bezveze napisao, jer mi ovo nikako nema logike i nema veze sa vezom da se pjeva, ne kontamdon_dragons je napisao/la:naprijed zvijezdo samo naprijed
gdje ti igras tu smo mi
nikad neces biti sama
![]()
![]()
Nego, eto nas sl subote, nemate pobjede kuci vec nekoliko kola, nadam se da vam mozemo uzeti bod
nemojte se dzaba nadat jer necete dobiti bodovaa ovdje u gradaccuugogineman je napisao/la:Druze, jesi ti siguran da tekst pjesme ide ovako, jel se ovo pjeva ili si ti bezveze napisao, jer mi ovo nikako nema logike i nema veze sa vezom da se pjeva, ne kontamdon_dragons je napisao/la:naprijed zvijezdo samo naprijed
gdje ti igras tu smo mi
nikad neces biti sama
![]()
![]()
Nego, eto nas sl subote, nemate pobjede kuci vec nekoliko kola, nadam se da vam mozemo uzeti bod
koja je adresa nemogu da otvorim????bondich je napisao/la:izvijestaj tekme borac zvijezdahttp://****.ba/clanak/888120631362/sport/Borac%20nastavio%20niz%20nepobjedivosti
na s o u r c e . banecko_gradacac je napisao/la:koja je adresa nemogu da otvorim????bondich je napisao/la:izvijestaj tekme borac zvijezdahttp://****.ba/clanak/888120631362/sport/Borac%20nastavio%20niz%20nepobjedivosti
Vic za deset.njonjo3717 je napisao/la:Kako će vam Džafić u sred' Gradačca zabiti 3 gola,pa vi niste svijesni...Biće gusto,biće 0-3 !![]()
'Oće vašem treneru biti svi igrači na raspolaganju ?
Oticete kuci punih mreza,i u fudbalu i u rukometu,igramo dvije utakmice u subotu protiv vas.njonjo3717 je napisao/la:Kako će vam Džafić u sred' Gradačca zabiti 3 gola,pa vi niste svijesni...Biće gusto,biće 0-3 !![]()
'Oće vašem treneru biti svi igrači na raspolaganju ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.