NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Sve na strani Portlanda
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ubice ih ratnici nogamaBrokula je napisao/la:Sve na strani Portlanda
"Krene Ronaldo u kontranapad a Nesta i ja sami u odbrani" Siniša Mihajlović
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
El Fenomeno <3
"Never underestimate a heart of a champion" LBJ
- Vainglorious
- Kontakt:
Zar ima neko ko fkt vjeruje da portland moze uzeti vise od jedne, cak i da je komplet serija bez KD. Pa portland je idealan matchup za dubse, da likovo bez problema budu na optimalnom nivou.
A Alem je najjaci. Dosadio mu motor sad opet hoce da upeca nezalaganje prcanjem spursa. Jadan pokusaj. Mozes ti i bolje...
A Alem je najjaci. Dosadio mu motor sad opet hoce da upeca nezalaganje prcanjem spursa. Jadan pokusaj. Mozes ti i bolje...
Imam ja, ima sigurno 95 % navijaca POR. Jer znas zasto? Od prve utakmice sa OKCom "svi" su govorili "jel vi mislite da POR moze uzet vise od jedne utakmice protiv Playoff Pa i WB". Pa onda u drugu rundu, "POR nema odgovora za Jokica, DEN uzima u 5/6". Tako da, yes sir. Ima nas koji vjeruju u to. Pa cak i u prolaz ako hocesVainglorious je napisao/la:Zar ima neko ko fkt vjeruje da portland moze uzeti vise od jedne, cak i da je komplet serija bez KD. Pa portland je idealan matchup za dubse, da likovo bez problema budu na optimalnom nivou.
Al sta ti je razlika izmedju pravog lidera i idiota najbolje pokazuje ono sto se desilo ADu i Lillardu nakon serije u kojoj je prvi pomeo drugog. Jos su prvom vise pojacali ekipu proslo ljeto, al dzaba kad on ne zna za sebe razmisljat, nego Rich Paul to mora radit.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
Ne brini se, nisam ja bezveze na duplom blokuVainglorious je napisao/la:Zar ima neko ko fkt vjeruje da portland moze uzeti vise od jedne, cak i da je komplet serija bez KD. Pa portland je idealan matchup za dubse, da likovo bez problema budu na optimalnom nivou.
Max Allegri
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Ne smije te ni komentarisati.Mig_Mig je napisao/la:Ne brini se, nisam ja bezveze na duplom blokuVainglorious je napisao/la:Zar ima neko ko fkt vjeruje da portland moze uzeti vise od jedne, cak i da je komplet serija bez KD. Pa portland je idealan matchup za dubse, da likovo bez problema budu na optimalnom nivou.
A Alem je najjaci. Dosadio mu motor sad opet hoce da upeca nezalaganje prcanjem spursa. Jadan pokusaj. Mozes ti i bolje...pencilin je u sprici
Zato cemo te citirati da dobro vidi....
- BuffonGigi
- Kontakt:
Bit ce sjajno finale Tor-GSW, ako bi KD bio out jos bi bilo i ravnopravno.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
-
GeriOldman
- Kontakt:
Šteta ovih iz Kolorada, al' Lillard mi je draži svakakoGeriOldman je napisao/la:GSW-HOU 4:2
POR-SAS/DEN 2:4
TOR-PHI 4:3
BOS-MIL 1:4
GSW-POR 4:1
MIL-TOR 4:3
1921
Ti bi da Skip napravi suicide on air ybt?BuffonGigi je napisao/la:Bit ce sjajno finale Tor-GSW, ako bi KD bio out jos bi bilo i ravnopravno.
Koliko god Kawhi dobar bio, nema sanse da Bucksi ispadnu.. Imaju dosta bolju (siru) ekipu.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Meni Toronto ne zaostaje nista sto se tice sirine, samo su neki igraci do sad u PO igrali malo pod rucnom i previse se oslanjali na Kawhija. Torontov FC je dosta snazniji, plus Kawhi ima prednost u iskustvu u odnosu na Giannisa.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
- Donnie Darko
- Kontakt:
nisu toliko igrali pod ručnom koliko su im se muda skupila, realnoBuffonGigi je napisao/la:Meni Toronto ne zaostaje nista sto se tice sirine, samo su neki igraci do sad u PO igrali malo pod rucnom i previse se oslanjali na Kawhija. Torontov FC je dosta snazniji, plus Kawhi ima prednost u iskustvu u odnosu na Giannisa.
Pogotovo number 7.Donnie Darko je napisao/la:nisu toliko igrali pod ručnom koliko su im se muda skupila, realnoBuffonGigi je napisao/la:Meni Toronto ne zaostaje nista sto se tice sirine, samo su neki igraci do sad u PO igrali malo pod rucnom i previse se oslanjali na Kawhija. Torontov FC je dosta snazniji, plus Kawhi ima prednost u iskustvu u odnosu na Giannisa.
- Barbarossa
- Kontakt:

Not. My. Goat
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
Bobadilla je napisao/la:Ubice ih ratnici nogamaBrokula je napisao/la:Sve na strani Portlanda

Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Ma i ja ocekujem prolaz Bucksa i njihovo finale sa GSW 
Evo gledam bas RS, 3-1 za Buckse, ali zadnja tekma odigrana 31.01.
Zanimljivo da je Giannis u jedinom porazu zabio 43p, kad su dobijali nije prebacivao 20
Evo gledam bas RS, 3-1 za Buckse, ali zadnja tekma odigrana 31.01.
Zanimljivo da je Giannis u jedinom porazu zabio 43p, kad su dobijali nije prebacivao 20
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
GeriOldman
- Kontakt:
Eee al zato je on doveo delavedovu u finale druuuug moi. Goat. Fax.Barbarossa je napisao/la:
Not. My. Goat
1921
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.