Ja mislim da Eliomar nije igrao kod Pavica ili me sjećanje vara?since1948 je napisao/la:Nismo se mi nazabijali ni pod Pavicem osim sto smo Celika natrpali. To je i do ekipe sigurno. Mada slazem se da nam Goce nista specijalno nije donio pogotovo za placu koju prima.Panta79rei je napisao/la:Ja bih čak rekao da nam je Goce napravio više štete nego koristi. Najgore je što su svi naši momci potpuno nestali otkad je on došao. Vukoje nigdje, Mariću minute na kapaljku, o forsiranju Petrovića umjesto Jurića je suvišno i pisati. Čak je forsirao beskorisnog Begonju na AM poziciji par puta, a Marić i Stanić na klupi![]()
Uvjeren sam da bi i Popović nešto napravio da je dobio šansu i kontinuitetu. Elio pod Pavićem odigrao najbolje partije...
Kad bolje razmislim, svi su se ofenzivci pogubili otkad je Goce došao i nikad se nismo ovoliko mučili da zabijemo yebeni gol. Nekih uigranih akcija nisam vidio cijelu sezonu, a ni prekida. Ne znam šta rade na treninzima uopće![]()
Totalni remont sa okosnicom naših momaka + Enin, Matić, Franjić, Bagarić i dovesti igrače koji će ginut na terenu, bez obzira tko su i odakle su.
Franjic u uzasnoj formi, al mozda moze nadoc, dobro je sto nije stranac, a i Bagaric isto tako..
Najbitnije se rijesit stranaca koji imaju slab ucinak.
Kad je Goce tek dosao igrali smo ok, al od priprema u Turskoj katastrofa, do cega je ne znam.