@senade. U pravu si.
Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Vincenzo Iaquinta, Alex Manninger, Gigi Buffon, Armand Traore, Leandro Rinaudo, Davide Lanzafame, Zdenek Grygera, Giorgio Chiellini, Martinez, De Ceglie...lista povrijedjenih sve veca i veca...
@senade. U pravu si.
@senade. U pravu si.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Felipe Melo jede zive ljude
Sissoko je drama,pa on je za crtanih filmova,hihihi,al pobijeda ovakva,na ovakav nacin,ono borba dok te grcevi ne uhvate,eh takva je nasladja,Forza Juve,ovo volim,bori se dok nogu ne slomijes,eh et,nema Krasica ,nema pa sta ima veze sto nema ,heheh 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
- Interista di cuore
- Kontakt:
aferim za pobjedu veceras,navijo sam za vas !svaka cast 
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
cestitam
iako sam volio da su i milan i juventus izgubili veceras

prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
ovo opet alex grande dao gol
moze link da vidim
moze link da vidim
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
Strasna utakmica sinoc. Svi su ostavili srce na terenu i mislim da su zasluzeno odnjeli citav plijen. Mislim da je samo Motta podbacio pogotov u drugom poluvremenu kada su samo isli preko njegove strane i prolazili ga kao da ga nema, na drugoj strani Pepe odlicno odigr'o sa obzirom da to nije njegova prirodna pozicija. Dosta sam se bio zabrin'o kada sam vidio da nema u prvih 11 Chielini-a medjutim Legro ga je odlicno zamjenio sinoc. Vezni red fenomenalan, Melo nevjerovatne partije pruza ove sezone. Kako sam se ismijao samo kad je izblokir'o onaj sut Zlatana, kakve emocije
Marchisio strasan posao odradio na sredini terena, jos zavrsio utakmicu sa kapitenskom
Za Del Piera nemam rijeci. Ono majka jednom radja, nadam se samo da mu ovo nije zadnja sezona i da ce produziti barem na jos jednu godinu ugovor.
Kralj

Za Del Piera nemam rijeci. Ono majka jednom radja, nadam se samo da mu ovo nije zadnja sezona i da ce produziti barem na jos jednu godinu ugovor. Kralj

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
"West Ham taking liberties at Millwall, they come to Millwall's ground, they smash there pubs up and to them it's a victory".
- JuveSissoko
- Kontakt:
ponekad pozelim da na svakoj poziciji imamo igraca karaktera Felipe Mela,jest da bi bilo crvenih kartona i padova psihickih,al zato ovakve pobijede i igra te borba u takvim pobijedama bile bi za muzeja ,da se cuva i pokazuje sta je srce na terenu
Melo nije normalan al nikako,al ono pozitivno nije normalan 
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.
Melo je preporodjen ovo sezone. Imao sam neki osjecaj da ce ovo biti njegova sezona. Iz tekme u tekmu pruza sve bolje partije, samo tako da nastavi. Melo je prosle sezone bio pogresno postavljan od strane Cire i Zacca. Melo je "cleaner" kao Momo, samo sto eto Melo malo zna s loptom, i moze nesto naprijed. Melu je prosle sezone falio igrac, koji je trebao da odradjuje kreativni dio posla, nakon sto bi on Izborio loptu.
Ove sezone ima te igrace u Krasicu i Aqui, tako da Melo nije zaduzen za to i moze svoje poslove da odradjuje, i do sada to radi vrlo dobro. Inace nam se vezni red podigao na jedan veliki nivo, sto dolaskom Krasica i Aqui, sto igrama Mela i Marcishia. Stvarno se mnogo napredovalo, od predhodne sezone.
Isto vrlo vazna stvar je ta sto smo jucer uradili mnogo toga u napadu, a nismo bili ovisni o Krasicu ali opet bez Krasica ne bi mogli toliko puno, jedan duzi period. Posebno u tekma protiv manjih protivnika gdje se treba bunker probijati Kraske je za te stvar pencilin
Ove sezone ima te igrace u Krasicu i Aqui, tako da Melo nije zaduzen za to i moze svoje poslove da odradjuje, i do sada to radi vrlo dobro. Inace nam se vezni red podigao na jedan veliki nivo, sto dolaskom Krasica i Aqui, sto igrama Mela i Marcishia. Stvarno se mnogo napredovalo, od predhodne sezone.
Isto vrlo vazna stvar je ta sto smo jucer uradili mnogo toga u napadu, a nismo bili ovisni o Krasicu ali opet bez Krasica ne bi mogli toliko puno, jedan duzi period. Posebno u tekma protiv manjih protivnika gdje se treba bunker probijati Kraske je za te stvar pencilin
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
Melo kad je izblokir'o zlatanov sut glavom

http://www.youtube.com/watch?v=aWGDXKSxjn0
ocm frajer zivi za ovaj klub.. pratio sam njegove izjave citave sezone i uvijek kada je pricao o Juventusu ili sebi spominjao je "Ja igram u najvecem klubu na svijetu", "Juventus je najveci klub ikada" i tako slicne izjave.. nikad on nije bio los igrac, samo nije imao pravog trenera tj. imao je Prandelija i tada je briljirao.. a kod ovih amatera je bio los.. ali kako sad igra, haos..
a samo se sjetite njegovih svadja sa navijacima, mnogi od juventina sa balkana su ga mrzili.. a sad se sve preokrenlo.. svaka mu cast!
a samo se sjetite njegovih svadja sa navijacima, mnogi od juventina sa balkana su ga mrzili.. a sad se sve preokrenlo.. svaka mu cast!
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- JuveSissoko
- Kontakt:
meni najdrazi golovi DP-a, a bas bas najbolji je ovaj protiv Torina,peta u zraku,to do tad nisam vidio,na ovakav nacin bas,nesto u letu iza ledja,ludnica
Pa mora se opravdati za zlatnu kantu, pa na ovaj nacin se ulizuje. Al znas ono, ko visoko leti, nisko pada. Otrest ce ga neko i posteno mu se nasmijati u facu
nema potpisa
neka mu se smije cijeli svijet, bitno je da je on nama, Juventinima, drag i da srcem igra za klub.. a navikli smo da nas svi mrze, tako da nista cudno ne bi bilo.. 
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Italia je napisao/la:neka mu se smije cijeli svijet, bitno je da je on nama, Juventinima, drag i da srcem igra za klub.. a navikli smo da nas svi mrze, tako da nista cudno ne bi bilo..
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Felipe Melo je dominirao u Almeriji, cak je bio zapeo za oko Realu, Barci 
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
-
jasko_juve
- Kontakt:
Martinez 2 mjeseca out,Ashton Kutcher 3 mjeseca out..krenule su nas povrede..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
jasko_juve
- Kontakt:
01.11.1897-01.11.2010---113 godina postojanja Juventusa
Sretan rodjendan Krasicu.. 01.11.1984.. STORIA DI UN GRANDE AMORE..
Del Piero - 179 golova u dresu Juventusa,najbolji klupski strijelac svih vremena..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - GRANDE ALEX
Sretan rodjendan Krasicu.. 01.11.1984.. STORIA DI UN GRANDE AMORE..
Del Piero - 179 golova u dresu Juventusa,najbolji klupski strijelac svih vremena..
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - GRANDE ALEX
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- JuveSissoko
- Kontakt:
Forza Juve!!!!
- sarajlija89
- Kontakt:
Na danasnji dan prije 113 godina,osnovan je Najveci fudbalski klub na svijetu...JUVENTUS FC

SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,
NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE...
You're not a fan
Tell everyone but me ...
you're not a fan ...
fans cheering when the team win and sad when he loses ... OK,
but you are not the only way ...
Want to know who you are?
I tell you ...
You were born in Turin in 1897 on a bench in Corso Re Umberto
kicking a ball you through two world wars,
have built a name, style, class,
you were the world's first international win all the cups,
you won 29 league championships,
and you're the 'only one with two stars on his breast,
you have fallen ...
and when everyone thought you would not have raised more
's as you did just great they do
with courage and humility,
you have any skin peeling Zoff,
you have any bruises on the body of Furino,
you have veins class Scirea,
and 'elegance of platinum,
You're every blade of 'grass and every clod of earth' s penalty area,
're every tear left to 'crossing of the poles,
each fell and bounced on the ground screaming next to the bench!
So do not tell stories ... you know who you are!
You are Juve!
Za sve se navija,JUVENTUS SE VOLI
Sretan rodjendan i Milosu Krasicu jer i on danas slavi 26. rodjendan...nije to slucajno hehe..sudbina je to,bas kao i sam datum osnivanja 1.11...sve u znaku broja jedan..a Milos je igrac koji ce ispisati nove stranice ove slavne price.
Kasnije cu pisat oko posljednjih desavanja vezanih za klub jer nisam tu bio par dana
,sad samo cestitke Staroj Dami
Juve amore di tutta la vita

SEI TU LA SIGNORA CHE HA SCRITTO LA STORIA,
NON CE N’E’ UN’ALTRA PIU’ GRANDE DI TE...
You're not a fan
Tell everyone but me ...
you're not a fan ...
fans cheering when the team win and sad when he loses ... OK,
but you are not the only way ...
Want to know who you are?
I tell you ...
You were born in Turin in 1897 on a bench in Corso Re Umberto
kicking a ball you through two world wars,
have built a name, style, class,
you were the world's first international win all the cups,
you won 29 league championships,
and you're the 'only one with two stars on his breast,
you have fallen ...
and when everyone thought you would not have raised more
's as you did just great they do
with courage and humility,
you have any skin peeling Zoff,
you have any bruises on the body of Furino,
you have veins class Scirea,
and 'elegance of platinum,
You're every blade of 'grass and every clod of earth' s penalty area,
're every tear left to 'crossing of the poles,
each fell and bounced on the ground screaming next to the bench!
So do not tell stories ... you know who you are!
You are Juve!
Za sve se navija,JUVENTUS SE VOLI
Sretan rodjendan i Milosu Krasicu jer i on danas slavi 26. rodjendan...nije to slucajno hehe..sudbina je to,bas kao i sam datum osnivanja 1.11...sve u znaku broja jedan..a Milos je igrac koji ce ispisati nove stranice ove slavne price.
Kasnije cu pisat oko posljednjih desavanja vezanih za klub jer nisam tu bio par dana
Juve amore di tutta la vita
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.