FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U subotu otvorite kapije za zene i djecu nas eto svakako. Potrosili smo se tokom sezone, a i za ove prskalice sto ce biti hihihihijiji
Ljubav zivota SARAJEVO
Ljubav zivota SARAJEVO
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Nadam se brateInijesta je napisao/la:Ti si mi brate bas se nasekiro nakon poraza od Siminog, da ti brat kaze opusti se u uzivaj, sve je u nasim rukama, zvjezda dolazi na “druzenje”zagorski je napisao/la:Samo jos u subotu zapnite momci, dajte sve od sebe, a ne sumnjam u to, pa da stavimo tacku na najuspjesniju sezonu u historiji.
Sad ce me mozda mnogi napasti, ali ja ipak mislim da Zvijezda nece doci samo turisticki, zato bez opustanja, maksimalno ozbiljno i nece biti problema.
E tek onda ce prava 'ludnica' da nastupi
U meni sve vrije, jedva cekam da subota hajirli prode
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="SedrenikHz"]
Gdje si Pitarcino ?

Je li u kladari se uzima lova ? Mozda je kladara na Kosevu ?

Gdje si Pitarcino ?
Je li u kladari se uzima lova ? Mozda je kladara na Kosevu ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nek sportsport ba uradi intervju sa onim goapodinom,nek opet replicira
- Osttribine
- Kontakt:
Upravo sa Koševa, kakva špica, ludnica, pehar se razvlacio i nema ko se nije slikao sa njim, samo meni slika nije uspjela
@baboatif da te i ovde prozovem
"Istorijska" sedmica za nas klub je pocela uspjesno jos da u subotu aBd zakljucimo ovu nevjerovatnu sezonu u kojoj niti jedne mrlje nema na peharima koje smo osvojili, ubjedljivo najbolja ekipa ove sezone sto je dosta i protivnickih trenera, ali i dosta protivnickih navijaca priznalo.
Sve cestitke Husrefu i igracima, ali i ovoj ekipi iz Uprave naseg kluba, za ovu sezonu sve pohvale i naravno cestitke nama vjernim clanovima i vlasnicima sezonskih ulaznica godinama unazad, vrijedilo je jer za ovaj grad/klub nije umrijeti grijeh
"Istorijska" sedmica za nas klub je pocela uspjesno jos da u subotu aBd zakljucimo ovu nevjerovatnu sezonu u kojoj niti jedne mrlje nema na peharima koje smo osvojili, ubjedljivo najbolja ekipa ove sezone sto je dosta i protivnickih trenera, ali i dosta protivnickih navijaca priznalo.
Sve cestitke Husrefu i igracima, ali i ovoj ekipi iz Uprave naseg kluba, za ovu sezonu sve pohvale i naravno cestitke nama vjernim clanovima i vlasnicima sezonskih ulaznica godinama unazad, vrijedilo je jer za ovaj grad/klub nije umrijeti grijeh
-
StarmoCity
- Kontakt:
Cestitke od srca abd u subotu jos jednu da slavite.
Kakva spica od Bradine do Koseva... brat bratu 500 auta je bilo u koloni... ludiloOsttribine je napisao/la:Upravo sa Koševa, kakva špica, ludnica, pehar se razvlacio i nema ko se nije slikao sa njim, samo meni slika nije uspjela@baboatif da te i ovde prozovem
![]()
Halali mumine.U subotu cemo nadoknaditi.abdOsttribine je napisao/la:Upravo sa Koševa, kakva špica, ludnica, pehar se razvlacio i nema ko se nije slikao sa njim, samo meni slika nije uspjela@baboatif da te i ovde prozovem
![]()
Svi u napad,jedan je HASE
Ovo je top marketing veceras bio, vjerujem da ce i ovo malo raju trznuti i da ce dobra posjeta biti u subotu.
u subotu aBd 25K hladnoskoJaa je napisao/la:Ovo je top marketing veceras bio, vjerujem da ce i ovo malo raju trznuti i da ce dobra posjeta biti u subotu.
- kosevskobrdo
- Kontakt:
Prećera ga tirevolt je napisao/la:u subotu aBd 25K hladnoskoJaa je napisao/la:Ovo je top marketing veceras bio, vjerujem da ce i ovo malo raju trznuti i da ce dobra posjeta biti u subotu.
Još ne znam kako se ovo večeras odigralo
Asim Ferhatović, Safet Sušić, Franjo Lovrić, Vahidin Musemić, Ibrahim Biogradilić, Svetozar Vujović, Želimir Vidović, Miroslav Brozović, Boško Antić, Edhem Šljivo... i još mnogi DIVOVI...FK SARAJEVO
-
Samozdravlje
- Kontakt:
ARENA 1 u 13 i 15 snimak utakmice , pardon trjumfa dobra nad kaljuzom .

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
vidjeces aBd...kosevskobrdo je napisao/la:Prećera ga tirevolt je napisao/la:u subotu aBd 25K hladnoskoJaa je napisao/la:Ovo je top marketing veceras bio, vjerujem da ce i ovo malo raju trznuti i da ce dobra posjeta biti u subotu.Sa 15-20k bi bio itekako zadovoljan. Ova špica od večeras će privuć dosta raje u to sam uvjeren. Još da uprava spusti cijenu karti, djeci da slobodan ulaz bilo bi fenomenalno.
Još ne znam kako se ovo večeras odigraloU sat vremena se organizovalo sve a onoliko ljudi da dođe
- SedrenikHz
- Kontakt:
Prijatelji moj, ne mogu sebi doći koliko nas je bilo na Koševu, žao mi samo što ne odoh na bradinu m, ali nem veze ovde je ludnica bila.Samozdravlje je napisao/la:SedrenikHz je napisao/la:
Gdje si Pitarcino ?![]()
![]()
Je li u kladari se uzima lova ? Mozda je kladara na Kosevu ?![]()
![]()
Ma kakva kladara u mubarek dane, da se malo očistim grijeha
KOLIKO VOLIM TEEE !
HVALA TI ALLAHU ŠTO SAM PITAR, a ne onaj smrad preko puta !!
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Bit ce nas aBd 25 000 ili sto bi mitomani rekli 15 000 dok gledaju preko tv ili iz daljine. Kad im pridjes onda je to 45 000.
Hvala ti Sarajevo brate moj.
Hvala ti Sarajevo brate moj.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Vako se trofei uzimaju, bravo struko, plus numaniu se dala sansa da mu se ukaze na greske, znaci mustafic je od ove ture akademaca jedini corak.
Sad idemo na zvjezdu da jos zlata nakopimo.
Pozdrav placi pizdama koji govore da nije HUS ZA FK SARAJEVO
SAMOZDRAVLJE BRATE CESTITAM TI KUP JOS MALO PA CU OKITIT 18/19 abd
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
Sad idemo na zvjezdu da jos zlata nakopimo.
Pozdrav placi pizdama koji govore da nije HUS ZA FK SARAJEVO
SAMOZDRAVLJE BRATE CESTITAM TI KUP JOS MALO PA CU OKITIT 18/19 abd
DA TE VOLIM ODUVJEK SAM ZNAO
I da napisem crncu adukoru, picketino crnacka jeboti menager mater, uspjeli smo bez tebe sacemo vidjet tvoj uspje kurvoo
Kako me je on razocaro..od mozda i najdrazeg igraca do totalno nebitnog lika..Pitar6785 je napisao/la:I da napisem crncu adukoru, picketino crnacka jeboti menager mater, uspjeli smo bez tebe sacemo vidjet tvoj uspje kurvoo
Svi svi svi po titulu u subotu !!!!
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
HUSREF MUSEMIC JE LEGENDA FK SARAJEVO!
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], benko21, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337, PapakIzSa i 38 gostiju.