FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Cestirke momcima sinoc fakat docek ekstra napravise jest da su mi bebu probudili al halal im bilo 
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
eto i vijetnamca u subotu. Samo da vrijeme ispoštuje
21 stepen, vedroFoSte95 je napisao/la:eto i vijetnamca u subotu. Samo da vrijeme ispoštuje
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Nana naaa naanaa naaa, novi prvak je sa Košeevaa!
Bordo jutro nacijo!
Onakav spekatkl, rijetko ko moze prirediti u zemljama bivse Juge, zato braco budite ponosni.
Veliki smo!
Bordo jutro nacijo!
Onakav spekatkl, rijetko ko moze prirediti u zemljama bivse Juge, zato braco budite ponosni.
Veliki smo!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Mnogi su se ogrijesili o Krleta naseg. Te se vuce, te ovo, te ono. Neka se vuce al ljudi dragi on i Ahmo toliko znace za ovu ekipu da mnogi toga nisu svjesni.
Evo od sad kome smeta i nekad ga nervira Krle, pa pozeli da mu hebe mamu, slobodno neka meni J**+ al nemoj samo njemu.
Covjek place za Sarajevom, voli ga vise od mnogih nas, tako da hebite mi mater slobodno samo nemoj vise da dirama njega.

Evo od sad kome smeta i nekad ga nervira Krle, pa pozeli da mu hebe mamu, slobodno neka meni J**+ al nemoj samo njemu.
Covjek place za Sarajevom, voli ga vise od mnogih nas, tako da hebite mi mater slobodno samo nemoj vise da dirama njega.

slika govori vise od hiljadu rijeci
KAPITENU subota abd da podignes jos jedan i tako udjes u historiju kluba kao prvi kapiten koji je podigao duplu krunu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma krle je brat nevidjeni, samo idioti mu mogu sta zamjeriti. Zadnja minuta ahmet i rahman crkli ne mogu da se vrate nazad, krle sprinta nazad i uklizava. Evo opet se najezih sav. Sinoc isto, emocije ne mozes isfolirat.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Bilo je boljih igraca od Krleta koje pamtim po mom misljenju a svako ima pravo da misli svojom glavom.
Sasivarevic, Hota, Turkovic, Škoro, Obuča i jos mnogo igraca. Svakog sam volio ali Krle je na posebnom mjestu u mom srcu. Vjerovatno najdrazi moj igrac.
Zasto, zato sto je fascinantno da covjek koji je dosao iz neke druge zemlje moze da zavoli i voli klub svim svojim srcem. Zato moj Krle ziv i zdrav ti meni bio i da ostanes u klubu.
Npr tandem Krle-Hadzija za sportski segmenat...perverzija.
Hadzija ima znanje, a Krle novom igracu usadi u glavu i srce sta znaci i igrati za Sarajevo. Volim te Krle
Sasivarevic, Hota, Turkovic, Škoro, Obuča i jos mnogo igraca. Svakog sam volio ali Krle je na posebnom mjestu u mom srcu. Vjerovatno najdrazi moj igrac.
Zasto, zato sto je fascinantno da covjek koji je dosao iz neke druge zemlje moze da zavoli i voli klub svim svojim srcem. Zato moj Krle ziv i zdrav ti meni bio i da ostanes u klubu.
Hadzija ima znanje, a Krle novom igracu usadi u glavu i srce sta znaci i igrati za Sarajevo. Volim te Krle
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
evo br, pa nazovi
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Hvala bratebenko21 je napisao/la:033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
evo br, pa nazovi
Sarajlijica1946 je napisao/la:j
Hvala bratebenko21 je napisao/la:033 203-000Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?
evo br, pa nazovi
Javi šta kažu
Pozdravi mi Sabrinu kad budes zvao,da ne trosim jaSarajlijica1946 je napisao/la:j
evo br, pa nazovi
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Samo da dodam da je zimus imao ponudu od J.Korejanaca na 400k EUR a produzio je s nama. Vise sam to puta spominjao on zaista voli Sarajevo. Iako ima nekih mana sto je logicno, sve mu to halalim na emociju. Nesto kao i brat Tatko. Jednostavno takve ljude zavolis.ado-hz je napisao/la:Bilo je boljih igraca od Krleta koje pamtim po mom misljenju a svako ima pravo da misli svojom glavom.
Posebno kada poredim sa igračima koji su se ovdje rodili i odrasli uz klub pa zbrisali za prvom većom ponudom.
Sta je ba sa infom? Sto ne radi jesu li to zatvorili stranicu?
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Isti sam bio ako nekome šta znači
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Slobodno kupi pred stadionom, istok prima 7.000 a karte su tek sad izašle u prodaju.Rahma je napisao/la:Jel pametno cekati subotu da se kupi karta za istok?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Još subota aBd.
Vladan ako ostane još godinu i bude na ovom nivou, svojim transferom pola finog stadiona bi nam mogao obezbijediti.
Vladan ako ostane još godinu i bude na ovom nivou, svojim transferom pola finog stadiona bi nam mogao obezbijediti.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], trunks1946 i 26 gostiju.