FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Iskorak se ne moze napraviti bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar. Tako da zaboraviti na to, okrenut se dominaciji ovdje pa ce i iskorak biti logican slijed dogadjaja.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
Moramo biti pametni sa Vladanom...jako jako pametni. On je nasa zlatna koka i ne smijemo dozvoliti da ode za sitnu lovu. Njemu je tek 21god a znamo da za golmana su najbolje godine od 30-te. Ne treba ni on da zuri i da ide grolom u jagode. Evo da ostane jos sezonu-dvije opet ce mu se isplatiti jer je zivot i igracka karijera tek pred njim. Sta mi kao klub trebamo??? Pa trebamu mu pozeliti prije svega da nastavi ovako dobro da brani i jos bolje i vise da napreduje. Dalje, kao klub treba da na svaki nacin pravimo pritisak na sekektora da Vladan brani barem u nekoj prijateljskoj utakmici jer igranje kroz reprezentaciju dize cijenu x10.
Da zakljucim po meni ne bi smjeli razmisljati o prodaji Vladana prije nego odigra par tekmi pa makar i prijateljskih za repku...to dize cijenu.
Da zakljucim po meni ne bi smjeli razmisljati o prodaji Vladana prije nego odigra par tekmi pa makar i prijateljskih za repku...to dize cijenu.
Cestitke svim navijacima Sarajeva i Fudbalskom klubu Sarajevo na zasluzeno osvojenoj duploj kruni ove sezone.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Pustene karte u ptodaju? Cijena?
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Hvala, ziv bio!avenija je napisao/la:Cestitke svim navijacima Sarajeva i Fudbalskom klubu Sarajevo na zasluzeno osvojenoj duploj kruni ove sezone.
Amer Dupovac!
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Podesi DNS na 8.8.8.8 i radit će ti.Kamuflazn je napisao/la:Sta je ba sa infom? Sto ne radi jesu li to zatvorili stranicu?
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
MaroonWhite1987 je napisao/la:Podesi DNS na 8.8.8.8 i radit će ti.Kamuflazn je napisao/la:Sta je ba sa infom? Sto ne radi jesu li to zatvorili stranicu?
Ok hvala.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
Šta je tu je!
Ulaznice za meč na Koševu su danas puštene u prodaju. Svaki navijač kupovinom pojedinačne ulaznice na prodajnom mjestu može preuzeti listić za učestvovanje u nagradnoj igri “Vodimo te u Evropu”. Vlasnici sezonskih i bijelih članskih kartica, svoje listiće moći će preuzeti na dan susreta na ulazu na stadionu”, saopštili su iz FK Sarajevo.Pantelija je napisao/la:Pustene karte u ptodaju? Cijena?
Cijene ulaznica:
Tribina „Sjever – Vedran Puljić“ – 5 KM
Tribina „Istok“ – 8 KM
Tribina „Zapad“ – 10 KM
Djeca do 14 godina – 2 KM
Ulaznice možete kupiti na sljedećim lokacijama:
Četvrtak 16.05.
Bordo Fan Shop do 20 sati
Prodajna mjesta Tržnica Markale i Skenderija
Petak 17.05.
Bordo Fan Shop od 8 do 20 sati
Prodajna mjesta Tržnica Markale i Skenderija
Subota 18.05. – Dan utakmice
Bordo Fan Shop od 8 do 17 sati
Prodajna mjesta Tržnica Markale i Skenderija do 15 sati
Prodajna mjesta ispred stadiona Asim Ferhatović od 9 do 17 sati
Bordo bijeli za život cijeli!!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa rekao sam ti neki dan jbtPantelija je napisao/la:Pustene karte u ptodaju? Cijena?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
avenija je napisao/la:Cestitke svim navijacima Sarajeva i Fudbalskom klubu Sarajevo na zasluzeno osvojenoj duploj kruni ove sezone.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Evo u Slobodi strajk,plate dvije dobili od novembra,treba ganjat ovog malog na RB moze dobit raskid ako dvije plate nije dobio.Smajica isto ispratiti zbog godina.Ovo ostalo nije interesantno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo Nam nam šalje 500 lopti 
To je brat ko da mi je iz kuce,a ostale ko sisa Kovacevics su proglasili nakon 2 tekme klocem,pljuvali,psovali i therali iz kluba,isto kao i Mujakica nakon jedne greskeado-hz je napisao/la:Mnogi su se ogrijesili o Krleta naseg. Te se vuce, te ovo, te ono. Neka se vuce al ljudi dragi on i Ahmo toliko znace za ovu ekipu da mnogi toga nisu svjesni.
Evo od sad kome smeta i nekad ga nervira Krle, pa pozeli da mu hebe mamu, slobodno neka meni **** al nemoj samo njemu.
Covjek place za Sarajevom, voli ga vise od mnogih nas, tako da hebite mi mater slobodno samo nemoj vise da dirama njega.![]()
![]()
![]()
Jel jos nekom bezze ovo okretanje broja dresa na prednju stranu 
ovo je miky baMortemHz je napisao/la:Denchi odradio što je i obećao
ova je moja Thi-Quyica

ona će da radi ja ću vam tušit huawei,xiaomi preko foruma
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
golmana ba, hebo sve ostalo, Muminovića, i to sad otić s kešom i povest ga odma nazadmiky_hz je napisao/la:Evo u Slobodi strajk,plate dvije dobili od novembra,treba ganjat ovog malog na RB moze dobit raskid ako dvije plate nije dobio.Smajica isto ispratiti zbog godina.Ovo ostalo nije interesantno.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
ozbiljno baš taj broj? kom je štrumfu to naumpaloMaroonWhite1987 je napisao/la:Podesi DNS na 8.8.8.8 i radit će ti.Kamuflazn je napisao/la:Sta je ba sa infom? Sto ne radi jesu li to zatvorili stranicu?
Morto ,daj skontaj kakvu novu anketu.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Jel moze neko ovima iz PR sluzbe reci da objave i objasne raji sta i kako za subotu aBd, ovo kazem jer znam bas dosta raje koja je 2015 sa stadiona otisli pravo kucama jer nisu znali da ce posle biti i ispred vjecne, mislili su da je ono na stadionu sve sto se tice proslave.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Eto sam si sebi odgovorio na pitanje. To pitaš bilo koga ma stadionu, znaće.Static je napisao/la:Jel moze neko ovima iz PR sluzbe reci da objave i objasne raji sta i kako za subotu aBd, ovo kazem jer znam bas dosta raje koja je 2015 sa stadiona otisli pravo kucama jer nisu znali da ce posle biti i ispred vjecne, mislili su da je ono na stadionu sve sto se tice proslave.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 19 gostiju.