Zatisje.....niko ni habera... uzasStatic je napisao/la:Jel moze neko ovima iz PR sluzbe reci da objave i objasne raji sta i kako za subotu aBd, ovo kazem jer znam bas dosta raje koja je 2015 sa stadiona otisli pravo kucama jer nisu znali da ce posle biti i ispred vjecne, mislili su da je ono na stadionu sve sto se tice proslave.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Ja bi otisao i bez da koga pitam, pa makar sam bio ispred vjecneAlfredNobel je napisao/la:Eto sam si sebi odgovorio na pitanje. To pitaš bilo koga ma stadionu, znaće.Static je napisao/la:Jel moze neko ovima iz PR sluzbe reci da objave i objasne raji sta i kako za subotu aBd, ovo kazem jer znam bas dosta raje koja je 2015 sa stadiona otisli pravo kucama jer nisu znali da ce posle biti i ispred vjecne, mislili su da je ono na stadionu sve sto se tice proslave.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta si kontao?mma_hz je napisao/la:Morto ,daj skontaj kakvu novu anketu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
pjevač na proslavi?MortemHz je napisao/la:Šta si kontao?mma_hz je napisao/la:Morto ,daj skontaj kakvu novu anketu.
1.Keba
2.Keba
3.Keba
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Pa da znam ja bih bio moderatorMortemHz je napisao/la:Šta si kontao?mma_hz je napisao/la:Morto ,daj skontaj kakvu novu anketu.
Ma bilo sta samo da nije vise ovo,br navijaca kontra Zvijezde
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
A ne može se slaviti prije nego što osvojimo,šta ako bude neriješeno?Static je napisao/la:Jel moze neko ovima iz PR sluzbe reci da objave i objasne raji sta i kako za subotu aBd, ovo kazem jer znam bas dosta raje koja je 2015 sa stadiona otisli pravo kucama jer nisu znali da ce posle biti i ispred vjecne, mislili su da je ono na stadionu sve sto se tice proslave.
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ima istine u tome , ali .. . Mislim da je nase najpametnije ulaganje Akademija . Dokaz Mujakic (1,1 millE) , Kovacevic(?),Pidro (?) . Fora bi bilo osvojiti jos 2 Titule (mozda sam neskroman - to sto kazes prvo lokalna dominacija), izbrisati onu 0 (nulu) kad nismo igrali Evropu i za 2-3 god. biti nosioc pretkola LP . Ove sezone cemo (aBd) odigrati 45 zvanicnih utakmica . Sljedece sezone aBd i vise od 50Kamuflazn je napisao/la:Iskorak se ne moze napraviti bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar. Tako da zaboraviti na to, okrenut se dominaciji ovdje pa ce i iskorak biti logican slijed dogadjaja.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
joj ovo s bakljama odradit horski
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma nisam ja nesto iskreno ljubitelj njega kao golmana a i opcenito golmana ispod 1.90.A i nekakav je "bolesljiv" u zadnje vrijeme.Svakako nam golman nije prioritet sad sekunde,a nece ni on sa svoje 22 da bude klupiran.Denchi je napisao/la:golmana ba, hebo sve ostalo, Muminovića, i to sad otić s kešom i povest ga odma nazadmiky_hz je napisao/la:Evo u Slobodi strajk,plate dvije dobili od novembra,treba ganjat ovog malog na RB moze dobit raskid ako dvije plate nije dobio.Smajica isto ispratiti zbog godina.Ovo ostalo nije interesantno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Cudi me da ovi sa BHT nisu korigovali prenos,uvijek oni rade utakmicu sampiona i ekipe koja ce dobiti pehar.Ovako ce nas raditi zadnju tekmu iz Gabele totalno nebitnu za raju koja nemogu biti prisutna u subotu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sivac nam sudi prekosutra, Ibrišimbegović (opet) i Novalić asistenti, a Bjelica 4.

ne slažem se, mislim da Vladan ide ovo ljeto, Crepulja,stanoje,pidro ozlijeđeni znači vjerovatno sva 3 ostaju....a dobija poziv za A repku još...kad bi ostao to bi bilo fenomenalno ali mi svakako moramo dovest golmana, jer Džafe nema narednih 8 mjeseci minimum, imaš samo "Kenu"...u biti...kojeg bi morali poslat na posudbu da malo osjeti seniorski fudbal bar polusezonu jednu kao Vladana....znači komotno možemo po golmana...meni je on solidan golman 1m86 nije to velika razlika 4-5 centa jbg eventualno po Markovića iz Krupe on je slobodan...ako baš budemo išli na dovođenje "dvice"...miky_hz je napisao/la:Ma nisam ja nesto iskreno ljubitelj njega kao golmana a i opcenito golmana ispod 1.90.A i nekakav je "bolesljiv" u zadnje vrijeme.Svakako nam golman nije prioritet sad sekunde,a nece ni on sa svoje 22 da bude klupiran.Denchi je napisao/la:golmana ba, hebo sve ostalo, Muminovića, i to sad otić s kešom i povest ga odma nazadmiky_hz je napisao/la:Evo u Slobodi strajk,plate dvije dobili od novembra,treba ganjat ovog malog na RB moze dobit raskid ako dvije plate nije dobio.Smajica isto ispratiti zbog godina.Ovo ostalo nije interesantno.
nema ni u ligi nešto naročito probrat
https://www.transfermarkt.de/premijer-l ... on_id/2018
imaju ova dvojica slobodnih sa našim pasošem, solidni:
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 16 maj 2019, 17:03, ukupno mijenjano 2 puta.
Treba vratiti ovog covjeka iz mrtvih.Denchi je napisao/la:pjevač na proslavi?MortemHz je napisao/la:Šta si kontao?mma_hz je napisao/la:Morto ,daj skontaj kakvu novu anketu.
1.Keba
2.Keba
3.Keba
![]()
![]()
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Novi prvak je sa Koševaa
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Imamo Dizdarevica koji cemo djavo ove dovoditi,ako ode Kova nac nekog rezervnog golmana
-
Samozdravlje
- Kontakt:
PAZNJA !!!
Knjiga : SVJETLA ZA DALJINE
Autor : S.Dj.DjURASOVIC
Tema : BIOGRAFIJE MIRZE DELIBASICA I VAHIDIN MUSEMICA
Imam ovu knjigu s posvetom koju sam licno dobio od VAHIDINA . Knjiga obiluje intersantnim tekstovima i ilustracijama . Knjigu poklanjam zato sto je bas nemam kome ostaviti , a da kupi prasinu ... Moji favoriti kojim bih poklonio knjigu su :
- @Pantelija - jer sam ga svojom nepaznjom "povrijedio" - bilo je to poslije 0:8
- @VenamaHrabrih - saborac , gotivim neke stvari iz njegovog zivota , a ima i djecu koja bi mogla Tatinim stopama
- @astonHz - jedan divan mladic , lijepo odgojen od dede i oca nasljedio ljubav za bordo boju , deda mu samo koju god. stariji od mene
- @Pitar678519
,@robertkosar,@Sedrenik i "problematicni"@
uzur(dobar , ali ima nesto sto ne odobravam i ostar jezik . pretjera ali ima stav , ako ne pise iz licnih frustacija razumijem ga . Yebiga takav je i eto moj ahbab )
- naravno i svi ostali forumasi koji sinoc nisu mogli spavati od srece
Javite se na PP , imam jednu knjigu i eto imat cu tezak zadatak da odaberem nekog od vas , mojih dragih drugova . Onaj koji zeli knjigu ce morati doci do trolejbuske stanice u najljepsem dijelu Sarajeva tj. Svrakino i to oko 16 sati. SARAJVO SAMPION ooooooo

Uh zaboravih @bordopoetu , premda mislim obzirom na stil pisanja knjige , da je On ima . Halali @bordopoeta
Knjiga : SVJETLA ZA DALJINE
Autor : S.Dj.DjURASOVIC
Tema : BIOGRAFIJE MIRZE DELIBASICA I VAHIDIN MUSEMICA
Imam ovu knjigu s posvetom koju sam licno dobio od VAHIDINA . Knjiga obiluje intersantnim tekstovima i ilustracijama . Knjigu poklanjam zato sto je bas nemam kome ostaviti , a da kupi prasinu ... Moji favoriti kojim bih poklonio knjigu su :
- @Pantelija - jer sam ga svojom nepaznjom "povrijedio" - bilo je to poslije 0:8
- @VenamaHrabrih - saborac , gotivim neke stvari iz njegovog zivota , a ima i djecu koja bi mogla Tatinim stopama
- @astonHz - jedan divan mladic , lijepo odgojen od dede i oca nasljedio ljubav za bordo boju , deda mu samo koju god. stariji od mene
- @Pitar678519
- naravno i svi ostali forumasi koji sinoc nisu mogli spavati od srece
Javite se na PP , imam jednu knjigu i eto imat cu tezak zadatak da odaberem nekog od vas , mojih dragih drugova . Onaj koji zeli knjigu ce morati doci do trolejbuske stanice u najljepsem dijelu Sarajeva tj. Svrakino i to oko 16 sati. SARAJVO SAMPION ooooooo
Uh zaboravih @bordopoetu , premda mislim obzirom na stil pisanja knjige , da je On ima . Halali @bordopoeta
Zadnja izmjena: Samozdravlje, dana/u 16 maj 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
pa to je sad do struke šta će i kako će, znači mogu dovest jačeg "keca" za evrope ako znaju 100% da Kova ide...ili opcija 2 da dovedemo rezervnog golmana...zagor1987 je napisao/la:Imamo Dizdarevica koji cemo djavo ove dovoditi,ako ode Kova nac nekog rezervnog golmana
Ama hocu da se dovedu za nase uslove beton igraca uz koje ce juniori stasavati.
Hocu top krilo,top spica,top veznjaka i top stopera.
Hocu top krilo,top spica,top veznjaka i top stopera.
FK SARAJEVO.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Denchi je napisao/la:ozbiljno baš taj broj? kom je štrumfu to naumpaloMaroonWhite1987 je napisao/la:Podesi DNS na 8.8.8.8 i radit će ti.Kamuflazn je napisao/la:Sta je ba sa infom? Sto ne radi jesu li to zatvorili stranicu?![]()
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Cini mi se da sam te vidio sinoc. Da nisi bio u duksi iz fanshopa?MortemHz je napisao/la:Kakvi smo mi levatiFrancescoTotti je napisao/la:Bruka ljudi na kosevu. Policije vise nego kad se tekma igra hahahahaahahahah![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.