Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Re: Juventus FC
La Stampa: Juventus je ponudio novi ugovor Allegriju u trajanju do 2021. po kome bi zarađivao 8 miliona eura po sezoni.

La Stampa: Allegri želi revoluciju prodajom Dybale, Cancela i Pjanića i dovođenjem Alexisa i Chiese i da se prebaci na igranje 4-3-1-2

IdiCorriere Torino: Cuadrado najvjerovatnije neće ostati u Juventusu s obzirom da mu ugovor ističe 2020. A produženje ugovora je upitno. Po cijeni od 25 mil eura on ima mnogo obožavatelja: watford i WH ali i Valencia i Sevila. inter je također pitao, ali Juve bi više volio da ga iskoristi za dovođenje Chiese.

C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- Burberry46
- Kontakt:
Ovo oko sastanka izmedju Agnellija i Allegrija polako postaje cirkus.
Dybala se nije sastavio sa loptom zato mu ni jedan trener nije kriv. Nije mogao loptu da primi, ocigledan pad u formi. Mlak je previse.
Razmislio bi o njegovoj prodaji ako dodje dobra ponuda.
Costu ne bi prodao trebaju nam brzi igraci
Dybala se nije sastavio sa loptom zato mu ni jedan trener nije kriv. Nije mogao loptu da primi, ocigledan pad u formi. Mlak je previse.
Razmislio bi o njegovoj prodaji ako dodje dobra ponuda.
Costu ne bi prodao trebaju nam brzi igraci
1946
Jučer najavih da će ga Atletico tražiti.IlCapitano je napisao/la:Atletico Madrid are serious about Dybala. Contacts between the Colchoneros and his brother/agent Gustavo: on the table a five-year deal, €9m per season plus bonuses. La Joya thinks about it and expects developments. If he remains, Allegri will request the sale. [@NicoSchira]
Nego, hoćemo li reći da sam ja bio u pravu kada smo se prepucavali tamo 2015-e oko njega?

Šta smo doživjeli, da u 2019.g. Capitano tjera Dybalu, a Pogbi ne smeta da ostane.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne sjećam se da smo se raspravljali uopšte vjeruj. Bio mi je strašno drag, očigledno da ima gomilu talenta, ali nisam mogao ni pomisliti da je ovakav balavac u svakom smislu.Pogba je napisao/la:Jučer najavih da će ga Atletico tražiti.IlCapitano je napisao/la:Atletico Madrid are serious about Dybala. Contacts between the Colchoneros and his brother/agent Gustavo: on the table a five-year deal, €9m per season plus bonuses. La Joya thinks about it and expects developments. If he remains, Allegri will request the sale. [@NicoSchira]
Nego, hoćemo li reći da sam ja bio u pravu kada smo se prepucavali tamo 2015-e oko njega?![]()
Šta smo doživjeli, da u 2019.g. Capitano tjera Dybalu, a Pogbi ne smeta da ostane.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja mislim da smo ratovali.IlCapitano je napisao/la: Ne sjećam se da smo se raspravljali uopšte vjeruj.

Ja ga nisam htio u Juventusu jer sam smatrao da je precijenjen te da 12 golova u Palermu uz neke penale nije dovoljno da zamijeni Teveza.
S tobom i Italijom.
Nejse. Ne bih rekao da je balavac, ne vidim po čemu. Svi igrači su malo razmaženi. Čak mislim da je u većoj mjeri puno trpio, pogotovo kod tretmana Allegria i konstantnih izmjena. Sjećamo se da je par puta pokazao nezadovoljstvo, ali to bi bilo puno gore da je neko drugi u pitanju. Neki veći ego bi tražio transfer davno. Pogledaj Alvesa, to je kretenčina, ali vidio je da mu tu neće odgovarati i otišao. I sada Cancelo ima problem (sličan igrač). A Alves je rekao da Dybala treba ići. Sada je definitivno došlo vrijeme da se proda jer nema smisla da ostaju i dalje obojica.
Ovako u cjelini, prodao bih ga samo zbog toga što par godina ne može fizički da napreduje, otresaju ga samo tako, što nema pozicije (mada ovdje Allegri ima masla, išao je od priča kako je prima punta do toga da može biti samo seconda), ne zbog karaktera jer nema tu specijalnog problema. Šteta jer takav talenat se morao bolje iskoristiti, i s njegove strane, a i strane trenera.
Evidentno je da mekani igrači i tehničari kao on ne mogu u Juventusu uspjeti, Giovinco primjer. Da li je do njih ili do sredine, trenera, filozofije, vjerovatno od svega ponešto.
Padaju priče Nedveda i co kako se vjeruje Dybali, kako je "patrimonio", "bandiera", ali to nije baš manifestirano.
Ono što mene iritira u ovome, a ti i ja smo imali milion rasprava na temu, je to što se za igrača pretpostavi da sam želi ići, da je on taj "bad guy", a ne gleda se je li stavljen u tu situaciju nekim ophođenjem i slično. Uzmi primjer bilo kojeg posla, radnik će trpiti i trpiti i onda puknuti i dati otkaz. A šefovi "šokirani".
Pedulla veli da je klub dao ok za odlaz Dybale i nece dozvoliti odlazak Coste.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Moguće da Perin hoće ići, spominje se Roma. Što se mene tiče bilo bi idealno da nam daju Mirantea i lovu. Odlična rezerva kao Storari što je bio + je odrastao u klubu i imali bi dodatnog HG igrača za LP registraciju.
Zauzvrat za uslugu damo im nešto love za Zaniola
Zauzvrat za uslugu damo im nešto love za Zaniola

Prema SKYu Allegri ostaje i dalje trener Juventusa uz produzetak saradnje... po meni ocekivano i u ovom trenutku najbolja opcija kad je jasno da ovi "modernjaci" poput pepa i pochea nisu dostupni...
Sad odraditi jedan dobar mercato, posebno u veznom redu... ndombele
Sad odraditi jedan dobar mercato, posebno u veznom redu... ndombele

- IlCapitano
- Kontakt:
SKY i Nerozzi kažu da ostaje i produžuje ugovor. Mogla bi zvanična objava biti već večeras.
Ako ostaje nadam se da nije produženje samo na godinu dana, to bi bila najgora stvar koju mogu napraviti. Ako se slažu s njegovim idejama, ako mu vjeruju onda daj ugovor do 2023. ili tako nešto i pokaži povjerenje. Ne treba nam isto sranje i sljedeće godine nakon prvog lošeg rezultata.
Ako ostaje nadam se da nije produženje samo na godinu dana, to bi bila najgora stvar koju mogu napraviti. Ako se slažu s njegovim idejama, ako mu vjeruju onda daj ugovor do 2023. ili tako nešto i pokaži povjerenje. Ne treba nam isto sranje i sljedeće godine nakon prvog lošeg rezultata.
Dovoljno zlo sto ostaje i "tjera" igrace sto znaju 3+ ispepati. Al cemu novi ugovor? Da mu dogodine vece penale moraju placati kad raskidali sta li?
- IlCapitano
- Kontakt:
Da pokažeš i njemu i ekipi da mu vjeruješ i pustiš ih da u miru rade sljedeće sezone.Gentile5 je napisao/la:Dovoljno zlo sto ostaje i "tjera" igrace sto znaju 3+ ispepati. Al cemu novi ugovor? Da mu dogodine vece penale moraju placati kad raskidali sta li?
A ako se odlučiš na razlaz sljedeće godine najmanji je problem raskinuti ugovor jer će on uvijek imati ponude drugih klubova i u tom slučaju nisi obavezan isplatiti ostatak ovog svog.
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 16 maj 2019, 16:52, ukupno mijenjano 1 put.
Covjek ima ugovor do naredne godine i naravno da zeli ili produzetak saradnje ili raskid... nije lud da bude sto se kaze ni na nebu ni na zemlji i da ceka istek ugovora pa da vidi hoce li mu produziti ili ne, odnosno da li ce potražiti novi klub (po medijima ima nekoliko ponuda) ili ostati u juventusu...
Dakle, produžetak je ocekivan samo na koliko godina to se jos ne zna, vjerujem da nije ispod 3 godine...
Dakle, produžetak je ocekivan samo na koliko godina to se jos ne zna, vjerujem da nije ispod 3 godine...
- IlCapitano
- Kontakt:
#Juve-#Allegri: No announcements are expected for today. Possible third meeting tomorrow @GoalItalia

-
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
There will be a third meeting tomorrow - The parties will see if an agreement can be found. Allegri wants a significant restyling of the squad, the management think the team is already strong. Should an agreement be found, Allegri will renew with Juventus. [Sky]
At the moment there do not seem to be many alternatives to Allegri that are available. If Allegri were to remain, he could demand the sale of Mandzukic, Khedira and Dybala, while he would not want to deprive himself of Pjanic. [Sky]
E kakav cirkus. Ako ostavim po strani navodnu listu za odstrijel, ovdje Allegri ima apsolutno pravo, ne mogu da vjerujem da Agnelli i co misle da ne treba dirati nista, da li gledaju oni meceve?
Ovo se poklapa sa Nedvedovom nonsens izjavom kako nece biti znacajnih promjena.
Ovo se poklapa sa Nedvedovom nonsens izjavom kako nece biti znacajnih promjena.
#MaxOUT
#MaxOUT
ako je vjerovati novinarima rakitic dogovorio licne uslove s juventusom 

On i pjanic na terenu, traktor i blato.lol89 je napisao/la:ako je vjerovati novinarima rakitic dogovorio licne uslove s juventusom
Max Allegri
Rakitic nepotreban imamo Ramseya, treba nam drugaciji tip igraca, daj Vidala nazad, ako ne mozes nista drugo...
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Ne bi me nista cudilo, i to da rakitic bude "top" pojacanje u vezi.
Ne bi bio prvi put da mamuzamo konja koji je bio mrtav prije dvije godine.
Ne bi bio prvi put da mamuzamo konja koji je bio mrtav prije dvije godine.
#ALLEGRIOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.