FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 16 maj 2019, 21:09

Hocuuuuuuu top igraceeeeeee..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2019, 21:11

mma_hz je napisao/la:Hocuuuuuuu top igraceeeeeee..
Ako mi ponude dobre pare dolazim. :kafa: Bicu i rezerva dok se Vladan ne proda nije problem. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 16 maj 2019, 21:12

Sarajlijica1946 je napisao/la:Zna li neko jesu li dosli L dresovi u fan sop?

Meni su neki dan rekli za 15 dana i ja cekam da dodju!
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 16 maj 2019, 21:16

Valjda se Nguyen Hoi Nam isprsi, pa i bude kakvih igraca, pa nije Lazic garant doso za kikiriki.

Samo nas zeza ova liga, sto nece niko u nju. A para ce se imati.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 16 maj 2019, 21:28

Denchi je napisao/la::hmmmmm: zar nije Crnički ligamente podero?

Tomić,Brkić i Kronaveter slobodni na ljeto :D
1 od njih bi bio ludilo, 2 već bahaćenje :rol:
E to su pojacanja.Joj da je namaci jednog :pray:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 maj 2019, 21:31

ledesma je napisao/la:Valjda se Nguyen Hoi Nam isprsi, pa i bude kakvih igraca, pa nije Lazic garant doso za kikiriki.

Samo nas zeza ova liga, sto nece niko u nju. A para ce se imati.
Ama hocu top igracee na,da ne strepim od Tuzle,Mladosti itd itd...samo toooop
FK SARAJEVO.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 maj 2019, 21:36

interesantan momak od 19 god. slobodan, rođeni švabo :D

ima finog znanja, 1m90, veznjak :hmmmmm:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 maj 2019, 21:37

fks74 je napisao/la:
BordoSarajevo je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Jesu li ovi iz Zvijezde izjavili, da ce kombinovati sastav u subotu ili mi se ucinilo ? Kao da sam negdje procitao.
Jesu, predsjednik a i trener su izjavili da će dat priliku i ovim mlađim igračima koji nisu igrali, vjerovatno juniorima kako bi osjetili čar premijer lige :njanjanja: :njanjanja:
Pa trebali bi, ipak nasi redovno osjedaju u Stanisicima.

Ništa ne prepustiti slučaju.
Najvažnija utakmica u sezoni.
Mi moramo pobijediti, moramo.
Ljudi rasterećeni, željni dokazivanja dolaze igrati.
Pritisak nas navijača bi mogao biti presudan.
Prepasti treba studiju, njihove, naše, hitnu, vatrogasce, muriju, zaštitare sve.
Trebat ce nam svježine koje iskreno nemamo nakon kupa.
Nimalo se ne opuštati, 90 min skoncentrisano i jako po cijenu života.
Ovi momci su, nadam se, svijesni da je istorijski uspjeh kluba u njihovim nogama i glavama naravno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 maj 2019, 21:47

joj obiteljski nemoj crnjaka živ bio

pa nije Bayern zvijezda je jbt
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 16 maj 2019, 21:52

majke mi svi kompletno se ponašamo kao da smo uzeli titulu i kao da će etno selo pasti samo od sebe,nadam se samo da će im ovaj psiholog remzija reći koju pametnu,nisam nimalo spokojan

VVVBK

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 maj 2019, 21:55

naravno da ih treba dobiti i dobit ćemo ih, ali zašto mislite da će se napinjat nešto, kad fakin Sloboda se nije mogla kad su htjeli?
a ovi se ne bore nizašta više, bukvalno ti najave da će djeca igrat, totalno revijalna tekma...

ne kontam što si nespokojan haveru šta će se desit istrčaće djeca i nadigrat ovu ekipu i zabit pred 15-20milja ljudi??? nema tog juniora ba :D
pitanje je da li je iko od seniora zvijezde ikad igrao pred tolikim ljudima....
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 16 maj 2019, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 16 maj 2019, 21:58

nukleusmember je napisao/la:majke mi svi kompletno se ponašamo kao da smo uzeli titulu i kao da će etno selo pasti samo od sebe,nadam se samo da će im ovaj psiholog remzija reći koju pametnu,nisam nimalo spokojan

VVVBK
Isti sam. Sve mi u mislima strumfovi, one njihove majice i 100 tisuca pred vjecnom. Znam da nije isto, ali ipak tek cu biti spokojan i rahat slaviti sutra aBd kad pobjedimo pa makar i nekim minimalnim rezultatom. A to da ce ovi doci samo turisticki nema nista od toga, moracemo mi dobro zapeti da bi dosli do pobjede, samo da nasi hoce imati pravi pristup i nema zime.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 16 maj 2019, 22:01

zagorski je napisao/la: Isti sam. Sve mi u mislima strumfovi, one njihove majice i 100 tisuca pred vjecnom. Znam da nije isto, ali ipak tek cu biti spokojan i rahat slaviti sutra aBd kad pobjedimo pa makar i nekim minimalnim rezultatom. A to da ce ovi doci samo turisticki nema nista od toga, moracemo mi dobro zapeti da bi dosli do pobjede, samo da nasi hoce imati pravi pristup i nema zime.
pa nek zapnu
ako smo znali ubit zrinjski,široki,želju koji bi se na glavu nasadili da nas uzmu ubit ćemo i te pizdahije sa dna kace...

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 16 maj 2019, 22:02

Pa logicno da Ce nasi imati pravi pristup,pa zive od toga..nemaju oni luksuz taj da razmisljaju kao mi
Ja svakako vjerujem svi srcem u ovu ekipu.
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 16 maj 2019, 23:48, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 16 maj 2019, 22:03

Denchi je napisao/la:joj obiteljski nemoj crnjaka živ bio

pa nije Bayern zvijezda je jbt

Nije crnjak, smršam svaku tekmu ko dirigent yeb.
Nije gotovo dok nije gotovo :D
Volio bih vidjeti nešto slično kao sa Čelikom ali...
Moramo i mi i igrači biti na nivou, kad smo već došli i vode se napit'.
Da je ova sezona duža ja preživio ne bih.

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 16 maj 2019, 22:12

BICA je napisao/la:
Samozdravlje je napisao/la:
Kamuflazn je napisao/la:Iskorak se ne moze napraviti bez ozbiljnog ulaganja u igracki kadar. Tako da zaboraviti na to, okrenut se dominaciji ovdje pa ce i iskorak biti logican slijed dogadjaja.
Ima istine u tome , ali .. . Mislim da je nase najpametnije ulaganje Akademija . Dokaz Mujakic (1,1 millE) , Kovacevic(?),Pidro (?) . Fora bi bilo osvojiti jos 2 Titule (mozda sam neskroman - to sto kazes prvo lokalna dominacija), izbrisati onu 0 (nulu) kad nismo igrali Evropu i za 2-3 god. biti nosioc pretkola LP . Ove sezone cemo (aBd) odigrati 45 zvanicnih utakmica . Sljedece sezone aBd i vise od 50 :urnebes: . Salim se naravno , ali i ne salim , prizeljkujem .Nase najvece pojacanje je da zadrzimo ovaj kadar i naravno da se vrate povrijedjeni . Sa DK aBd mi cemo biti magnet za kvalitetne domace igrace. Po meni Hadzic (Radnik)bi nam bas valjao , mozda "desno krilo" , jednog beka i stopera . Narednu sezonu Kurdic(stoper-zv)i Sabanovic bi mi bili starteri , Mustafic i Resic bi mogli odigrati po 20-ak/50 utakmica(onih domacih,gdje smo favoriti). Ne treba zaboraviti da stizu Salcin , Djokanovic .. i njima dati sansu po 15-20 min. u 10-ak utakmica . Da i Dzafic nam treba , aBd da bude zdrav . To bi bilo to . Jos jednom cestitke svim navijacima FKS . :bow: :bow: :bow:
Sve što si ti nabrojao igrača ne vrijedi 3 KM moj bracika kakvi kurdici i šabanovici ne mogu za Radnik Hadžići igrat, a ne da nas nose kroz 2 takmicenja... Treba ovaj klub dobro pojacat a ne da se brukamo
Postujem ja tvoje razmisljanje , ali kad pogledas Pidru ,Kovacevica , Mujakica , kontam da si informisaniji i bolje razumijes moderni pristup fudbalu , al sta cemo sa Akademijom ?
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 maj 2019, 22:22

Sabinho je napisao/la:
Ako mi ponude dobre pare dolazim. :kafa: Bicu i rezerva dok se Vladan ne proda nije problem. :kafa:
Ides pogresnom linijom, yebote Nobel, javi se prvom manageru foruma :kafa:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 16 maj 2019, 22:24

belosevic28 je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ides pogresnom linijom, yebote Nobel, javi se prvom manageru foruma :kafa:
Dogovori uslove. :kafa:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 16 maj 2019, 22:29

Oce li onaj sjever konacno biti pun :?:
Zna li ko kako karte ide :?:

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 16 maj 2019, 22:31

naravno da Kurdici, Sabanovici i slicni mogu igrati u Sarajevu, prije svega jer su tek poceli sa seniorskim fudbalom kako treba, a drugo jer su sasvim dovoljno kvalitetni za ove lige a i za koju godinu se na nekome od njih moze uzeti solidna lova i tim putem mi trebamo i ici, zaboravite da ce neko ovdje uloziti 10-20 ili vise miliona u igracki kadar, jednostavno ne isplati se jer ti ne bi bio nikakav garant da ces uspjeti zbog godina i godina. manje, vise losih rezultataa i veoma je tesko dovesti toliko kvalitetne igrace s kojima bi mogao da krenes u pohod na grupnu fazu LP ili EL pogotovo sto si ogranicen na samo 4 stranca. tako da treba uzeti primjer Skenderbega, redovno prvaci bili i ispadali odmah u tada 2.pretkolu LP, ali sve do jednom, nakupilo se bodova, nosioci u 2. pretkolu, malo srece u 3.pretkolu jer umjesto Ludogoreca dobiju Milsami cini mi se jer su ovi cudo napravili i Bugare izbacili i eto Skenderbega u play offu LP koji mu je obezbjedio grupnu fazu EL a budzet im duplo manji bio nego nas, tako da strpljenje je kljucna rijec, strpljenje i dominacija u domacem prvenstvu uz konstantan rast akademije u svakom smislu, ako to uspijemo i bit cemo prvi klub iz ove lige koji ce doci do grupne faze nekog evropskog takmicenja, mozda tad vise necemo ni moci u LP jer ovi bogati je ocito zele samo za sebe ali EL1 ili EL2 bi mogli biti dostizni sto ce opet biti odlican uspjeh i rezultatski i finansijski, sve mimo ovoga o cemu pricam ce nam donijeti turbulencije i titule tek svako 5-6 godina ko i dosad, nadam se da cemo znati sad iskoristiti ovaj momentum i krenuti u dominaciju domacim prvenstvom
Pyro is not a crime !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.