Pa bas ta utakmica u Italiji je pokazala da nije tako, i protiv Mladosti na pocetku sezone je bio odlican, gol i asistencija. Klupa ga je unistila i to je razlog njegove ocajne igre. I njegov ucinak je odlican ako pogledamo minute koje je odigrao.Kamuflazn je napisao/la:Ma precjenjuje se Handzic. Istinana dao je 2 vazna gola, ali njegova igra u polju i doprinos ekipi je katastrofalan. Spor, ne zna se zagradit itd.skoroalen je napisao/la:Ne znam šta hoćete više od Šabana, momak je vrhunski bek, samo mu fali utakmica. Pa jedan Mata, Lukaku, Kaka, Morata... Mogu propast i izgubit formu sjedeći na klupi, to je sasvim normalno. Halid je iskoristio odlično minutažu koju je imao. Vidite da je klupa i Handžića dokrajčila, ovih dana se piše kao, ne može on meda, treba nam novi špic... Mogao je meda kad je na početku sezone rešetao, kad je srušio Radnik, dao ga Atalanti...? Dovedi Levandowskog, daj mu 15 minuta svako tri tekme pa nek ti odigra savršeno zadnja dva kola u sezoni. Hoće, malo sutra. Minutaža i samo minutaža. Siguran sam da je Šaban duplo bolji bek od Hebiba i da je Hebib duplo bolje krilo od Šišića. O Kurdiću i Mustafiću bi se dalo pričat al Šaban ne može u istu rečenicu s njima, naredne sezone će tek pokazat od čega je pravljen.
Saban ce nadam se dobiti ozbiljnu minutazu iduce sezone
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od mene novi stream za raju, javite se u pp. Ko nece da se guzva na Koševu, bujrum ma watching party.AlfredNobel je napisao/la:Samo da javim da nema više mjesta na streamu, 30 nas je, puno k'o šibica. Eto sad morate na stadion ebiga.
JURIŠ
Izvunjavam se, koje ocajne igre? Kada je to ocajno igeao
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Sad sam gledo sve nase golove ove sezone, i u dosta njih je ucestvovao Halid sa svojim centarsutevima gdje je kao rukom gadjao Ahmetovica. Takodje nekoliko bitnih golova je dao i Haris Handzic. Takodje sam gledao proslavu zadnje titule, gdje je sjever bio dupke pun. Sta mislite hocel se to moci ponoviti protiv Zvijezde??
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
ABD. Bilo bi lijepo da i stariji momci, koji vise nisu na sjeveru u subotu dodju na tribinu, uljepsaju je i 'podrze nas mladje'.esprit24 je napisao/la:Sad sam gledo sve nase golove ove sezone, i u dosta njih je ucestvovao Halid sa svojim centarsutevima gdje je kao rukom gadjao Ahmetovica. Takodje nekoliko bitnih golova je dao i Haris Handzic. Takodje sam gledao proslavu zadnje titule, gdje je sjever bio dupke pun. Sta mislite hocel se to moci ponoviti protiv Zvijezde??
KO DA MI OTME IZ MOJE DUŠE KOŠEVO!?
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Hvala Bogu izgleda riješeni problemi i sa info forumom, samo gledajte da ima ukucano "www" u browser-u a ne samo fksinfo.com. 
- crozzer
- Kontakt:
meni opet nece ...BordoArmy88 je napisao/la:Hvala Bogu izgleda riješeni problemi i sa info forumom, samo gledajte da ima ukucano "www" u browser-u a ne samo fksinfo.com.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sutra dupla kruna 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
30 utakmica blizu 1000 minuta dao 7 golova i 4 asistencije.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Odvesti ljude na ćevape, lijepo ugostiti, čestitati na osiguranom opstanku i natrpati na Koševu.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Bice vjerovatno, klub to svake sezone radi.Derdiyok je napisao/la:Kad bi neko napravio kompilaciju svih ovosezonskih golova
Amer Dupovac!
Mozemo li do subote ispisati 4.000 komentara?
Mislio sam da cemo za vrijeme titule stici do jubilarnih
20.000 stranica.
Mozemo mi to.
Mislio sam da cemo za vrijeme titule stici do jubilarnih
20.000 stranica.
Mozemo mi to.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Prosli vikend rek'o idem navijat sa bracom, kad ja naleti na fajt.
Sutra Bgm sjever ide nakon duge pauze. Pozeli se to, a i zasluzili su momci da zajedno grmimo.
SVI NA SJEVER!
Sutra Bgm sjever ide nakon duge pauze. Pozeli se to, a i zasluzili su momci da zajedno grmimo.
SVI NA SJEVER!
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Dobro znaš da mi je poznata lokacija tvoje garaže.Vanja8 je napisao/la:Ovom treba uzeti mobitel,zabraniti pristup Svetinji,ukinuti kablovsku...obiteljskicovjek je napisao/la:Denchi je napisao/la:joj obiteljski nemoj crnjaka živ bio
pa nije Bayern zvijezda je jbt
Nije crnjak, smršam svaku tekmu ko dirigent yeb.
Nije gotovo dok nije gotovo![]()
Volio bih vidjeti nešto slično kao sa Čelikom ali...
Moramo i mi i igrači biti na nivou, kad smo već došli i vode se napit'.
Da je ova sezona duža ja preživio ne bih.
Bolje i to nego ga nositi na savjesti...
Čeku ima da ti napravim pokvarenjače jedan
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Joj Morto jesi naporan s ovim Viber porukama, šta me više pozivaš svaki dan, znaš da dolazim. 
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ovaj je u talu sa @Lažnjakom...obiteljskicovjek je napisao/la:Dobro znaš da mi je poznata lokacija tvoje garaže.Vanja8 je napisao/la:Ovom treba uzeti mobitel,zabraniti pristup Svetinji,ukinuti kablovsku...obiteljskicovjek je napisao/la: Nije crnjak, smršam svaku tekmu ko dirigent yeb.
Nije gotovo dok nije gotovo![]()
Volio bih vidjeti nešto slično kao sa Čelikom ali...
Moramo i mi i igrači biti na nivou, kad smo već došli i vode se napit'.
Da je ova sezona duža ja preživio ne bih.
Bolje i to nego ga nositi na savjesti...
Čeku ima da ti napravim pokvarenjače jedan
Ovamo ko fol nece preživjeti ,a samo cekaju kad cemo otici na tekmu,da odrade "pos'o"...
Da znas samo,Lažnjak nije bio upoznat,ima rot Biz (skraceno od bizon),pa bujrum...
Evo deset dana cekam Lažnjaka da mu vratim patiku,adidas iz Kiseljaka...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 17 maj 2019, 10:25, ukupno mijenjano 1 put.
Jes ba,ja se zijanio jer je protiv Celika prosao tartan stazom na stakama.moj uzor-S.G je napisao/la:Jel ovo Crnicki brat poceo trenirat?
Kad sam ga vidjeo u Listici da se penje po medalju u cudu sam bio
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.