FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

skoroalen
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la skoroalen » 17 maj 2019, 14:24

skoJaa je napisao/la: Isto mislim. A ni klub se nesto nije potrudio oko ovoga, sto me je jako iznenadilo.
Nagradna igra, viber poruke non stop, oni pozivi na bordo zastave itd... Nije ono nešta aman, al ljudi dragi, uzeli smo kup i uzimamo i titulu. I ko ne prati nikako ligu, zna da je Sarajevo prvak. Zar treba bolji poziv??? Slavimo prvu duplu krunu u historiji, mene puškom ne bi otjerali sa stadiona sutra, a ne da treba da me zovu i mole.
Uostalom, matematički nismo prvaci još. Zamisli da oni najave podizanje pehara, ceremoniju itd, a mi kiksamo sutra. Zvanično oni još ništa ne smiju proglasit, da najave pehar itd, neko bi posumnjao u mutne radnje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 17 maj 2019, 14:28

Pa brate imacemo toliko priliva novca da cemo sigurno moci dovesti jedno zvucno i dobro pojacanje za Evropu, naravno ako bude iko htio da dodje. Ali eto ko tam ako Marin moze igrat u Srbiji zasto neko njemu slican nebi mogao kod nas. Tereni se popravljaju, Gosk i Krupa su ispali, najgori tereni. Jos u Tuzli da se napravi i moze se reci da su uslovi bolji. Nadam se da ce nas uprava jos jednom iznenadit od srca..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 14:31

skoroalen je napisao/la:Joj Morto jesi naporan s ovim Viber porukama, šta me više pozivaš svaki dan, znaš da dolazim. :kafa:
Bas cudan neki lik ovaj nas Morto dobri , rijesili na PP , a on opet salje Viber poruke :urnebes: :bow: :thumbup:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 17 maj 2019, 14:32

skoroalen je napisao/la:
skoJaa je napisao/la: Isto mislim. A ni klub se nesto nije potrudio oko ovoga, sto me je jako iznenadilo.
Nagradna igra, viber poruke non stop, oni pozivi na bordo zastave itd... Nije ono nešta aman, al ljudi dragi, uzeli smo kup i uzimamo i titulu. I ko ne prati nikako ligu, zna da je Sarajevo prvak. Zar treba bolji poziv??? Slavimo prvu duplu krunu u historiji, mene puškom ne bi otjerali sa stadiona sutra, a ne da treba da me zovu i mole.
Uostalom, matematički nismo prvaci još. Zamisli da oni najave podizanje pehara, ceremoniju itd, a mi kiksamo sutra. Zvanično oni još ništa ne smiju proglasit, da najave pehar itd, neko bi posumnjao u mutne radnje.
A sto onda nam treba par ljudi u marketingu?slati grupne poruke na viber, koje ja npr kao clan nisam dobio, mogu ja iz firme dok radim.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

AdkoHz
Kontakt:

Post Postao/la AdkoHz » 17 maj 2019, 14:35

MortemHz je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:između 12 i 15 je realnost

VVVBK
Upravo tako, ne vjerujem da će biti više od 15-ak hiljada.
Po ovakvom vremenu ide 20k lagano.
1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 17 maj 2019, 14:37

De kad bi bilo 5k, ja odo. Meni lijepo

A bit ce 15k minimum
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2019, 14:39

GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu, 18. maja 2018. godine u vremenu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,
- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", saopćeno je iz GRAS-a.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada, dodaje se u informaciji."

:D Baka na Haparatima.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 17 maj 2019, 14:40

Sabinho je napisao/la:GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

"Obavještavamo korisnike da će, u skladu s Rješenjem Ministarstva saobraćaja KS, a zbog obilježavanja osvajanja titule prvaka BiH Telekom Premijer lige BiH, u subotu, 18. maja 2018. godine u vremenu od 19 do 22.30 sati doći će do sljedećih izmjena u odvijanju javnog gradskog prijevoza:

- tramvajski saobraćaj će se odvijati preko okretnice Željeznička stanica, dakle neće biti u funkciji na relaciji Tehnička škola – Baščaršija – Tehnička škola,
- autobuska linija br. 31e Vijećnica – Dobrinja dijelom će mijenjati trasu i polazni terminal, te će polaziti sa terminala Trg Austrije, a na relaciji Trg Austrije – Skenderija u oba pravca saobraćat će trolejbuskom trasom", saopćeno je iz GRAS-a.

Vrijeme potpune obustave saobraćaja u skladu sa situacijom na terenu utvrdit će pripadnici MUP-a KS, a prestankom razloga za obustavu saobraćaja uspostavit će se redovan režim rada, dodaje se u informaciji."

Joj sta mislis kiksamo :wtf: :o :mrgreen:

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 17 maj 2019, 14:42

Jest pakas ovaj trener svinjskog :oops: Cudi se covjek sto cemo mi osvojit pehar za prvaka :D Fataj se pokera bradato kockasta spodobo :mrgreen:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 17 maj 2019, 14:47

Sta je ono u klubu, idu karte kao da za titulu igramo!
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 17 maj 2019, 14:50

Ma ide preko 20.000, samo hajcaj raju.
Amer Dupovac!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 maj 2019, 14:55

zagorski je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:GRAS je uputio važno obavještenje za Sarajlije, a tiče se odvijanja javnog prijevoza u subotu navečer.

Joj sta mislis kiksamo :wtf: :o :mrgreen:
Nista samo jave da idu tramvaji kao uvijek. :lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:02

Gledaj Čenge i poziva za tekmu preko zvanicne stranice :rol: :bow:

slikagas station open now
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:09

Škoro na aparaturi. :kafa:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 15:10

Kamuflazn je napisao/la:30 utakmica blizu 1000 minuta dao 7 golova i 4 asistencije.
Taj levat ga zabije Radniku i bi dilirijum , prica mi jaran htjeli ici pred VV poslije te utakmice . Najdrazi gol u ovom prvenstvu . 5 asis .
Cudno kako nam nasi ne valjaju , a sa strane odigra 41 utakmicu 3300 min. dadne 7 golova i 4 asis. , onih 6 sa penala ne racunam . Ne racunam ni promasene penale . Da , ali tad znamo reci , kako se raduje kad Tatar zabije , kako je umoran , eno place . Postovat cu svakog fudbalera FKS , a kapiten je nesto veliko i zasluzuje respect. U 32 god. to uraditi vrijedno hvale , ali ne treba kritikovati ni nasu djecu , valjao nam je dosta i svaki fening vise nego zasluzio . Ne bi njega Musemic drzao u 18 da ne vidi u njemu igraca od koristi . Da je ostao u Zrinjskom , pitanje je da li bi imali +11 u jednom trenutku . Predpostavljam da u ovom trenutku dajes puno vise FKS nego ja , obzirom da dijelimo istu ljubav , mozemo razmijeniti misljenje .Ili je ovo tvoje udica da se neko javi i brani Handzeta i kao takav je protiv Musemica . Da Bog da , da me najmiliji mrze kao sto ja mrzim Husrefa.Amin .

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:13

miky_hz je napisao/la:Gledaj Čenge i poziva za tekmu preko zvanicne stranice :rol: :bow:

slikagas station open now
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa: :opaopa:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:17

De mi Morto reci hoceli ovi pehari kupa za slikanje biti i poslije vikenda u Fan shopu,ja budala otisao na skenderiju kupit kartu usput mi bilo,dodjem kuci kad gledam pehari u fan shopu ,a nemogu se sad vratiti :facepalm:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 17 maj 2019, 15:18

Misliš sljedeće sedmice? Hoće

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 maj 2019, 15:19

MortemHz je napisao/la:Misliš sljedeće sedmice? Hoće
:thumbup:

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 17 maj 2019, 15:25

Da li je Lendric(ili kako se preziva) jos pred Vjecnom vatrom ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Morto jesi li i njemu spremio Viber poruku ? :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Venom i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []