Ma nema na dunjaluku navijaca FKS da moze ne voliti :Kovacevica,Sabanovica,Mujakica i Pidru . Zavoljet ce aBd i Kurdica,Mustafica,Resica,Djokanovica ,Dizdarevica i ine ... Samo treba malo vremena - utakmica . U Listici Kurdic odigra sasvim solidno , bit ce jos bolji poslije priprema , tako ce biti i sa ostalima . Naravno da niko ne ocekuje da ih bude 11 na terenu sljedece godine , ali nemojte se iznenaditi da za 2-3 god. bude 11/ 18 .Pantelija je napisao/la:Ko god pljuje i sere na akademce je debil. Ok ove sro igraju za finu platu, to mu je posao ali ova djeca su razlog ovog zajednostva i elana koji ima klub
Usput, to sto 3 forumasa misle nije stav navijaca, kao sto ne podrzavaju svi navijaci sabrinu, nis svi husrefa, ni svi akademce...
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Direktor i trener Zvijezde je rekao da će dati priliku momcima iz omladinskog pogona. O čemu ti pričaš?fks74 je napisao/la:Znaci, pakas se dolazi nadigravati. A Tuzla ide sa juniorima u Mostar.
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Zbog Pidre i Mujakića navijač Želje zavolio Sarajevo
Ne raduju se samo navijači Sarajeva osvojenom Kupu. I jedan strastveni “željovac” sretan je zbog trofeja, a svim srcem priželjkuje, kad već ne može na Grbavicu, da titula dođe na Koševo.
Emir Sulejmani je na facebooku podijelio jedan sretan događaj zbog čega je jedan dio njega “prešao” u bordo porodicu. Za sve su “krivi” mladi reprezentativci i prvotimci Sarajeva. Nihad Mujakić i Selmir Pidro su u ovim ramazanskim danima u bolnici posjetili Mirsadu, navijačicu Sarajeva. I još je poklonom obradovali. Gesta koja je potaknula suze na licima svih prisutnih.
Mujakić i Pidro pokazali su da su kao sjajni nogometaši, čvrsto na zemlji. Sportski uzori mladima. Njihova posjeta Mirsadi izazvala je i kod zajedničkog im prijatelja Emira Sulejmanija erupciju emocija, pa je postao njihov fan. I otkrio kako će se kao navijač Želje radovati i drugom trofeju Sarajeva. Lijep primjer dvojice nadarenih nogometaša. Ovakve priče piše samo sport.
Ne raduju se samo navijači Sarajeva osvojenom Kupu. I jedan strastveni “željovac” sretan je zbog trofeja, a svim srcem priželjkuje, kad već ne može na Grbavicu, da titula dođe na Koševo.
Emir Sulejmani je na facebooku podijelio jedan sretan događaj zbog čega je jedan dio njega “prešao” u bordo porodicu. Za sve su “krivi” mladi reprezentativci i prvotimci Sarajeva. Nihad Mujakić i Selmir Pidro su u ovim ramazanskim danima u bolnici posjetili Mirsadu, navijačicu Sarajeva. I još je poklonom obradovali. Gesta koja je potaknula suze na licima svih prisutnih.
Mujakić i Pidro pokazali su da su kao sjajni nogometaši, čvrsto na zemlji. Sportski uzori mladima. Njihova posjeta Mirsadi izazvala je i kod zajedničkog im prijatelja Emira Sulejmanija erupciju emocija, pa je postao njihov fan. I otkrio kako će se kao navijač Želje radovati i drugom trofeju Sarajeva. Lijep primjer dvojice nadarenih nogometaša. Ovakve priče piše samo sport.
Ta činjenica me tjera po bilo kakvim uvjetimaMortemHz je napisao/la:Gdje ćeš bolan duplu propustiti halotm01hzne je napisao/la:Jel sutra sigurno dobro vrijeme...da ne bih džabe izdaleka dolazio![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hajde konacno buraz da se javis , ja Te prozivah , a ti se usutio .Pitar6785 je napisao/la:Nesto sad kontam, abd ako osvoimo titulu, kovacevic ce bit jedini golman od 1945 do danas da je sa 20 godina osvoio duplu krunu u prvoj sezoni.
Ja sam smatrao da se kovi trebala dat sansa u kupu a dzaficu u prvenstvu... al sam se zajebo
Svaka cast kova
Ko prizna pola mu se halali , hajmo jos onih koji nisu imali povjerenja u Akademce . Znas @Pitar678519 da te gotivim .
ZABORAVIH DODATI DA NI JEDAN IGRAC TO NIJE URADIO U ISTORIJI FKS , A KAMO LI GOLMAN SAM . DUPLA KRUNA .
KraljeviZukanovic je napisao/la:Zbog Pidre i Mujakića navijač Želje zavolio Sarajevo
ISTINA ZA VEDRANA!
-
Samozdravlje
- Kontakt:
[quote="bodi123"]Steta sto je Ramazan al jbg, valja sutra ovo proslavit nije dupla svaki dan 
Bas me zanima kakav će koreo bit
[/quote]
TOBEJARABI

OPROSTI MU BOZE , DUPLA KRUNA

Bas me zanima kakav će koreo bit
TOBEJARABI
OPROSTI MU BOZE , DUPLA KRUNA
Meni će moj brat Numan na zapad donijet, da se ja ne zahmetim.Pantelija je napisao/la:Brate u 88 min kos korner zastavica 100 "ultrasa". Znamo sto idu navodnicimiky_hz je napisao/la:Iskreno samo bi volio da prodje bez onog cerupanja i skidanja igraca na kraju al bez toga nece proci.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Vala Akademci koliko Vas gotivim , mogli biste mi darovati dres Velkoskog . 
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
tm01hzne je napisao/la:Ta činjenica me tjera po bilo kakvim uvjetimaMortemHz je napisao/la:Gdje ćeš bolan duplu propustiti halotm01hzne je napisao/la:Jel sutra sigurno dobro vrijeme...da ne bih džabe izdaleka dolazio![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogu ti ja to srediti bežeSamozdravlje je napisao/la:Vala Akademci koliko Vas gotivim , mogli biste mi darovati dres Velkoskog .
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
kraljlavova
- Kontakt:
Svani suboto ne moze se vise izdrzati sta je ovo braco draga
Joj Stanojevića na Instagramu, Šejla, Šejla, Šejla, ova mala je ko kamen, Šejla, Šejlaaa
Okupili se u trening centru, dernek neki
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Brate mladji znas gdje trebas donijeti ili sam opet nesto pogrijesio ?Benkara21 je napisao/la:Mogu ti ja to srediti bežeSamozdravlje je napisao/la:Vala Akademci koliko Vas gotivim , mogli biste mi darovati dres Velkoskog .
-
belosevic28
- Kontakt:
Karantin ili onako after trening, nisam siguran. Cuc je stigao da aBd uzme medalju i bude podrska momcima.Benkara21 je napisao/la:Joj Stanojevića na Instagramu, Šejla, Šejla, Šejla, ova mala je ko kamen, Šejla, Šejlaaa![]()
![]()
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Nadam se da si u pravu, ako sutra prevalim 150 km u jednom pravcu, ima da ih sve pobijem ( prvu Sabrinu )MaroonWhite1987 je napisao/la:Direktor i trener Zvijezde je rekao da će dati priliku momcima iz omladinskog pogona. O čemu ti pričaš?fks74 je napisao/la:Znaci, pakas se dolazi nadigravati. A Tuzla ide sa juniorima u Mostar.
Koliko je moguce da ce kisa sutra padati? Sta kaze Majstorovic?
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Amca007 je napisao/la:Koliko je moguce da ce kisa sutra padati? Sta kaze Majstorovic?

Znači savršeno da se ne pregrijemo od puste sreće i slavlja.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
- MaroonWhite1987
- Kontakt:
Hoćemoj uzor-S.G je napisao/la:Hocel bit tesko unijet baklje
Saraj'vo, za tebe živimo, neka znaju svi da bit ćemo ti mi do smrti odani!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.