FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Znaci Suarez u prvih 11 i naredne sezone hahaha
Za Grizija bi bilo idealno da izvise. Mislim, odlican igrac ali to prevrtljivo gov.no ne želim gledati u dresu Barce.Mokes je napisao/la:Moguće da se na kraju izvisi i za Grizija i za De LihtaPouzdani RAC1 piše da u Klubu još uvijek postoje dvojbe oko dovođenja Antoinea Griezmanna na Camp Nou stadion. Navodno, neki članovi uprave žele vidjeti Francuza u dresu Barçe, ali neki baš i ne. Ernesto Valverde želi pod svaku cijenu imati Griezmanna u ekipi naredne sezone, a trenutnog napadača Atlético Madrida vidi kao savršenog partnera Messiju i Suárezu u vrhu napada Blaugrane.
Za De Ligta ne bi valjalo da izvise. Vrhunski talenat se propušta.
Evo ga Fernando Polo: Uprava, Ernesto i svlacionica zele Griezmanna.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Hvala, dovidjenja i prijatno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
A ybg pa kojeg bi ti napadaca? Da mijenja Suarezovih 30 golova po sezoni? Da bar malo neko rastereti Messija? Zar fkt ima toliko napadaca na trzistu? Da ima ne bi Rejal doveo Jovica nakon jedne dobre sezone. Nekad se kupovao Ronaldo fenomeno, sad Jovic ybg. Takvo stanje.let3 je napisao/la:Za Grizija bi bilo idealno da izvise. Mislim, odlican igrac ali to prevrtljivo gov.no ne želim gledati u dresu Barce.Mokes je napisao/la:Moguće da se na kraju izvisi i za Grizija i za De LihtaPouzdani RAC1 piše da u Klubu još uvijek postoje dvojbe oko dovođenja Antoinea Griezmanna na Camp Nou stadion. Navodno, neki članovi uprave žele vidjeti Francuza u dresu Barçe, ali neki baš i ne. Ernesto Valverde želi pod svaku cijenu imati Griezmanna u ekipi naredne sezone, a trenutnog napadača Atlético Madrida vidi kao savršenog partnera Messiju i Suárezu u vrhu napada Blaugrane.
Za De Ligta ne bi valjalo da izvise. Vrhunski talenat se propušta.
Nemoj samo rec nekog masijca i ocekivaat LP bgt
27.10.2020
Pa nece ti ni Griezmann zamjeiti Suarezovih 30 golova, niti ce donijeti LP.leorey je napisao/la: A ybg pa kojeg bi ti napadaca? Da mijenja Suarezovih 30 golova po sezoni? Da bar malo neko rastereti Messija? Zar fkt ima toliko napadaca na trzistu? Da ima ne bi Rejal doveo Jovica nakon jedne dobre sezone. Nekad se kupovao Ronaldo fenomeno, sad Jovic ybg. Takvo stanje.
Zar ne vidiš da govedo želi igrati sa Messi- Suarez- Griezmann, što znaci da je Dembele od naredne godine klupa, to jest status sadašnjeg Malcoma. A bacene su stotine miliona na njega da bude ko fol neki nosioc igre
Sa ovim potezima, ostanak Valverdea i dovođenja Grizemanna da prikriju tu glupost - Barca postaje smiješan klub.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne bi me uopšte čudilo da izvise za De Ligta, to jest očekujem da se to desi. Lik je u poziciji da bira gdje će, i odabrat će ekipu u kojoj mu je zagarantovano da će igrati i biti u prvih 11 odmah, kao što mu i treba biti. A pošto igra isključivo desnog štopera, a to je u Barceloni Pique, ne bi se naigrao prve dvije sezone minimalno.
Očekujem da ode u Liverpool, to mi ima najviše smisla za njega u ovom trenutku.
Ma jok, najavljeno je da neće biti nekih velikih trošenja.Donnie Darko je napisao/la:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Tebe kao da Liverpool plaća da ih zastupaš na ovom forumu, pa se javljaš na svaki njihov pomen na ovom forumu. Ohani malo 
Mene čudi kako se City malo spominje, a ide im Kompany, možda i Otamendi.Donnie Darko je napisao/la:Očekujem da ode u Liverpool, to mi ima najviše smisla za njega u ovom trenutku.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Pazi, Suarez koliko god smijesan igrac bio, zadnje 2 sezone ima 99 % vise doprinosa za klub od covjeka koji je placen preko 100M eura. Jednostavno sta garantuje da i sljedece sezone nece izvisit 70 % zbog povreda?let3 je napisao/la:Pa nece ti ni Griezmann zamjeiti Suarezovih 30 golova, niti ce donijeti LP.leorey je napisao/la: A ybg pa kojeg bi ti napadaca? Da mijenja Suarezovih 30 golova po sezoni? Da bar malo neko rastereti Messija? Zar fkt ima toliko napadaca na trzistu? Da ima ne bi Rejal doveo Jovica nakon jedne dobre sezone. Nekad se kupovao Ronaldo fenomeno, sad Jovic ybg. Takvo stanje.
Zar ne vidiš da govedo želi igrati sa Messi- Suarez- Griezmann, što znaci da je Dembele od naredne godine klupa, to jest status sadašnjeg Malcoma. A bacene su stotine miliona na njega da bude ko fol neki nosioc igre![]()
Sa ovim potezima, ostanak Valverdea i dovođenja Grizemanna da prikriju tu glupost - Barca postaje smiješan klub.
Isto tako ostati na Suarezu od 32 godine i povrrijedjenim Dembeleom je vrlo neozbiljno.
Valverde je druga prica, svi mi zelimo njegov odlazak, ali on ostaje 1000 % i to je gotova prica, znaci potvrdjeno, treba se okrenuti pojacanjima, nista ne mozemo uraditi.
Dakle, pitanje je sta bi ti ucinio drugacije ovo ljeto? Dovodis 3 najpozeljnija i najdostupnija igraca na trzistu. Nema se tu upravi sta zamjeriti.
27.10.2020
Problem je u tome što su za Coutinha i Dembelea platili 260 miliona, a niti jedan qrcu ne valja.leorey je napisao/la:
Pazi, Suarez koliko god smijesan igrac bio, zadnje 2 sezone ima 99 % vise doprinosa za klub od covjeka koji je placen preko 100M eura. Jednostavno sta garantuje da i sljedece sezone nece izvisit 70 % zbog povreda?
Isto tako ostati na Suarezu od 32 godine i povrrijedjenim Dembeleom je vrlo neozbiljno.
Valverde je druga prica, svi mi zelimo njegov odlazak, ali on ostaje 1000 % i to je gotova prica, znaci potvrdjeno, treba se okrenuti pojacanjima, nista ne mozemo uraditi.
Dakle, pitanje je sta bi ti ucinio drugacije ovo ljeto? Dovodis 3 najpozeljnija i najdostupnija igraca na trzistu. Nema se tu upravi sta zamjeriti.
I sad, pošto ta dvojica ne mogu meda, dovode i treceg teškaša (od 120 mil) Griezmanna, što znaci da ce ova dvojica na klupu.
E sad ti meni reci, ko to placa po 120, 140 miliona igrace da mu griju klupu
Barca postaje sprdnja od kluba sa takvim transferima.
Zamisli izvise za De Ligta. 
- luis enrique
- Kontakt:
Svi smo mi bili za dolazak i Coutinha i Dembelea, to sto se nisu za sad opravdali to je druga stvar. A sto se tice para i trosenja, koliko ce koga platiti, vala tacno cu se pored svog kredita brinuti za Barcine finansije.let3 je napisao/la:Problem je u tome što su za Coutinha i Dembelea platili 260 miliona, a niti jedan qrcu ne valja.leorey je napisao/la:
Pazi, Suarez koliko god smijesan igrac bio, zadnje 2 sezone ima 99 % vise doprinosa za klub od covjeka koji je placen preko 100M eura. Jednostavno sta garantuje da i sljedece sezone nece izvisit 70 % zbog povreda?
I sad, pošto ta dvojica ne mogu meda, dovode i treceg teškaša (od 120 mil) Griezmanna, što znaci da ce ova dvojica na klupu.
E sad ti meni reci, ko to placa po 120, 140 miliona igrace da mu griju klupugdje to ima ? jel to Mes que un club i ta prica...pa to ni Real Madrid nije radio u najluđim Perezovim momentima.
Mišljenje je poput šupka, svako ga ima!
Dokon um je djavolje igraliste!
Dokon um je djavolje igraliste!
- AlfredNobel
- Kontakt:
Izvini, al to jednostavno nije tacnoluis enrique je napisao/la:
Svi smo mi bili za dolazak i Coutinha i Dembelea, to sto se nisu za sad opravdali to je druga stvar. A sto se tice para i trosenja, koliko ce koga platiti, vala tacno cu se pored svog kredita brinuti za Barcine finansije.
Ja prvi nisam bio ni za jednog. Posebno za Coutinha sam to pisao (da se provjeriti u arhivi, jel). A bilo je još raje koja je negodovala kad su se dovodili.
I šta sad ? kad su promašili sa njima, spičkali stotine miliona, hajmo kupovati i Griezmanna šta ima veze, nek idu ovi na klupu, kad se ima nek se troši....OK, nije problem, al neka se niko ne ljudi kad Barcu budemo nazivali sprdnjom od kluba.
Ali i tada si imao 2 igraca koja su bila jedina dostupna da bar malo nadomjeste odlazak Neymara. Koga si mogao dovesti tada a imao si 300M u dzepu? To sto se Coutinho jos nije pokazao a Dembele povrijedjen, to niko nije mogao znati ybg. Sta garantuje da se ta dvojica nece pokazat sljedece sezone? Jer tesko da mogu gore od ove sezone, ipak su veliki talenti.luis enrique je napisao/la:Svi smo mi bili za dolazak i Coutinha i Dembelea, to sto se nisu za sad opravdali to je druga stvar. A sto se tice para i trosenja, koliko ce koga platiti, vala tacno cu se pored svog kredita brinuti za Barcine finansije.let3 je napisao/la:Problem je u tome što su za Coutinha i Dembelea platili 260 miliona, a niti jedan qrcu ne valja.leorey je napisao/la:
E sad ti meni reci, ko to placa po 120, 140 miliona igrace da mu griju klupugdje to ima ? jel to Mes que un club i ta prica...pa to ni Real Madrid nije radio u najluđim Perezovim momentima.
Sezona je duga, dolazak Griezmanna je nada da ce prvotimci koji su losi ici na klupu. Dakle Coutinho, Dembele i Suarez. Jer svaki od njih bar u 70 % utakmica nisu zasluzili prvih 11. Takodjer isto i sa De Ligtom, nek posadi Piquea na klupu ako bude los.
Ja te opet pitam, sta bi ti uradio da si izgubio Neymara i da si 2 puta ponizen u LP zaredom? Mislim na kupovinu/prodaju. Lako je biti general poslije bitke ybg.
Ali znam ja sta si ti htio. Ti bi da nismo nikog dovodili, i da smo nekog prebacili iz Masije. I onda bi se nadao svim titulama. Isto sad Rejal kad je izgubio Ronalda pa ga mijenjao nekom djecom i ispusili ljudi na sva 3 fronta, najgora sezona u zadnjih 30 godina.
27.10.2020
Kako bi sve bilo lakse da Suarez napokon napusti klub.Ja ne kontam kako neko ko toliko dugo radi posao trenera moze tu ojebinu vise drzati u prvom sastavu, nema smisla.Al po tome se vidi da ima istine u onome sto pojedini pisu a to je da neki igraci nece na klupu dok god su tu, postali su veci od kluba.
Sprdnja od kluba što de dovode najbolji? Jucer smo prosjek, danas sprdnja.
Priznajte sebi da samarate majmuna na ćelavca počnite pratiti City pa da se pocne sa normalnom konverzacijom.
Inace De Ligt ucjenjuje, postaviti mu iste uslove kao i Frenkiju i ako hoces, hoces.
I onaj Todibo, ne kazem da je lik i 5% De Ligta jer ga nisam gledao, al da je u Ajaxu ili Benfici prodavali bi ga za 70 miliona.
Priznajte sebi da samarate majmuna na ćelavca počnite pratiti City pa da se pocne sa normalnom konverzacijom.
Inace De Ligt ucjenjuje, postaviti mu iste uslove kao i Frenkiju i ako hoces, hoces.
I onaj Todibo, ne kazem da je lik i 5% De Ligta jer ga nisam gledao, al da je u Ajaxu ili Benfici prodavali bi ga za 70 miliona.
Don't hate what you don't understand.
I ja gledam, što smo toliko zapeli za štopera. Ok je De Ligt igrač, ali nisu nama štoperi problem, a i imamo ih da valjaju.
Što se tiče Cou, nemoguće je da onako dobro igra u Liverpulu i Brazilu, a da kod nas ne može meda s kašike.
Nešto ne štima.
Demba ima šlifa, da se malo uozbilji i da ga povrede prođu, biće udarnnik.
Ako bi došao Grizman a otišao Suki...
...............MTS.......
...Semedo...Pqiue...Umtiti...Alba
..........DE Jong....Rakitić.....
....Demba...Griz....Cou....
.........Messi....
Ili....
...........MTS...........
Semedo...Pqiue...Umtiti....Alba....
.....Vidal....De Jong...Rakitić........
Grizman....Messi....Demba/Cou
Što se tiče Cou, nemoguće je da onako dobro igra u Liverpulu i Brazilu, a da kod nas ne može meda s kašike.
Nešto ne štima.
.........Messi....
Ili....
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Upravo to. Cuj vratit se korjenima, jesmo li i 2015 kad je igrao MSN bili vraceni korjenima?xaviesta je napisao/la:Sprdnja od kluba što de dovode najbolji? Jucer smo prosjek, danas sprdnja.
Jer ruku na srce da smo tad zavisili od Xavija, Pedra ispali bi u osmini a ne osvojili LP.
27.10.2020
Rakitic? Jel se salis? On odlazi 100 % na ljeto, to je bio uslov De Jonga.Riziko je napisao/la:I ja gledam, što smo toliko zapeli za štopera. Ok je De Ligt igrač, ali nisu nama štoperi problem, a i imamo ih da valjaju.
Nešto ne štima.
.........Messi....
Ili....
27.10.2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.