Satke došo tetki na iftarstaragarda je napisao/la:Samo da vam javim da vam je SIPA u gradu

Moderator/ica: GracanicaAA
Satke došo tetki na iftarstaragarda je napisao/la:Samo da vam javim da vam je SIPA u gradu
Jel dnevnica jos 25 maraka? U olimpiću je 30.tuzlacity2017 je napisao/la:EH ETO, VELEŽ ŠTO JE TAMBURO TAMBURO JE.SUTRA PRELAZI NA 2 MJESTO.
na stadionu ,dodji sat ranijemahic je napisao/la:izvinite sto vas peglam, ali gdje cu kupiti karte za utakmicu sutra? dolazim iz Tuzle, navijac sam Veleza; naravno Gracanica mi je draga, vrijedni ljudi Gracanlije, sto se tice toga, mi Tuzlaci bi se mogli ugledati malo na vas
Prodajno mjesto A1, kancelarija br. 2mahic je napisao/la:izvinite sto vas peglam, ali gdje cu kupiti karte za utakmicu sutra? dolazim iz Tuzle, navijac sam Veleza; naravno Gracanica mi je draga, vrijedni ljudi Gracanlije, sto se tice toga, mi Tuzlaci bi se mogli ugledati malo na vas
baltazar7 je napisao/la:Prodajno mjesto A1, kancelarija br. 2mahic je napisao/la:izvinite sto vas peglam, ali gdje cu kupiti karte za utakmicu sutra? dolazim iz Tuzle, navijac sam Veleza; naravno Gracanica mi je draga, vrijedni ljudi Gracanlije, sto se tice toga, mi Tuzlaci bi se mogli ugledati malo na vas![]()
Na ulazu, prodaja se vrši za stolićem a ulaznice se nalaze u sefu, kutiji od čarapa. Tu se deponuje i novac.
Ako budeš tražio WC, to ti je kad izađeš sa tribine i zavučeš se ispod
Malo o uslovima, da ne budete iznenađeni.
I da, obavezno krpu ili maramice i nešto za pod guzove, stolice se peru samo kad je jak pljusak...
Nažalost...tutankamon1905 je napisao/la:baltazar7 je napisao/la:Prodajno mjesto A1, kancelarija br. 2mahic je napisao/la:izvinite sto vas peglam, ali gdje cu kupiti karte za utakmicu sutra? dolazim iz Tuzle, navijac sam Veleza; naravno Gracanica mi je draga, vrijedni ljudi Gracanlije, sto se tice toga, mi Tuzlaci bi se mogli ugledati malo na vas![]()
Na ulazu, prodaja se vrši za stolićem a ulaznice se nalaze u sefu, kutiji od čarapa. Tu se deponuje i novac.
Ako budeš tražio WC, to ti je kad izađeš sa tribine i zavučeš se ispod
Malo o uslovima, da ne budete iznenađeni.
I da, obavezno krpu ili maramice i nešto za pod guzove, stolice se peru samo kad je jak pljusak...![]()
![]()
![]()
Upravo opisano stanje na 90 posto stadiona diljem Bosne i Hercegovine
Preposteni velezMancini je napisao/la:Slaba reakcija domaćih a prije toga četiri šanse.Dugo su izdržali.
I to bi bilo to.
Jos kad Tosk ohladi olimpić sutra...Mancini je napisao/la:Slaba reakcija domaćih a prije toga četiri šanse.Dugo su izdržali.
I to bi bilo to.
Ovo Bratatvo vas namirilo u prvom dijelu sezone, a mi sa njima laksi trening. Toliko o tome kako Olimpik posteno pobjeduje sve redomMancini je napisao/la:Slaba reakcija domaćih a prije toga četiri šanse.Dugo su izdržali.
I to bi bilo to.
A gdje je onaj što reče da će "izginuti" za pobjedu danas.staragarda je napisao/la:
Preposteni velezMancini je napisao/la:Slaba reakcija domaćih a prije toga četiri šanse.Dugo su izdržali.
I to bi bilo to.
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.