FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Osim13
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Osim13 » 18 maj 2019, 18:54

Koliko qurčina nosi ovaj dres nabijem vas na **** :guz:

Jedva čekam ljeto da dođe DRVOSJEČA D. O. O. sa onim svojim plavim tamićem i vozi bajo u drva debla sva :guz: :pray:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 18 maj 2019, 18:55

Opet pustili Sanju na poluvremenu i opet Zeljo izgubio. Nemamo nijednu pobjedu kad se ta pjesma pusti.

Bice bolje do Evrope. Valjda cemo se pojacati.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2019, 18:56

Veselinovica zadrzite kako znate i umijete. Bogicevic, Zec plavi, Zajmovic, Krpic mogu komotno u pm, a ne negdje drugo.

https://sportsport.ba/fudbal/kosevom-se ... ion/319286

A ovo ste vi dozvolili Misimovicu, Amare, Selimovicu i ostala kompanijo. I vama i ovim na obraz za ovakve stvari, ali sve se nekad vrati. Konkretno mislim na “ismijavanje” ne osvajanje titule i slicnih stvari.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 18 maj 2019, 19:01

Utakmica koja je pokazala koliko smo losi. Sreca pa su ostali losiji, odigrati jos ovu zadnju i podvuci crtu. Evropa je izborena, moramo dobro promijeniti roster, ali vecina ovih ima ugovor i bice tesko financijski procistiti ekipu. Zadrzati Zeca starijeg zadrzati i pametno s njim na pripremama.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 maj 2019, 19:02

Finansijski nas treba popišati

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2019, 19:04

Ko ostavi Bogicevica i narednu sezonu najveca budala je na ovom svijetu. Yebo im on sve.

10 prilika jedan gol, ovi dvije prilike 2 gola. Zeca starijeg i Veselinovica ostaviti ostale sve iz napada poslati u tri lijepe pm.

grbavicka1921
Kontakt:

Post Postao/la grbavicka1921 » 18 maj 2019, 19:17

Sindikat profi fudbalera Željezničar Sarajevo.

Sve ti na kamaru... :guz:
*"Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata, al' ja sam prvo rek'o ŽELJO pa sam poslije rek'o tata."

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 maj 2019, 19:17

Lobotomci na djelu, jedan je puko, moli Boga da ne dobijemo licencu.

Gdje su branitelji Bogicevica? Gdje su oni sto su namjerno kontre pucali anamo onim cisto radi provokacija? Jel vam idalje drag Bogicevic nakon 3423412 greske i primljenog gola?
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 18 maj 2019, 19:20

Jest.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 18 maj 2019, 19:22

Pitaj brku on ga je vratio ostavio zacementiro i jos dodaj Stanu pa Dadu.Sta uradi Dadica kako se vrati u Zelju.Bruka sramota ponizenje za sve nas vjerne navijace.Libo njih **** za nas.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2019, 19:23

Puni su komentari ljudi na fb koji hajmo reci mole Boga da ne dobijemo licencu da bi doslo do promjena u klubu. Ne znam te ljudi i da li gdje pise, ali eto dotle smo dosli.

Nama ce haman trebat 6-7 bas dobrih provjerenih igraca i 3-4 ona za zamjenu da uleti ako kad zatreba.

CETRICETRIDVA
Kontakt:

Post Postao/la CETRICETRIDVA » 18 maj 2019, 19:31

Sad iz doline,mislim da i najveci pesimisti nisu ocekivali ovako sramotnu sezonu od uprave, koju budimo realni neznamo ni ko cini strucnog staba izmjenjalo ih se ko na Ceskoj sobarici ,amater igraca i nakraju nas navijaca SVI SMO ZARIBALI
Igracki kadar je tanak tesko cemo bagru otjerat imaju ugovore vecini se svidza seher
Uprava iz supljeg u prazno gospodo ako niste u stanju servisirat klub dovidzenja i prijatno
Trener tesko moze nazalost bolje i sledece sezone
IGRACI KOJI NESMIJU NOSIT NAS DRES
Stevanovic drag srcan ali znanje bogami tanko
Bogicevic sve sto je napravio u prvom mandatu u drugom je zamazo nazalost
Sadikovic igrac manje na terenu bilo koju poziciju da igra
Zaimovic loseeeeee previse sanse ya njega u ovoj sezoni
Krpic nije vodza nas tim jednostavno neigra taj stil gdje bi doticni bio od koristi neki ce reci nadavao se golova ono sto je on dao pola nas s foruma bi ubacili prodat posto zasto
Nadam se da grijesim ali ako nam ovi igraci budu uzdanica i u narednoj sezoni bicemo jedni od kandidata za donji dio
U Tuzlu poslati juniore nemogu nas vise izblamirat od doticne kospode bogami
Pozz iskrenim Zeljovcima

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 18 maj 2019, 19:38

Veca suma love se mora uloziti u igracki kadar. Ako ovi nemaju ideju na koji nacin da je skupe ili ako popusimo licencu bolje je da odmah idu jer sa ovim igracima nema sta vise. Mislim promjena ce biti 100% jer nekima ugovor istice, neki idu vani, ali mora biti kvalitetna zamjena za npr. bogalja Zajmovica. Ako udjes u sezonu sa Zajmovicem, Bogicevicem opet bolje ne ulazi ni u 6 ligu.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 18 maj 2019, 19:44

Samo da se hoće ova sezona završiti, da ih više ne gledam kako se pate na onom terenu :mrgreen:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Admir74
Kontakt:

Post Postao/la Admir74 » 18 maj 2019, 19:45

Samo nek je završila ova sezona. Još jedno kolo, neću ih ni gledati. AMARE počisti **** iz Uprave i terena i Povedi nas!!!!!!!!

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 18 maj 2019, 19:50

Krenuo sam napisat zbog kakvih debila sam pokiso, ali onda skontam da zbog igrača nisam ni došao na ovu utakmicu nego jer neću Želju gledat na Grbavici 2 mjeseca. Ja ne mogu da objasnim ovo što nam se dešava ove sezone, igrači nisu kvalitetni ali nisu toliko loši da nas svako yebe na Grbavici ove sezone. Pa isti ovaj Čelik je posljednjih nekoliko gostovanja primao petardu od pitara i Krupe, četri od Zvijezde. Ja fakat veze nemam šta se dešava u glavama igrača, eto konto sam da smo prije lošije igrali i zbog tog pritiska rezultata pa sam mislio da će danas rasterećeni igrat kako treba. Da li je pored očitog nedostatka kvaliteta kriva psiha ili nešto drugo je velika enigma za mene.

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 18 maj 2019, 19:53

Burna proslava Koseva na racun poraya Zeljeznicara je nesto sto traje od kad je FK Sarajevo stvoren 1945. BIli su ushiceni i kada je Zeljo ispadao iz lige 1976. Pravili su procesiju, kazu ljudi, od Vjecne vatre do Carsije. O Videotonu da ne pricmo itd itd.. Kad se nesto rodi sa manom, recimo grbavo ili tako nesto, pamti to, ne zaboravlja.. Tako i navijaci FK Sarajevo dobro znaju, iz predanja , ko su i kako su poceli i od koga su nastajali i ko je privodjen da bi oni imali tim...Nek se ljudi vesele. Nemaju nista svoje, autenticno, sem kompleksa. Ni nesto tako noromalno, kao sto je stadion. Prolaze decenije, mijenjaju se drustva i drzave, ali kompleks stoji kao tunel na putu.

Meni smeta sto dvije godine prije stogodisnjice nema plana, sistema ni perspektive (igracke prije svega), a tribine prazne. E to zadnje je najgore. Ne cine navijace samo "manijaci", oni su tek djelic. Nema lopte bez strasti. Treba nam vizija ljudi. A ne kao na Kosevu. Osam komada od sedme ekipe u Italiji, pa "kurcenje".

Zeljo92
Kontakt:

Post Postao/la Zeljo92 » 18 maj 2019, 19:55

Nek ovo ide na dusu bivsoj upravi sto pitari uzese duplu krunu. Kad se sjetim koliko su anamo oni gurali pricu da smo bacili sve karte na titulu i tako odma ispali iz kupa. Vise nismo JEDINI klub koji je osvojio duplu krunu, a ponosan sam bio s cinjenicom da smo jedini bili! Hvala vam!
Aldin Cenan aka "familija Zeljeznicar"

Miss Kovaceva Sela nas sarajlija zvani Djipac.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 18 maj 2019, 19:58

Raonffa je napisao/la:Samo da se hoće ova sezona završiti, da ih više ne gledam kako se pate na onom terenu :mrgreen:
Neće brate ništa bolje bit ni u godinu, vidjećeš. Previše je hamelja, trebaće nam vremena. A do tad, nivo Mladosti i sl...

Pilindalo
Kontakt:

Post Postao/la Pilindalo » 18 maj 2019, 20:06

Po svemu sudeci Amaru ovo odgovara....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.