Definitivno nije odgovornost 50-50LjoZee je napisao/la:Stoji da su oni krivi sto su dozvolili to sve, ali ovdje je 50-50. Ne moze ti reci necu ja na vrijeme da platim dug koji je napravio Senad ili neko prije 10-20 godina i po cijenu da znam da nema licence i nema te Evropu za koju se boris citavu sezonu i dobijas secer, pritisak. Ako smo uplatili pare 4.4. ne vjerujem da nismo imali pare 26-7. Platis i skines svoj dio sa sebe, a drugi nek yebu Senadu i ostalim za taj dug sto je ikad napravljen.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
O je to, faktički moraš čitav roster promjeniti što je svakako neizvodivo. Dodaj 2 3 dobra igrača, biće dovoljno samo da se ne brukaš više, bar na Grbavicilet3 je napisao/la:Kao što smo ranije pisali, ovdje treba potjerati sve iz prvih 11, plus one levate sa klupe koji qrcu ne valjaju. Nema tu igraca, nema hljeba od njih, ne vrijedi ni marke ulagati u ovaj trenutni igracki kadar. Hajd ne moraju tjerati golmane, oni nisu toliko bitni.
Znaci, treba dovesti jedno 15 novih (i boljih) igraca da bi se ganjale neke titule. Kako jbt? odakle?
Bogičević![]()
kakav sklerotični komedijaš
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Halo prije 2 godine su kod nas igrali Stevanovic Lendric Grahovac Zakaric, sad igraju Zec Zaimaga Dadica.Ko nevidi napredak taj je corav.
VOLIM TE ŽELJO!
JUG
JUG
Pa imali su, ali ne mozes ti zbog toga probiti rok jbo ga. Platis i kazes na Skupstini na vrijeme smo izmirili, ali ta tuzba je iz tog i tog perioda i nije placena koliko vec i te odgovorne osobe su i nabrojis. Kome glumimo mangupe? Previse se ljudi “igra” sa Zeljom, a veci je od svih njih koliko god da su uradili za klub na infrastrukturi ili sto se tice zelenog terena.let3 je napisao/la:Definitivno nije odgovornost 50-50LjoZee je napisao/la:Stoji da su oni krivi sto su dozvolili to sve, ali ovdje je 50-50. Ne moze ti reci necu ja na vrijeme da platim dug koji je napravio Senad ili neko prije 10-20 godina i po cijenu da znam da nema licence i nema te Evropu za koju se boris citavu sezonu i dobijas secer, pritisak. Ako smo uplatili pare 4.4. ne vjerujem da nismo imali pare 26-7. Platis i skines svoj dio sa sebe, a drugi nek yebu Senadu i ostalim za taj dug sto je ikad napravljen.ako misliš na bruku oko licence, onda 90% su krivci faraon Miske i njegova klapa, ako ne i jedini....dvije godine vremena su imali da izmire i zatvore sva dugovanja prema Petroviću. Dvije godine ! nema tu opravdanja.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
- kerimatomic1921
- Kontakt:
I naravno, kao so na ranu, mrtvi Cubara ustopa Krpica bez problema. Mislim gotivim ja Krpu, ako nista vidi se volja, covjek je svoju platu zasluzio na terenu... ali Cubara?!?
Sinisa hvala ti za sve, isto stoji kao i za Krpica, godinama si bio primjer bolikurcima i svasta si prosao u ove 4 godine. Iako mislim da ni ti vise nisi kvalitet za Zelju (ove polusezone si bas propuh bio), ostat’ ces mi u lijepom sjecanju zbog svakog klizeceg i suza na Kosevu i protiv Celika. Sretno dalje ratnice!!
Mi da smo imali 2 solida krila, mi bismo glat bili 2,3, bez pretjerivanja. Asim i zaim su totalna sprdancija od igraca - i na to sve su krajnje neprimjereno arogantni. Ovaj debil nesto seva, nabija je uz liniju, ne dodaje ni majci svojoj a ovaj drugi em sto ne zna osnove fudbalskog suta em sto ne zna kretnje. Ja ruku u vatru smijem staviti da su njih dvojica promasili brat bratu 15 cisth zicera ove sezone ako ne i vise.
Ovaj Bajic je isto taraba prava, ne mogu da vjerujem da bek ne zna centrirati iz trka. Veseli mu 5 puta namjesti ubacaj a on onu glavu spusti dole sa onom grbom na ledjima i vraca je nazad. Ma odron zivota mi.
Ermin, Sinan, Hajdar, Rodin, Mule, Veseli.. ostalo sve nabiti nogom ako je ikako moguce.
Sinisa hvala ti za sve, isto stoji kao i za Krpica, godinama si bio primjer bolikurcima i svasta si prosao u ove 4 godine. Iako mislim da ni ti vise nisi kvalitet za Zelju (ove polusezone si bas propuh bio), ostat’ ces mi u lijepom sjecanju zbog svakog klizeceg i suza na Kosevu i protiv Celika. Sretno dalje ratnice!!
Mi da smo imali 2 solida krila, mi bismo glat bili 2,3, bez pretjerivanja. Asim i zaim su totalna sprdancija od igraca - i na to sve su krajnje neprimjereno arogantni. Ovaj debil nesto seva, nabija je uz liniju, ne dodaje ni majci svojoj a ovaj drugi em sto ne zna osnove fudbalskog suta em sto ne zna kretnje. Ja ruku u vatru smijem staviti da su njih dvojica promasili brat bratu 15 cisth zicera ove sezone ako ne i vise.
Ovaj Bajic je isto taraba prava, ne mogu da vjerujem da bek ne zna centrirati iz trka. Veseli mu 5 puta namjesti ubacaj a on onu glavu spusti dole sa onom grbom na ledjima i vraca je nazad. Ma odron zivota mi.
Ermin, Sinan, Hajdar, Rodin, Mule, Veseli.. ostalo sve nabiti nogom ako je ikako moguce.
Zadnja izmjena: kerimatomic1921, dana/u 18 maj 2019, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI.
Siniša jedan od rijetkih za koje znaš da ima muda. A i malca je skoro dobio.. 
I Krpic ce za koji mjesec dijete dobiti pa ti vidiOsim13 je napisao/la:Siniša jedan od rijetkih za koje znaš da ima muda. A i malca je skoro dobio..
Za pocetak nam trebaju dva nova beka, jer se ne znaju koji je gori od trenutne ponude (Stevanović, Pavić, Stanić), neizvjesna utrka tri kloca.Osim13 je napisao/la: O je to, faktički moraš čitav roster promjeniti što je svakako neizvodivo. Dodaj 2 3 dobra igrača, biće dovoljno samo da se ne brukaš više, bar na Grbavici
Zatim trebaju dva pravo dobra centralna veznjaka. To je najbitnije pojacati. Najmanje dva ! jer sad kad ode Šaban, ostaje se prakticno na Hajdareviću i Sadikoviću. Zaboravih Mujezinovića, on ispade najbolje pojacanje a momak došao iz drugoligaša.
Zatim ,trebaju potpuno nova krila ! jer vidimo da su Zajmović I Zec (Asim) dumb i dumber...takmice se koji je veca budala i yebu nam živce vec dvije godine....goni ih tri PM i onoga ko ih dovede u Želju
Dva stopera obavezno.
Treba i novi napadac, koji je bolji od Sulje (mada njega ne bi tjerao iz kluba, ostavio bi ga za klupe).
Ne bi bilo loše dovesti i jednog dobrog golmana. Dobar je Fejza, al treba bolji realno.
Evo ja nabrohaj samo za prvih 11
Znaci, nemoguca misija.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 18 maj 2019, 21:50, ukupno mijenjano 1 put.
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
Ma Zaim je brat. Kako u prvom poluvremenu nabi loptu u gol aut al trci on ne odustajekerimatomic1921 je napisao/la:I naravno, kao so na ranu, mrtvi Cubara ustopa Krpica bez problema. Mislim gotivim ja Krpu, ako nista vidi se volja, covjek je svoju platu zasluzio na terenu... ali Cubara?!?
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Veselinovica ako treba vezati za nesto na stadionu. Ono je endemska vrsta krilnog igraca kojeg posjedujemo.
Bukvalno ne znaš gdje ti više gori. Od odbrane do napada. Užas. Fuj na šta smo spali.let3 je napisao/la:Za pocetak nam trebaju dva nova beka, jer se ne znaju koji je gori od trenutne ponude (Stevanović, Pavić, Stanić), neizvjesna utrka tri kloca.Osim13 je napisao/la: O je to, faktički moraš čitav roster promjeniti što je svakako neizvodivo. Dodaj 2 3 dobra igrača, biće dovoljno samo da se ne brukaš više, bar na Grbavici
Zatim trebaju dva pravo dobra centralna veznjaka. To je najbitnije pojacati. Najmanje dva ! jer sad kad ode Šaban, ostaje se prakticno na Hajdareviću i Sadikoviću. Zaboravih Mujezinovića, on ispade najbolje pojacanje a momak došao iz drugoligaša.
Zatim ,trebaju potpuno nova krila ! jer vidimo da su Zajmović I Zec (Asim) dumb i dumber...takmice se koji je veca budala i yebu nam živce vec dvije godine....goni ih tri PM i onoga ko ih dovede u Želju![]()
Dva stopera obavezno.
Treba i novi napadac, koji je bolji od Sulje (mada njega ne bi tjerao iz kluba, ostavio bi ga za klupe).
Ne bi bilo loše dovesti i jednog dobrog golmana. Dobar je Fejza, al treba bolji realno.
Evo ja nabrohaj samo za prvih 11a onda treba za klupe to jest rotacije još jedno 4-5 dobrih igraca
![]()
Znaci, nemoguca misija.
Znam, često mu uđem hanumi na InstagramLjoZee je napisao/la:I Krpic ce za koji mjesec dijete dobiti pa ti vidiOsim13 je napisao/la:Siniša jedan od rijetkih za koje znaš da ima muda. A i malca je skoro dobio..
-
REGISTROVANI
- Kontakt:
Vala sad na ljeto ako ne odradimo prelazni rok na najbolji moguci nacin ne znam kada cemo , najboljim igracima lige isticu ugovori , isticu i bivsim igracima koji igraju vani a tu je i par mladjih igraca iz lige , vjerujem da uz lijepu rijec , solidnu platu i obecanja mozemo dovesti svakoga od njih , Amar je na potezu i vjerujem da sada vec radi na tome
Pa eto, ja se nadam da će uraditi i da će izaći na najbolje moguće na kraju. Dosta je ba ovog više. Imam osjećaj da bi nas Vratnik mlatnuo na sred Grbavice. **** vam sve.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ti na prepucavanjima i ti ovdje ste totalno drugacije osobeOsim13 je napisao/la:Pa eto, ja se nadam da će uraditi i da će izaći na najbolje moguće na kraju. Dosta je ba ovog više. Imam osjećaj da bi nas Vratnik mlatnuo na sred Grbavice. **** vam sve.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Trebala bi zvanicna objaviti cestitku pitarima. Jesmo gradski rivali i skandiralo se sta se skandiralo danas, ali trebamo ispasti gospoda. Svaki potez govori o onom ko ga izvrsava.
Tamo se liječim ovdje bolujemBosniaBoston je napisao/la:Ti na prepucavanjima i ti ovdje ste totalno drugacije osobeOsim13 je napisao/la:Pa eto, ja se nadam da će uraditi i da će izaći na najbolje moguće na kraju. Dosta je ba ovog više. Imam osjećaj da bi nas Vratnik mlatnuo na sred Grbavice. **** vam sve.
- kerimatomic1921
- Kontakt:

@Osim13 evo hanume
Sa hanumom naseg dragulja Veselinovica
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], BarbareZeljin, Google [Bot], Nekadasiigrostarsno i 19 gostiju.