To i licencu nisam navodio,stid me.redbull93 je napisao/la: Izgubili mjesto najposjecenijeg stadiona..

To i licencu nisam navodio,stid me.redbull93 je napisao/la: Izgubili mjesto najposjecenijeg stadiona..
redbull93 je napisao/la:Ima logike.mma_hz je napisao/la:Da razjasnimo,nismo se mi radovali porazu komsija,vec pobjedi Celika.
Ako kakvo cudo se desi do drugostepene mozda i to dobijemo sad kada se sve otvorilomma_hz je napisao/la:redbull93 je napisao/la:Ima logike.mma_hz je napisao/la:Da razjasnimo,nismo se mi radovali porazu komsija,vec pobjedi Celika.![]()
Nego imatel vi tu licencu za Euro,mogli bi Vi neočekivano upast
Doduse, mi smo sad bratski klubovimma_hz je napisao/la:Da razjasnimo,nismo se mi radovali porazu komsija,vec pobjedi Celika.
Samo da to ne izadje na nosZenicanin988 je napisao/la:Doduse, mi smo sad bratski klubovimma_hz je napisao/la:Da razjasnimo,nismo se mi radovali porazu komsija,vec pobjedi Celika.![]()
![]()
U istu smo ga rupu"mecali" ove godine.redbull93 je napisao/la:Samo da to ne izadje na nosZenicanin988 je napisao/la:Doduse, mi smo sad bratski klubovimma_hz je napisao/la:Da razjasnimo,nismo se mi radovali porazu komsija,vec pobjedi Celika.![]()
![]()
Patetično i jedno i drugo ako mene pitaš.skoroalen je napisao/la:Ko vas yebe kad na svojoj skupštini pričate o nama. Ko tu ima kompleks?? Vaš neki qrac u klubu priča kako mi nećemo osvojit a neko dobacuje "bolje Zrinjski nego cigani". Ma ja bih zakupio bilbord na SCCu i puštao bih svaki dan onog debila kako ponavlja "ja ne znam ko će osvojit al oni neće".Admir74 je napisao/la:Pa fakat imate kompleks. Puna usta Želje i na proslavi i na stadionu. Pa imate li ikakvu pjesmu.. Nmg da vjerujem...
Imate iste debile u klubu kakve smo mi imali prije 2-3 godine, kad je Dino na našim skupštinama vas prozivao ničim izazvan. Mi smo se Dine riješili a vi na ove drk.ate.
Pa jest, pisao sam tamo i na našoj temi o tom. Haj', pjesma "novi prvak je sa Koševa" u sebi sadrži to "biće Željo qrac šampion", pa hajd, pjevaš oba dijela pjesme pa i ide. Al kasnije pred vječnom se počelo pres.eravat iskreno.Osim13 je napisao/la: Patetično i jedno i drugo ako mene pitaš.
Onaj naš cirkusant se svakako ponašao na skupštini ko na pijaci. A ovo vaše kontam i razumijem, i ok mi je malo u nekim granicama, svak bi radio al malo je prešlo u preseravanje iskreno
Vidio sam, dobra je majicaskoroalen je napisao/la:Pa jest, pisao sam tamo i na našoj temi o tom. Haj', pjesma "novi prvak je sa Koševa" u sebi sadrži to "biće Željo qrac šampion", pa hajd, pjevaš oba dijela pjesme pa i ide. Al kasnije pred vječnom se počelo pres.eravat iskreno.Osim13 je napisao/la: Patetično i jedno i drugo ako mene pitaš.
Onaj naš cirkusant se svakako ponašao na skupštini ko na pijaci. A ovo vaše kontam i razumijem, i ok mi je malo u nekim granicama, svak bi radio al malo je prešlo u preseravanje iskreno
Onaj vaš kloc je ekvivalent Dini Selimoviću, isti tip čobana. Samo zbog njega i one skupštine razumijem onolika skandiranja. A i Miloševa majica je prekucala.
Slobodankaredbull93 je napisao/la:Hahaha, ko ce alimentaciju placati?
A ovi jadnici ce povjerovati, ipak slave 100 godina svoje naivnosti.mma_hz je napisao/la:Slobodankaredbull93 je napisao/la:Hahaha, ko ce alimentaciju placati?
Slagace mu plava k.urva da je njihovo
Derdiyok je napisao/la:
Derdiyok je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Argentina, benko21, ErosViverosViv, jurisicduska, Morpheus, nedimmmm1337, perodeformero, UltraSa46 i 73 gosta.