FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Cestitam na tituli. I sljedeca sezona je vasa. Sretno i u Europi
Al jbt od kad se igra ovaj format lige od sezone 2002/2003 Zrinjski 6 titula, mi i seljo po 3 valja stici ove moatarceemir79 je napisao/la:Kako nam bjeze?zagorski je napisao/la:Bjeze nam za jednu titulu.AlfredNobel je napisao/la:Je li sad isti broj trofeja kao gurbeti ili?
6 puta prvaci kao oni, i kup 6 puta kao oni.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Eh braco moja, kakva sreća i neopisiva ljubav. Strasno.
Volim vas Allaha mi. Mislio sam da će kiša pokvarit sve ovo, ali jok! Strasni smo danas bili. Volio bih da neko nadje neki klip kada čitav stadion navija, djelovalo mi je perverzno drama
I vidili smo na sta bi ličio fudbal bez navijanja, prvih 14 minuta je bilo da Bog sačuva
Volim vas Allaha mi. Mislio sam da će kiša pokvarit sve ovo, ali jok! Strasni smo danas bili. Volio bih da neko nadje neki klip kada čitav stadion navija, djelovalo mi je perverzno drama
I vidili smo na sta bi ličio fudbal bez navijanja, prvih 14 minuta je bilo da Bog sačuva
ZZ
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kakav dan, kakve emocije... volim vas ljudi sve! Hvala ti Boze sto sam dio ovoga, dio ovog kluba, dio ovih navijaca. Hvala ti Boze na ovoj radosti.
Uspio sam otkinut dio mreze za uspomenu.. hvala i onoj legendi sto je sa skalpelom spreman dosao i rezao je raji
Neopisivo! Ovo se mora dozivjet, ovo se ne moze zamislit... Cijeli dan, cijeli grad u znaku BORDO BIJELIH! Ni kisa nas nije nimalo omela, svi nasmijani kao da su na lotu dobili.
Na kraju kad se utrcalo u teren, neki je igrac pao na koljena, i dok su navijaci dotrcavali do njega oklizne se jedan momak i zapuca se u tog igraca Nisam vidio ko je al nadam se da ga nije puno bolilo
Uspio sam otkinut dio mreze za uspomenu.. hvala i onoj legendi sto je sa skalpelom spreman dosao i rezao je raji
Neopisivo! Ovo se mora dozivjet, ovo se ne moze zamislit... Cijeli dan, cijeli grad u znaku BORDO BIJELIH! Ni kisa nas nije nimalo omela, svi nasmijani kao da su na lotu dobili.
Na kraju kad se utrcalo u teren, neki je igrac pao na koljena, i dok su navijaci dotrcavali do njega oklizne se jedan momak i zapuca se u tog igraca Nisam vidio ko je al nadam se da ga nije puno bolilo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ali su oprali Husa kad je davao izjavu 
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Cekajuci sehur sa Sarajevom

FK SARAJEVO.
Valjda bude neki klip navijanja
Kako se otpjevala "i kad sam patio"
Bravo Horde, bravo istok, bravo zapad bravo svi
S ovom bakljadom dje ce ko mi i grci tu negdje
Kako se otpjevala "i kad sam patio"
Bravo Horde, bravo istok, bravo zapad bravo svi
S ovom bakljadom dje ce ko mi i grci tu negdje
Znam da ce vas vecinu boliti racku za mojim postom ali zelim da napisem svoje vidjenje svega. Prije svega zelim da cestitam svima u klubu od ekonoma do uprave osvajanje duple krune. Zelim da cestitam svima nama ova dva trofeja jer smo to zasluzili. Moja zelja je da u narednim godinama dobijemo epitet Bosanski Dinamo ili Bosanska Crvena Zvezda. Dakle zelim dominaciju u narednim godinama. Prije svega treba se fino odmoriti i ovo proslaviti na adekvatan nacin. Posle toga ocekujem od Hadzije da sa svima sjedne za stol i da se dogovori. Prvo od Husrefa pa onda igraca. Ne znam kolko to klib moze izdrzati sa finansijske strane ali sledecim igracima bih podebljao ugovore ako oni budu za to: Kovacevic, Pidro, Crepulja, Lazic i Tatar. Sisicu, Bekicu, Dzaficu i Halilovicu bih se zahvalio i pojacao bih se adekvatno. Gledajuci ostale klubove kada bih pravio poredjenje ispred Zrinjskog smo barem dva koraka naprijed, Sirokog tri, Zeljeznicara 4 i podizao bih korake kako bih redao ostale klubove. Ovo trebamo iskoristiti da nikad vise ne ovisimo od drugih nego da slavimo svake godine. Sabanovic, Mustafic, Kurdic, Resic i ostali su nas potencijal i igraci koji se mogu maksimalno rotirati kad bude trebalo svjezine. Nisam protiv prodaje ni jednog igraca ali ispod 500k eura ne bih sjedao za stol. Uzivajte braco moja zasluzili smo to
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Al cemo zaraditi para aBd...
Samo ako budemo pametno znali sa istim, vjerujem u uspjeh i u narednom periodu...
Samo ako budemo pametno znali sa istim, vjerujem u uspjeh i u narednom periodu...
Što bi rekao naš kapiten nakon današnjeg dana : GASI SVE
Bravo momci , za čitavu godinu .Spoj mladosti i iskustva prevođeni Husrefom Musemićem i daleko najboljim navijačima u državi (u glavnom gradu i da ne govorim).Bilo je lijepo biti dio današnje priče bez obzira na vrijeme.Također pohvalio bih i ženski dio naše Uprave danas, kakva dominacija u loži
Momci uživajte još dugo ovo je definitivno naša godina

Bravo momci , za čitavu godinu .Spoj mladosti i iskustva prevođeni Husrefom Musemićem i daleko najboljim navijačima u državi (u glavnom gradu i da ne govorim).Bilo je lijepo biti dio današnje priče bez obzira na vrijeme.Također pohvalio bih i ženski dio naše Uprave danas, kakva dominacija u loži
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Kad ti na duploj kruni čestitaju unaprijed svi treneri ostalih ekipa javno, kad ti najveći rivali javno upute čestitku na zasluženim trofejima, kad bez mrlje osvojiš sve što se osvjit može onda je to VELIKA STVAR.
HVALA STRUČNOM ŠTABU I IGRAČIMA NA NEVJEROVATNOJ SEZONI, NAJUSPJEŠNIJA IKAD.
Šta dalje, moramo bit pametni.
Odmorit se, i Hadžija treba nastavit radit kao i do sad.
Husref Musemić je zaslužio novi ugovor, sa njim ćemo osvojiti i sljedeće sezone titulu!
Zadržati što je više moguće kostur ekipe, Hadžija, pokušaj, molim te, podebljaj im ugovore, samo neka velika većina ostane tu.
HVALA STRUČNOM ŠTABU I IGRAČIMA NA NEVJEROVATNOJ SEZONI, NAJUSPJEŠNIJA IKAD.
Šta dalje, moramo bit pametni.
Odmorit se, i Hadžija treba nastavit radit kao i do sad.
Husref Musemić je zaslužio novi ugovor, sa njim ćemo osvojiti i sljedeće sezone titulu!
Zadržati što je više moguće kostur ekipe, Hadžija, pokušaj, molim te, podebljaj im ugovore, samo neka velika većina ostane tu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja ne znam jesam li ja lud ili sta, ali je on po meni danas odigrao ekstra. Naravno, to ne znaci da sam za to da ostane ili da mislim da je igrac za nas, ali sam se pravo pozitivno iznenadio danas sa njegovom predstavomDerdiyok je napisao/la:Bekić mahanje
Opustite se ljudi. Imat cemo kada pisati o planovima za buducnost. Sada slavite i uzivajte.
evo od mene malo za derneka Brazil Bebi Dol... nasa verzija
Brazil, Spanija, Kolumbija
Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
hajde, dupla kruna slavi se
Za ludilo ti daj nam znak
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
Brazil, meni ne treba Brazil
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
Imamo i Rahmana i Benju Tatara
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me

Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me
- AlfredNobel
- Kontakt:
Ebo li te jala beat kakve su ovo rimerevolt je napisao/la:Opustite se ljudi. Imat cemo kada pisati o planovima za buducnost. Sada slavite i uzivajte.
Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me![]()
![]()
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobra obrada pravo, pjevljiva. Samo, kako ćeš pjevat o Brazilu bez Cruza?revolt je napisao/la:Opustite se ljudi. Imat cemo kada pisati o planovima za buducnost. Sada slavite i uzivajte.
Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me![]()
![]()
Joj kad danas prvi put primi loptu i pođe zadavat one neke finte i trzaje, ja mislim da Brazilci onaj potez u stomaku uvježbaju kad su im majke u 6. mjesecu trudnoće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HzHercegovac
- Kontakt:
Znači osvajači smo superkupa 2018/2019 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Čestitke braćo,neopisiv osjećaj,bravo za igrače i za Husrefa.
Valjda je ovaj Vijetnamac spremna koju paru ulozit,Koševo volim jer smo tu doživili najljepše trenutke,ali vrijeme je da se sagradi stadion 15K,sa tim dižemo klub,nastaviti razvijati akademiju,ugledati se na Ajax...Biće ovo sve bolje i bolje pravi ljudi su tu u klubu.
Valjda je ovaj Vijetnamac spremna koju paru ulozit,Koševo volim jer smo tu doživili najljepše trenutke,ali vrijeme je da se sagradi stadion 15K,sa tim dižemo klub,nastaviti razvijati akademiju,ugledati se na Ajax...Biće ovo sve bolje i bolje pravi ljudi su tu u klubu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Akademci1946, Amazon [Bot], BordoArmy88, bordobijelisampion, CAGarfia, haklamas, Lavcina, MaroonBjelave, MokraKifla, Pitar6785, pitara, Vjecnobordo i 114 gostiju.