NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Pa sto nam postavljas kad ne mozemo citati?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Skinite aplikaciju i procitajte
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
- BuffonGigi
- Kontakt:
Svi oni zajedno kad bi cuvali nekog superstara, ne bi imali vise uspjeha nego Kawhi sam. Ne mozes gledati kosarku na samo jednom kraju parketa. Zato su neznalice pljuvale i Kobea, sjecam se da je i Jordan nekad znao biti osporavan, a ono sto ove kosarkase izmedju ostalog razlikuje od normalnih ljudi su u isto vrijeme vanserijski napad i odbrana.TonySosa je napisao/la:Neće biti MVP, ima boljih kandidata od njeg za tu titulu. Toronto je pobjeđivao i bez njeg u regularnoj sezoni.BuffonGigi je napisao/la:Kawhi mora imati neku rupu u igri, makar to bilo i statisticki. Nemoguce je da covjek bude onako efikasan, i da igra onakvu odbranu, nije realno. Moze reci ko sta hoce, ali ovaj Kawhi i Kawhi iz Spursa, dva potpuno razlicita igraca. Koliko covjek ima vise samopouzdanja, koliko se razvio kao lider, nevjerovatno. Iduce godine ce hladno biti MVP za koga god igrao.
Giannis, Harden, Curry, Durant ako ode.
Mislim zezam se kad kazem da ce biti sigurni MVP, to ne moze ni vidovita djemila predvidjeti sad, ali s ovom efikasnoscu na oba kraja terena, zaista trenutno u kosarci nema slicnog.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ma zavisi od hiljadu stvari, gdje ce iduce godine igrati, da li ce odmarati, koliko ce dobro plasiran biti taj tim, koliko ce se on forsirati tj.koliko ce povuci, glupo je sad nagadjati o tome
Bez duranta pitanje je kakvu ce curry imati sezonu, a kakvu durant, harden da li ce nastaviti ovako igrati sam samcat i time napucavati statistiku
A tu je i giannis koji ce pokusati odbraniti MVP titulu
Stvarno ima dosta igraca u toj mogućoj konkurenciji, i to sve gore bez Embiida, Jokica, pa i Jamesa
Bukvalno gatanje je to sada prognozirati
Bez duranta pitanje je kakvu ce curry imati sezonu, a kakvu durant, harden da li ce nastaviti ovako igrati sam samcat i time napucavati statistiku
A tu je i giannis koji ce pokusati odbraniti MVP titulu
Stvarno ima dosta igraca u toj mogućoj konkurenciji, i to sve gore bez Embiida, Jokica, pa i Jamesa
Bukvalno gatanje je to sada prognozirati
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Da je u pitanju DPOY Kawhi + superstar u napadu, vala i nije.
Mislim razumijem, jer se nenormalno trosi ofanzivno ali se to onda osjeti na drugom kraju pa se necemo lagati. Vecinom se radi switch u akcijama koji idu na njega, cak sam primjetio da Bucksi su to poceli koristiti jer ako je kasni switch kada je recimo pindown i tako neka akcija bez lopte onda je to dovoljno prostora ofanzivnom igracu (sinoc Middleton zabio nekoliko puta na taj nacin https://stats.nba.com/events/?flag=1&Ga ... 0(5%20PTS). A i sama cinjenica da radis switch cesto donese prednost napadu.
Njegova odbrana u Spursima je bila nesto nestvarno. Rijetko vidis igraca (ili barem da nije centar) a da moze biti takav game changer u odbrani prakticno kada god bi to odlucio. Zakljucati najboljeg scorera + pomagati, igrati pasing zone i ponistavati svaki screen.
Mislim razumijem, jer se nenormalno trosi ofanzivno ali se to onda osjeti na drugom kraju pa se necemo lagati. Vecinom se radi switch u akcijama koji idu na njega, cak sam primjetio da Bucksi su to poceli koristiti jer ako je kasni switch kada je recimo pindown i tako neka akcija bez lopte onda je to dovoljno prostora ofanzivnom igracu (sinoc Middleton zabio nekoliko puta na taj nacin https://stats.nba.com/events/?flag=1&Ga ... 0(5%20PTS). A i sama cinjenica da radis switch cesto donese prednost napadu.
Njegova odbrana u Spursima je bila nesto nestvarno. Rijetko vidis igraca (ili barem da nije centar) a da moze biti takav game changer u odbrani prakticno kada god bi to odlucio. Zakljucati najboljeg scorera + pomagati, igrati pasing zone i ponistavati svaki screen.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Meyers pocinje nocas
Eh da vidimo moze li portland kuci biti pametniji, mogu li ukrast jednu pobjedu 
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Ma ne znam, tesko, mislim zao mi je da bude metla, 4-1 mjera neka valjda ih puste jednuOsim13 je napisao/la:Valjalo bi
Ali Green kakav mozak ko bi reko kad vidis onu facu
Haj ako nista pozitivno za portland je sto ih grejvi nije prozvao punim imenima pa mozda opet CJ ne use.te sve
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
- BernardBarnjak
- Kontakt:

Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Idemo Blazersi 
Jones konkurencija Collinsu sto se tice faulova
dobi frajer tri u tri minute 
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Juka na klupi 
Valjda ne ureknem ali znatno organizovanija odbrana Blazersa na pocetku
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
- BernardBarnjak
- Kontakt:
Samo 5 pts gostiju...Clutch je napisao/la:Valjda ne ureknem ali znatno organizovanija odbrana Blazersa na pocetku
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Juka ce srediti odbranu, s klupe. 
Meni je nejasno sto CJ-a trose na Klayu u odbrani.Clutch je napisao/la:Valjda ne ureknem ali znatno organizovanija odbrana Blazersa na pocetku
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Meyers 
Ma nevjerovatna razlika, i volja sam u odbrani tako su blizu svog igraca, samo mogu li cijelu tekmu ovakoClutch je napisao/la:Valjda ne ureknem ali znatno organizovanija odbrana Blazersa na pocetku
Curry opet ne moze nista pogodit, ali Klay zabija
Zadnja izmjena: Azpi, dana/u 19 maj 2019, 03:34, ukupno mijenjano 1 put.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.