Ebo li te jala beat kakve su ovo rimerevolt je napisao/la:Opustite se ljudi. Imat cemo kada pisati o planovima za buducnost. Sada slavite i uzivajte.
evo od mene malo za derneka Brazil Bebi Dol... nasa verzija
Brazil, Spanija, Kolumbija
Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
hajde, dupla kruna slavi se
Za ludilo ti daj nam znak
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
Brazil, meni ne treba Brazil
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
Imamo i Rahmana i Benju Tatara
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- AlfredNobel
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Dobra obrada pravo, pjevljiva. Samo, kako ćeš pjevat o Brazilu bez Cruza?revolt je napisao/la:Opustite se ljudi. Imat cemo kada pisati o planovima za buducnost. Sada slavite i uzivajte.
evo od mene malo za derneka Brazil Bebi Dol... nasa verzija
Brazil, Spanija, Kolumbija
Kuba i Amerika
nama sad to ne treba
Skini sve
šalove i majice
baklje neka pale se
hajde, dupla kruna slavi se
Za ludilo ti daj nam znak
Sarajevo je prvak
samba ritam na na na
grmi sad sa sjevera
imam ga na Koševu
Krle i Merso sad su tu
Imamo i Rahmana i Benju Tatara
samo ti, sa tobom ja
na na na na
halalite mi prenosi me![]()
![]()
Joj kad danas prvi put primi loptu i pođe zadavat one neke finte i trzaje, ja mislim da Brazilci onaj potez u stomaku uvježbaju kad su im majke u 6. mjesecu trudnoće.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- HzHercegovac
- Kontakt:
Znači osvajači smo superkupa 2018/2019 
♥1946♥
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
18.05.2019 prva dupla kruna
01.06.2020 7-ma najslađa titula
Čestitke braćo,neopisiv osjećaj,bravo za igrače i za Husrefa.
Valjda je ovaj Vijetnamac spremna koju paru ulozit,Koševo volim jer smo tu doživili najljepše trenutke,ali vrijeme je da se sagradi stadion 15K,sa tim dižemo klub,nastaviti razvijati akademiju,ugledati se na Ajax...Biće ovo sve bolje i bolje pravi ljudi su tu u klubu.
Valjda je ovaj Vijetnamac spremna koju paru ulozit,Koševo volim jer smo tu doživili najljepše trenutke,ali vrijeme je da se sagradi stadion 15K,sa tim dižemo klub,nastaviti razvijati akademiju,ugledati se na Ajax...Biće ovo sve bolje i bolje pravi ljudi su tu u klubu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- KrajisnikBosnjak
- Kontakt:
Prelijep osjećaj! 
Nadam se da nećemo doživjeti da se često na sjeveru pjeva "I kada teško je..."! Volio bih da osvajamo konstantno titule i da se izdignemo iznad prosjeka! Vjerujem da je uz Emira Hadžića to moguće, a i Vijetnamac mi se čini zagrijan!
Neka nam je hajirli ramazanska dupla kruna.

Nadam se da nećemo doživjeti da se često na sjeveru pjeva "I kada teško je..."! Volio bih da osvajamo konstantno titule i da se izdignemo iznad prosjeka! Vjerujem da je uz Emira Hadžića to moguće, a i Vijetnamac mi se čini zagrijan!
Neka nam je hajirli ramazanska dupla kruna.
⚜ Simpatizer reprezentacija BiH i FK Sarajevo 🔴⚪
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Ja zanijemio . Cestitam svim navijacima FKS i svim profesionalcima . Husref dobija moj glas , bit ce 85 .
Hvala prije svega najodanijim navijacima , igracima , SS i Upravi . Samo poboljsanja u buducnosti .
Hvala prije svega najodanijim navijacima , igracima , SS i Upravi . Samo poboljsanja u buducnosti .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Sve čestitke, potpuno zasluzeno ove sezone Sarajevo dolazi do duple krune, ekipa koja je pokazala fin fudbal, sto i sami rezultati pokazuju, jos jednom cestitam od srca...
Samo bez euforije, utakmica po utakmica 
Pesimista: ne moze gore od ovoga
Optimista: moze moze
Optimista: moze moze
Da čestitam braci na tituli,juce nisam mogao jer se festalo do maloprije...
Uživajte da ovo ponovimo aBda narednih 10 god. najmanje...
Uživajte da ovo ponovimo aBda narednih 10 god. najmanje...
Hvala dragom bogu, dozivio sam i duplu. Meni vise nista ne treba. Cestitam nam svima na osvojenim trofejima. Igracima i strucnom stabu na dobrom radu i zalaganju. Upravi sto im je obezbijedila sve uslove. Na kraju cestitam i nama koji smo izgubili mnogo zivaca u ovoj sezoni, na kraju se to isplatilo.

jak Hajduk, jak PartizanBenkara21 je napisao/la:Ali najgluplja konstatacija mi je "Jak Željo, jako Sarajevo" ili obrnuto. Nikad gluplje nešto nisam čuo.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Novi prvak je sa Koševa
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
imamo još Gabelu odradit, nadam se da će Ahmeta povest da zabije još 1 ili 2 da bude prvi strijelac lige...to bi bilo lijepo
Džafića,Pidre,Stanojevića nema prije 2020
Crepulja je ozlijeđen, možda se oporavi do evrope
Pavlović,Adilović,Mujakić,Adukor,Bekić,Lelić,Kapić nas napuštaju...
Dule Hodžić se vraća
Vladan,Rahmanović i Tatar velike su šanse da će ići, za finu lovu nadajmo se...
znači počinjemo sljedeću sezonu sa:
GK - Dizdarević
DB - Hebibović,Šabanović,Hodžić
LB - Halilović
ST - Lazić,Šofranac,Dupovac
DV - Crepulja+,Kurdić
SV - Mustafić
OV - Krste
DK - Šišić,Resić
LK - Nathan
ŠP - Ahmet,Handžić,Crnički+
Akademci će biti prebačeni definitivno za prvi tim, ali neki će i na posudbu:Salčin, Đokanović, Imamović, Sabljica, Dervišagić, Hasanović, Islamović?, Bešić?
treba nam pojačanja svuda
Džafića,Pidre,Stanojevića nema prije 2020
Crepulja je ozlijeđen, možda se oporavi do evrope
Pavlović,Adilović,Mujakić,Adukor,Bekić,Lelić,Kapić nas napuštaju...
Dule Hodžić se vraća
Vladan,Rahmanović i Tatar velike su šanse da će ići, za finu lovu nadajmo se...
znači počinjemo sljedeću sezonu sa:
GK - Dizdarević
DB - Hebibović,Šabanović,Hodžić
LB - Halilović
ST - Lazić,Šofranac,Dupovac
DV - Crepulja+,Kurdić
SV - Mustafić
OV - Krste
DK - Šišić,Resić
LK - Nathan
ŠP - Ahmet,Handžić,Crnički+
Akademci će biti prebačeni definitivno za prvi tim, ali neki će i na posudbu:Salčin, Đokanović, Imamović, Sabljica, Dervišagić, Hasanović, Islamović?, Bešić?
treba nam pojačanja svuda
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
jel matere ti?MortemHz je napisao/la:Novi prvak je sa Koševa
jesi se to prepo da nisi sanjo?
nego kolko nas je bilo na stadionu juče? đe smo s posjetom i prosjekom?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
15.500, najposjećeniji smo klub države, prednost od nekih 5.500 nad drugoplasiranim.Denchi je napisao/la:jel matere ti?MortemHz je napisao/la:Novi prvak je sa Koševa![]()
jesi se to prepo da nisi sanjo?
![]()
nego kolko nas je bilo na stadionu juče? đe smo s posjetom i prosjekom?
Vala bilo je vise od 15.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Lijevi bek Zvijezde i jos nekoliko njihovih igraca su se sinoc okretali u krevetu i pred sobom vidjeli Hebibovica.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da je ovo solidna procjena, možda malo više.Kamuflazn je napisao/la:Vala bilo je vise od 15.
Sjever - 3.000
Istok - 6.000
Zapad - 8.000
ne znam meni se čini da je bilo više raje na istoku al etoMortemHz je napisao/la:Mislim da je ovo solidna procjena, možda malo više.Kamuflazn je napisao/la:Vala bilo je vise od 15.
Sjever - 3.000
Istok - 6.000
Zapad - 8.000
**** ga i to smo prekucali
još kad bi Ahmetu naštelili sljedeću da bude prvi strijelac, mislim da nije bio nikad dosad
Koliko znaci ovaj koeficijent o kojem nismo vodili racuna zadnjih godina jer smo ispadali od raznih debila...sad mi se place od muke.
Da inamo malo bolji koeficijent sad bi bili nosioci i vjerovatno prosli prvo kolo LP i imali zagarantovano barem jos 4 tekme....ovako imamo tezak zadatak u prvom kolu i ako ispadnemo utjesnu utakmicu u ligi Evrope.
Ljudi sve zavisi od pojacanja koja cemo dovesti al nemoj te se zavaravati da se jos uvijek mozemo nositi sa Mariborom...to su za nas jos uvijek preiskusne ekipe i bolje fizicki pripremljene.
Mi se tek gradimo polako iz temelja. Sad je vazno pokupiti sve sto valja iz iz nase lige...dovesti prava pojacanja...uvesti par akademaca i afirmisati ih i naravno krenuti pod moranjem bukvalno u novu titulu i uspostavu dominacije u nase prvenstvu.
Kad si ti stalno Sampion...kad stalno igras LP onda si primamljiv za mnoge igrace, sve lakse tada ide.
Zato najvaznijeeeeee od svega po meni je nova TITULA!!!!
Da inamo malo bolji koeficijent sad bi bili nosioci i vjerovatno prosli prvo kolo LP i imali zagarantovano barem jos 4 tekme....ovako imamo tezak zadatak u prvom kolu i ako ispadnemo utjesnu utakmicu u ligi Evrope.
Ljudi sve zavisi od pojacanja koja cemo dovesti al nemoj te se zavaravati da se jos uvijek mozemo nositi sa Mariborom...to su za nas jos uvijek preiskusne ekipe i bolje fizicki pripremljene.
Mi se tek gradimo polako iz temelja. Sad je vazno pokupiti sve sto valja iz iz nase lige...dovesti prava pojacanja...uvesti par akademaca i afirmisati ih i naravno krenuti pod moranjem bukvalno u novu titulu i uspostavu dominacije u nase prvenstvu.
Kad si ti stalno Sampion...kad stalno igras LP onda si primamljiv za mnoge igrace, sve lakse tada ide.
Zato najvaznijeeeeee od svega po meni je nova TITULA!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.