FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Na sjeveru mislim da nije bilo ni 2milje..MortemHz je napisao/la:Mislim da je ovo solidna procjena, možda malo više.Kamuflazn je napisao/la:Vala bilo je vise od 15.
Sjever - 3.000
Istok - 6.000
Zapad - 8.000
Lose mislis.Zip je napisao/la:Na sjeveru mislim da nije bilo ni 2milje..MortemHz je napisao/la:Mislim da je ovo solidna procjena, možda malo više.Kamuflazn je napisao/la:Vala bilo je vise od 15.
Sjever - 3.000
Istok - 6.000
Zapad - 8.000
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
1946
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
kod kona 4 senegalca i argentinac na probi
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi
ZZ
Ja nigdje ne vidjeh Adukora? Sta je rec?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
čemu nervozamoj uzor-S.G je napisao/la:Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi
bit će priče o svim ekipama sad je takav period pred nama
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
bordobijeli
- Kontakt:
Dupla i sezona iz snova, cestitam svima koji vole ovaj klub i koji su vjerovali u sve ovo. Ide europa i nova sezona, nazalost imamo povreda i bit ce dosta odlazaka, bit cemo u europi bez 5-6 kljucni igraca iz ove sezone. Zanimljivo ce biti vidjeti kako cemo sklopiti tim vec za 2 mjeseca igramo prve tekme.
Juce zajebancija bila za hebiba, u prvom poluvremenu u njega usao Dani Alves iz najboljih dana, al zato u drugom, vratio se heba na tvornicke postavkeDenchi je napisao/la:kad sinoć ne ubi sam sebe neće nikad, šta mu bi?BosnianKingdom je napisao/la:Lijevi bek Zvijezde i jos nekoliko njihovih igraca su se sinoc okretali u krevetu i pred sobom vidjeli Hebibovica.![]()
jbt kad ne daje golove često pa se razbaca na sve strane![]()
pokušavao je ipak u drugom namjestiti Ahmetu, al smetale mu sopstvene noge jbg
Inace, perverzno odigrao prvo pol na krilu. Nije za evropskih tekmi, ali za nase lige NA KRILU i vise nego dobar.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Novi prvak je sa Koševa
Jucer kone na tekmi protiv Celika izbacili trans "Navijaci najtrofejnijeg kluba u drzavi", znaju da uskoro nece biti, pa da iskoriste priliku dok jos mogu.
Jucer kone na tekmi protiv Celika izbacili trans "Navijaci najtrofejnijeg kluba u drzavi", znaju da uskoro nece biti, pa da iskoriste priliku dok jos mogu.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Ja jutros sve duplo vidim

Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ah meraka...
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Budalice male, vi ste rang ispod nas.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
17,18 milja je bilo sigurno. Što se igrača tiče, da je zadržati barem 80% ekipe, i dodati još par pojačanja, al pojačanja i učvrstiti klupu, možemo opet na titulu.
boli me **** ko im je na probi:) imamo nas klub, i uzivajmo u nasim trenucima ima jos jedno kolo poslat ovu djecu da ga odrade i kontaktirat tomica i ostale kapitalce nasih korjena i dovest ove djece iz u21 i ponekog na posudbu i dogovorit se sa gazdom da otkupimo rifeta kapica od grashopersa cisto sumnjam da racunaju na njega dat momku platu sve... taj ce da razvaljuje sa milosem ako bog da dovest kakvog rasnog strrijrlca i bekove i rijesili smo probleme,,
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što ga popiša kvalitetno u sekundimoj uzor-S.G je napisao/la:Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
čuj barem 80%Stroj1946 je napisao/la:17,18 milja je bilo sigurno. Što se igrača tiče, da je zadržati barem 80% ekipe, i dodati još par pojačanja, al pojačanja i učvrstiti klupu, možemo opet na titulu.
kako Husref reče nema šanse za to, ali eto ostat će on izgleda trener pogotovo što je sve iza ugla 4-5 hefti do evrope....
mislim da ćemo biti aktivni sada na prelaznom, moramo jbg
jbt ja očekujem raju opuštenu, raspoloženuMortemHz je napisao/la:Što ga popiša kvalitetno u sekundimoj uzor-S.G je napisao/la:Imas njihovu temu pa to tamo pisiDenchi je napisao/la:kod kona 4 senegalca i argentinac na probi![]()
ovaj me zaskoči ko da sam u Švrakino ušeto na sabahu