Jest im cestitkau pm. Ko da je ekonom im pisao.MortemHz je napisao/la:Denchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt![]()
![]()
![]()
jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Kockoglavi
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Iskreno mene strah iduce sezone. Mujakic otišao, Kapic ide, Rahmanovic, Tatar i Kovacevic imaju jako dobre ponude tesko cemo ih zadrzati. Pidro, Stanoje, Crepulja nece biti spremni za evropu. Kako sam cuo i Husref vjerovatno odlazi tako da ce biti mnogo tesko to sve sloziti kako treba.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 19 maj 2019, 12:08, ukupno mijenjano 1 put.
Hahaha ovo nisu istine sta pisu , pojedose mudaDenchi je napisao/la:MortemHz je napisao/la:Denchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt![]()
:rol
J*** im sve u komentarima, suze me oblile![]()
A stani zar nisu oni najposjeceniji ove sezone, tu su nas izgleda popisali
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
a meni još draže jer se vidi koliko im je muka 
sad razlika, 5 i po milja im bježimo

ma jok i tu smo ih poklopili jučeInijesta je napisao/la:
Hahaha ovo nisu istine sta pisu , pojedose muda![]()
A stani zar nisu oni najposjeceniji ove sezone, tu su nas izgleda popisali
sad razlika, 5 i po milja im bježimo
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Jedan Pise da bi prije cestitao Karadzicu izlazak iz zatvora...e pa kad to procitas jasno ti bude kakvih ima debila koji navijaju za tog Zelju usranog....
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Osttribine
- Kontakt:
Dupla kruna mubarek Olsun 
Neka smo docekali red je bio vise za jednu duplu, cestitke Husrefu i igracima, ali i ljudima u Upravi, svi su zasluzni za ovu nezaboravnu sezonu u kojoj nema niti jedne mrlje sto se naseg kluba tice. Potpuno zasluzeno smo osvojili trofeje u oba takmicenja, a to su nam i mnogi protivnicki navijaci, a i treneri rekli.
Bakljada, sta reci, najveca u BiH sasvim sigurno, nije mi cudo za nas na Istoku sto smo popalili i Sjever naravno, ali kada sam vidio Zapad kako je planuo bio sam šokiran.
Uzivajmo do evropskih tekmi, a onda cemo mastati i kalkulisati kako sta
Neka smo docekali red je bio vise za jednu duplu, cestitke Husrefu i igracima, ali i ljudima u Upravi, svi su zasluzni za ovu nezaboravnu sezonu u kojoj nema niti jedne mrlje sto se naseg kluba tice. Potpuno zasluzeno smo osvojili trofeje u oba takmicenja, a to su nam i mnogi protivnicki navijaci, a i treneri rekli.
Bakljada, sta reci, najveca u BiH sasvim sigurno, nije mi cudo za nas na Istoku sto smo popalili i Sjever naravno, ali kada sam vidio Zapad kako je planuo bio sam šokiran.
Uzivajmo do evropskih tekmi, a onda cemo mastati i kalkulisati kako sta
kralju moj na Zapadu je ludilo bilo, uđe frajer s djecom i ženom i sjede kaže malom: e dođi Abu Hamza da te razoružamo, na malom 5 baklji zaljepio ispod majice niko ga pogledo nije, oplako sam ko nikadOsttribine je napisao/la: Bakljada, sta reci, najveca u BiH sasvim sigurno, nije mi cudo za nas na Istoku sto smo popalili i Sjever naravno, ali kada sam vidio Zapad kako je planuo bio sam šokiran.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne znam brate, nek se potrude maloDenchi je napisao/la:čuj barem 80%Stroj1946 je napisao/la:17,18 milja je bilo sigurno. Što se igrača tiče, da je zadržati barem 80% ekipe, i dodati još par pojačanja, al pojačanja i učvrstiti klupu, možemo opet na titulu.![]()
![]()
kako Husref reče nema šanse za to, ali eto ostat će on izgleda trener pogotovo što je sve iza ugla 4-5 hefti do evrope....
mislim da ćemo biti aktivni sada na prelaznom, moramo jbg
Biće zanimljiv prelazni rok. Samo da dovedemo kvalitetna pojačanja.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To Amra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cestitke za duplu krunu. Pozdrav iz Tesnja
Dogodine i Tesanj aBd da udje..Tzv987 je napisao/la:Cestitke za duplu krunu. Pozdrav iz Tesnja
Imate jaku tu privredu gore,jake ljude.
FK SARAJEVO.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Daj lažeš, moram to poslije vidjetiDenchi je napisao/la:J*** im sve u komentarima, suze me oblileDenchi je napisao/la:evo i kone nam čestitaše oficijelno prije 15 minuta, ah meraka jbt![]()
![]()
![]()
jedva prevališe nekako:
"Čestitke Fudbalskom klubu Sarajevo na ostvarenim rezultatima u sezoni 2018/19", stoji u objavi na zvaničnoj stranici FK Željezničar.![]()
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja bi prodao Tatara a na krilu bi koristio Hebibovića, juče je bio najbolji ubjedljivo, kad bi onako nastavio bio bi najbolje krilo u ligi 
Ako se već želi prodat još neko, onda bi to bio Kovačević, imamo Dizdarevića koji je isto odličan golman.
Ne bi valjalo da nas napusti Lazić jer Mujakić ode, bekove svakako moramo pojačati.
Ne bi valjalo da prodamo Crepulju jer se ne zna do kad će Stanojević biti izvan stroja.
Ne bi valjalo da prodamo Rahmanovića jer se ne zna status Kapića.
Ako se već želi prodat još neko, onda bi to bio Kovačević, imamo Dizdarevića koji je isto odličan golman.
Ne bi valjalo da nas napusti Lazić jer Mujakić ode, bekove svakako moramo pojačati.
Ne bi valjalo da prodamo Crepulju jer se ne zna do kad će Stanojević biti izvan stroja.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Zna se status Kapica, on je vec igrac drugog klubaBordoSarajevo je napisao/la:Ja bi prodao Tatara a na krilu bi koristio Hebibovića, juče je bio najbolji ubjedljivo, kad bi onako nastavio bio bi najbolje krilo u ligi
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hvala drug moj.tareizo je napisao/la:cestitke za duplu krunu,svim navijacima sarajeva , o posebno morti![]()
Hvala drug, pozdravTzv987 je napisao/la:Cestitke za duplu krunu. Pozdrav iz Tesnja
MAJKOOOOO MOJA...CUJ NA OSTVARENIM REZULATATIMA....HAHAHAHA
JEST TESKO PREVALITI PREKO USTA NA DUPLOJ KRUNI....UMIREM OD SMIJEHA KOJI KRALJEVI KAKO I KOJA CESTITKA

JEST TESKO PREVALITI PREKO USTA NA DUPLOJ KRUNI....UMIREM OD SMIJEHA KOJI KRALJEVI KAKO I KOJA CESTITKA
čitajte komentare već 109, evo u spoileru da me ne napadateado-hz je napisao/la:MAJKOOOOO MOJA...CUJ NA OSTVARENIM REZULATATIMA....HAHAHAHA
JEST TESKO PREVALITI PREKO USTA NA DUPLOJ KRUNI....UMIREM OD SMIJEHA KOJI KRALJEVI KAKO I KOJA CESTITKA![]()
![]()
Ma bjez jbs...suza mi krenuBenjolos je napisao/la:
Niho
Kapić reče juče vidjećemo oko odlaska, trenutno mi je najbolje u Bosni tako da ako bi vijetnamac koje pare uletio u tim pred LŠ možda bi rifet i ostao o.O
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, Gangevil111, Maestro^^, PingoFTW i 17 gostiju.