FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Osttribine
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Osttribine » 19 maj 2019, 13:07

Denchi je napisao/la:
Osttribine je napisao/la: Bakljada, sta reci, najveca u BiH sasvim sigurno, nije mi cudo za nas na Istoku sto smo popalili i Sjever naravno, ali kada sam vidio Zapad kako je planuo bio sam šokiran.
kralju moj na Zapadu je ludilo bilo, uđe frajer s djecom i ženom i sjede kaže malom: e dođi Abu Hamza da te razoružamo, na malom 5 baklji zaljepio ispod majice niko ga pogledo nije, oplako sam ko nikad :urnebes: :urnebes: :urnebes:
:urnebes: :urnebes: e cuj Abu Hamza, ma imamo i mi par klipova sa Istoka gdje se vidi Zapad al bukvalno u plamenu, nikad vise baklji na Zapadu nije zapaljeno, ona bakljada na derbiju 1998. je do juce mozda bila najveca, ali ova juce ju je premasila za jedno 3, 4 puta. Od nas ovih standarnih na Istoku nema ko nije zapalio baklju, a i neka je jer ne slavi se dupla svake godine :D

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 maj 2019, 13:12

FoSte95 je napisao/la:Kapić reče juče vidjećemo oko odlaska, trenutno mi je najbolje u Bosni tako da ako bi vijetnamac koje pare uletio u tim pred LŠ možda bi rifet i ostao o.O
Mama mu je kazu nesta bolesna.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 13:19

FoSte95 je napisao/la:Kapić reče juče vidjećemo oko odlaska, trenutno mi je najbolje u Bosni tako da ako bi vijetnamac koje pare uletio u tim pred LŠ možda bi rifet i ostao o.O
uh kako bi dobro bilo bar njega zadržat a može se i dalje lova na njemu uzet :hmmmmm: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

tm01hzne
Kontakt:

Post Postao/la tm01hzne » 19 maj 2019, 13:28

Bravo za Mujakića, hvala mu!
Kapić se sjajno uklopio zadnjih par utakmica, trebamo ga nekako zadržat :)

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2019, 13:29

Denchi je napisao/la:
ado-hz je napisao/la:MAJKOOOOO MOJA...CUJ NA OSTVARENIM REZULATATIMA....HAHAHAHA
JEST TESKO PREVALITI PREKO USTA NA DUPLOJ KRUNI....UMIREM OD SMIJEHA KOJI KRALJEVI KAKO I KOJA CESTITKA :urnebes: :urnebes: :urnebes:
čitajte komentare već 109, evo u spoileru da me ne napadate :D :rol: :urnebes:
''Toko Ekambi Đeš četnicima čestitat?!?. MRŠ!''

:tokralju: :wtf: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 19 maj 2019, 13:43

Cestitke mujakicu na zasluzenoj nagradi i na svemu sto je napravio u bordo dresu, njemu nek je sa srecom da napravi veliku karijeru a mi imamo srecu sto su tu mnogi momci iz akademije koji jedva cekaju da postanu novi nihad ili mozda i bolji.
Juce su svi bili dobri nema zamjerki, mustafic onaj pas u prostor, resic sjajan centarsut imao kad je neko glavom promasio odlicnu sansu, šabanovic mora biti stsrter naredne sezone...
Ja se prilicno dobro sjecam svih poslijeratnih titula i proslava al ne sjecam se da je ikad bilo kao juce, definitvno najdraza i posebna generacija sarajeva nikad ovakvo jedinstvo nismo imali i nadam se da ce napokon i navijaci to prepoznati i poststi dio svega.
Naredni put kad krenete psovati i pljuvati ove momke sjetite se kako je bilo juce i sinoc i skontacete da psujete braci.
Posebne cestitke husrefu pokazao da je najveci trener ikad u FKS i zasto ce uvijek biti jedan od nas. Svaka cast upravi sto su se izdigli iz mahale i napravili jedan ozbiljan i gospodski klub i zbog toga mi je ova titula puno draza od one sa dinom i ostalim mahalcima.
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 maj 2019, 13:43

Kapic crepulja rahman, velkoski nek uskace po potrebi dok se stanoje ne oporavi... Po meni prioritrt bekovi, vjerujem ovom daidji Namu da ce odraditi pravi posao
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 19 maj 2019, 13:44

ČEstitke na duploj kruni, zaslužili ste.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 13:44

Generacija 2018/2019 bit će upamćena kao prva koja je na stadion Asim Ferhatović Hase donijela dva trofeja osvajanjem Kupa BiH i Premijer lige BiH.

Izabranici Husrefa Musemića su jučer sa 4:0 pobijedili Zvijezdu 09, a nakon toga je iskusni stručnjak svoje igrače odlučio poslati na mini godišnji odmor.

Naime, fudbaleri Sarajeva su dobili slobodne dane do srijede što je neki vid i nagrade za ono što su uradili posljednjih sedmica kada su praktično igrali u ritmu srijeda-subota.

Sarajevo će do kraja sezone odigrati još jedan meč. Novi prvak BiH će narednog vikenda gostovati GOŠK-u koji je već ispao u niži rang.

Inače, prvotimci Bordo kluba neće imati puno vremena za odmor. Pripreme za novu sezonu će početi sredinom juna, a nastupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona su na programu u julu.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 maj 2019, 13:46

Volio bi i Jajala da vratimo, odlicno bi se uklopio u ovaj vezni red
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 maj 2019, 13:46

slika

:salut: :salut:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

Benjolos
Kontakt:

Post Postao/la Benjolos » 19 maj 2019, 13:47

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Svaka čast za ovaj video :salut:
Bordo bijeli za život cijeli!!

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2019, 13:47

Denchi je napisao/la:
Generacija 2018/2019 bit će upamćena kao prva koja je na stadion Asim Ferhatović Hase donijela dva trofeja osvajanjem Kupa BiH i Premijer lige BiH.

Izabranici Husrefa Musemića su jučer sa 4:0 pobijedili Zvijezdu 09, a nakon toga je iskusni stručnjak svoje igrače odlučio poslati na mini godišnji odmor.

Naime, fudbaleri Sarajeva su dobili slobodne dane do srijede što je neki vid i nagrade za ono što su uradili posljednjih sedmica kada su praktično igrali u ritmu srijeda-subota.

Sarajevo će do kraja sezone odigrati još jedan meč. Novi prvak BiH će narednog vikenda gostovati GOŠK-u koji je već ispao u niži rang.

Inače, prvotimci Bordo kluba neće imati puno vremena za odmor. Pripreme za novu sezonu će početi sredinom juna, a nastupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona su na programu u julu.
Ja bih prvotimce posla na odmor do pocetka priprema za evropu. Svakako smo sve rjesili, neka se odmore mjesec dana i onda opet u pogon.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 13:48

ledesma je napisao/la:Volio bi i Jajala da vratimo, odlicno bi se uklopio u ovaj vezni red
slika

uffff sve bi gorilo :o :clap:

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 maj 2019, 13:49

Denchi je napisao/la:
ledesma je napisao/la:Volio bi i Jajala da vratimo, odlicno bi se uklopio u ovaj vezni red
slika

uffff sve bi gorilo :o :clap:
Dvije vrece para i po njega, ionako je Palermo ispo u 3 rang.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 maj 2019, 13:51

Čisto sumnjam da će se zadržati i 40% ove ekipe. Stanoje povrijeđen, Mujakić ide, Kovačević, Kapić, Rahman, Crepulja, Lazić, Tatar, sve je to nesigurno. Da se nije povrijedio, otišao bi i Pidro.

Tako da, očekuje nas zanimljivo ljeto. Mora se djelovati brzo i zbog Evrope, vjerujem Hadžiji, vidjećemo. Nemam uopšte neke nade da će se zadržati ovaj kostur, što je i razumljivo.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Benkara21
Kontakt:

Post Postao/la Benkara21 » 19 maj 2019, 13:54

Kovačević, Lazić i Rahman ne idu, Tatar moguće, Crepulja moguće, Kapić moguće.
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 13:58

Benkara21 je napisao/la:Kovačević, Lazić i Rahman ne idu, Tatar moguće, Crepulja moguće, Kapić moguće.
koliko je pouzdano to? ja imam informaciju da je za kovačevića stigla ponuda prije finala kupa?

:pray:

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 maj 2019, 14:04

Benkara21 je napisao/la:Kovačević, Lazić i Rahman ne idu, Tatar moguće, Crepulja moguće, Kapić moguće.
Možda sad, ali dugo je ljeto druže. Začudilo bi me kad bi Lazić ostao, klasa samo takva može igrati u pet puta boljoj ligi.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 19 maj 2019, 14:05

Ybt, jel moguce da ce Gosk biti neporazen protiv prvaka :lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 40 gostiju.