FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

obiteljskicovjek
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la obiteljskicovjek » 19 maj 2019, 14:05

Denchi je napisao/la:
Benkara21 je napisao/la:Kovačević, Lazić i Rahman ne idu, Tatar moguće, Crepulja moguće, Kapić moguće.
koliko je pouzdano to? ja imam informaciju da je za kovačevića stigla ponuda prije finala kupa?

:pray:
Sad prodati Vladana je kao da baciš milion u Miljacku.
U godini kad se očekuje nastup u A reprezentaciji, i euro takmičenju.
Možda i više.

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 19 maj 2019, 14:08

Benkara21 je napisao/la:Kovačević, Lazić i Rahman ne idu, Tatar moguće, Crepulja moguće, Kapić moguće.
Kapic ide sigurno, Kova i Rahmanovic imaju bas dobre ponude. Mujakic vec otišao, Pidro i Stanojevic povrede bit ce nezgodno za evropu koja brzo dolazi

f0rest1946
Kontakt:

Post Postao/la f0rest1946 » 19 maj 2019, 14:09

Benjolos je napisao/la:

:ljepota: :ljepota: :ljepota:
Svaka čast za ovaj video :salut:
:ljepota: :ljepota:

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 14:12

obiteljskicovjek je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
koliko je pouzdano to? ja imam informaciju da je za kovačevića stigla ponuda prije finala kupa?

:pray:
Sad prodati Vladana je kao da baciš milion u Miljacku.
U godini kad se očekuje nastup u A reprezentaciji, i euro takmičenju.
Možda i više.
sve stoji što kažeš al šta ćeš kad se i momku ide sigurno...šta može još osvojiti? ne znam volio bi ga gledati na golu bar još sezonu da izdominira na golu...jer je samo bolji iskustvom al iskreno sumnjam...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 14:16

Zip je napisao/la:Ybt, jel moguce da ce Gosk biti neporazen protiv prvaka :lol: :lol:
ma jok ba dole je rasulo , odoše igrači, sa šarenim sastavom će igrati, mislim čak bez oba standardna štopera, volio bi da Ahmo dole zabije par komada pa da uzme titulu prvog strijelca... :pray: :clap:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2019, 14:29

Zip je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Generacija 2018/2019 bit će upamćena kao prva koja je na stadion Asim Ferhatović Hase donijela dva trofeja osvajanjem Kupa BiH i Premijer lige BiH.

Izabranici Husrefa Musemića su jučer sa 4:0 pobijedili Zvijezdu 09, a nakon toga je iskusni stručnjak svoje igrače odlučio poslati na mini godišnji odmor.

Naime, fudbaleri Sarajeva su dobili slobodne dane do srijede što je neki vid i nagrade za ono što su uradili posljednjih sedmica kada su praktično igrali u ritmu srijeda-subota.

Sarajevo će do kraja sezone odigrati još jedan meč. Novi prvak BiH će narednog vikenda gostovati GOŠK-u koji je već ispao u niži rang.

Inače, prvotimci Bordo kluba neće imati puno vremena za odmor. Pripreme za novu sezonu će početi sredinom juna, a nastupi u kvalifikacijama za Ligu šampiona su na programu u julu.
Ja bih prvotimce posla na odmor do pocetka priprema za evropu. Svakako smo sve rjesili, neka se odmore mjesec dana i onda opet u pogon.
Kakav pogon kad idu ljudi :plac:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 maj 2019, 14:37

FK Sarajevo

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 19 maj 2019, 14:38

treba uzet pare pustit momke koji su na vrhuncu karijere da se skoluju i da se razviju u jos volje igrace, bezveze ce doc do zasicenja i stangiranja u ovoj ligi, toga smo svi svjesni. ima igraca radi Emir na tome vjerujem cak i da se moze Tomislav T. dovest i onaj Brkic ako ode Crepulja mogu nam obojica odmah u prvih 11 igrat dok se Milos ne oporavi, Sanicanin je nas i Serbercic hladno mogu doci da nemamo previse stranaca ostaje ti dobro krilo u vidu stranca imamo tu i Ordagica i pokojeg igraca U21 repke u domacem prvenstvu da se napravi ta beton okosnica sa postojecem kadrom gdje bi bili jos jaci nego danas imas malig B. Dizdarevica koji mze odmah kao rezervni golman nekom nasem dobrom golmanu koji se moze dovest.. Sve u svemu bit ce zanimljivo u narednih 10 15 dana gdje cemo pocet prepreme za LP I EL..Kompltirat cemo mi do tad ekipu..
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 maj 2019, 14:41

Denchi je napisao/la:
Zip je napisao/la:Ybt, jel moguce da ce Gosk biti neporazen protiv prvaka :lol: :lol:
ma jok ba dole je rasulo , odoše igrači, sa šarenim sastavom će igrati, mislim čak bez oba standardna štopera, volio bi da Ahmo dole zabije par komada pa da uzme titulu prvog strijelca... :pray: :clap:
Buraz nasi do srijede nece ni trenirati,raspustio ih Husref sinoc dobar dernek bio.Jedino sto kazes za Ahmu da odigraju ali vidjet cemo dali on hoce da igra i dali ga lozi da ganja to prvo mjesto ili ce dati Haretu sansu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 19 maj 2019, 14:46

miky_hz je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Buraz nasi do srijede nece ni trenirati,raspustio ih Husref sinoc dobar dernek bio.Jedino sto kazes za Ahmu da odigraju ali vidjet cemo dali on hoce da igra i dali ga lozi da ganja to prvo mjesto ili ce dati Haretu sansu.
pa i bolje nek odmore igrali su srijeda subota, nek se odmore dobro i nema više ništa nego za Ahmu da odigraju dole, pritisak nula...naravno ako im bude stalo jbg, bilo bi lijepo i od ekipe prema njemu...

AlfredNobel
Kontakt:

Post Postao/la AlfredNobel » 19 maj 2019, 15:03

Bio bih prezadovoljan kad bi uspjeli dovesti Tomića i Brkića u paketu. Odlična dva veznjaka, legla bi nam samo tako, a i u realnom su dometu, tako da ne vidim šansu zašto ne bi bili naši. Pa čak i Kronavetera pokušati, biće love, može se on finansijski ispratiti.

Neko spomenu Saničanina, vrhunska opcija, a može pokriti dvije pozicije.
Od mladih bih prekomandovao malog Salčina, ne znam ima li još neko za prvog tima.

Dobro je što se vratio treningu Crnički, od njega očekujem bum u narednoj sezoni, jer mislim da će pokidati čim dobije šansu. Sad neka iskoristi ovaj period i radi na fizičkoj spremi, pa onda će imati jedne full pripreme.

Vidjećemo šta će biti, imam puno povjerenje u Hadžiju, tako da se ne brinem. Ima Emir dosta konekcija, naći će se dobrih igrača.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 19 maj 2019, 15:04

Koji su nam ono mogući protivnici ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 19 maj 2019, 15:05

ja sam čuo mahalsku da husref ide u kinu

VVVBK

Mokes
Kontakt:

Post Postao/la Mokes » 19 maj 2019, 15:12

AlfredNobel je napisao/la:Bio bih prezadovoljan kad bi uspjeli dovesti Tomića i Brkića u paketu. Odlična dva veznjaka, legla bi nam samo tako, a i u realnom su dometu, tako da ne vidim šansu zašto ne bi bili naši. Pa čak i Kronavetera pokušati, biće love, može se on finansijski ispratiti.

Neko spomenu Saničanina, vrhunska opcija, a može pokriti dvije pozicije.
Od mladih bih prekomandovao malog Salčina, ne znam ima li još neko za prvog tima.

Dobro je što se vratio treningu Crnički, od njega očekujem bum u narednoj sezoni, jer mislim da će pokidati čim dobije šansu. Sad neka iskoristi ovaj period i radi na fizičkoj spremi, pa onda će imati jedne full pripreme.

Vidjećemo šta će biti, imam puno povjerenje u Hadžiju, tako da se ne brinem. Ima Emir dosta konekcija, naći će se dobrih igrača.
Tomića ne bih, makar bio jedini veznjak na svijetu. Rijetko odvratna pojava na našim terenima.

Za Brkića se slažem. Veznjak je pod moranjem, zbog Miloša. Kakvi smo pehovi da ostanemo i bez Miloša i bez Selmira na duži vremenski period :facepalm: :facepalm:

Nisam baš optimista što se Europe tiče :think:
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★

London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 19 maj 2019, 15:15

I kako onda da se napravi iskorak u evropi?
Da dođe Messi i Mane, ne bi mogli iskoral napraviti.

Rahman ide 1000%, vi spominjete ostale Tatar, Kovacevic, Lazic pa cak i Husref.
Ne mozes ovako u evropu. Taman kad napravis nesto i da nadogradis, ovo "nesto" ti fali.
Rahman je definitivno bio prevaga za ovo prvenstvo(kad hoce ide ko hitna).
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 19 maj 2019, 15:26

Rekao sam tokom ove sezone, da cemo nakon zavrsetka vidjeti koliko ozbiljno radi uprava.

Neozbiljno ce biti ukoliko u dobrom dijelu raspemo kostur ekipe. Iznova se stalno uigravati je ekipa bez cilja.
Mi smo i izdominirali ligu zahvaljujuci zadrzavanjem kljucnih igraca.

Ne siđa mi se takođe prodavanje akademaca na prvu. Tako se to ne radi, i trebamo politiku kluba po tom pitanju malo promjeniti. Akademcima nece nista nastetiti da ostanu 2-3 godine u klubu, radi se o jako mladim igracima.

Mujakic bi posle ove duple trostruko vise kostao, i njegov transfer ne mogu prezaliti.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 19 maj 2019, 15:32

A je li mislite da je pametno zadrzati igraca koji ima dobru ponudu i ide mu se? O cemu pricate?
Vratite se u realnost, ekipu su uspjeli zadrzati do duple krune, osvojili smo je i to je to.
Prvo, dobar dio igraca je emocionalno zasitio se, osvojili sve i osjecaju sansu da sada mogu napraviti iskorak u karijeri. Nama ostaje da nadjemo u akademiji novog mujakica, da nadjemo novog lazica, novog rahmanovica a pare imamo.
Bespotrebna panika se stvara, emir je doveo ove igrace , emir ce uz veci budzet doveati jos i bolje.

Ponavljam, zasicenog igraca (osvojili duplu) koji ima zelju da ide, ako zadrzis necws imati ni 50% njega.

Husref ako ima ponudu koja cw mu osiguratj lagodan zivot i njegovoj djeci i unucima, nema se tu sta pricati.

Mi imamo akademijU, emira, upravu, pare. Navikli smo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FSB

Post Postao/la FSB » 19 maj 2019, 15:35

.
Zadnja izmjena: FSB, dana/u 31 okt 2019, 04:44, ukupno mijenjano 1 put.

Arnelv52
Kontakt:

Post Postao/la Arnelv52 » 19 maj 2019, 15:40

Bočne pozicije mi imamo dobro popunjene. Šabanović, Pidro su em produkt naše škole, em moderni i kvalitetni igrači, em najbolji igrači lige na svojim pozicijama. Njima samo treba dobar teren da pokažu šta znaju, a nadam se da će ga uraditi sad kad je pauza.

Halilović, Bekić i Hebibović su standardne zamjene. Naprijed njih trojca plus Tatar i Krste, sve kvalitetna i iskusna riješenja. Cruz će od sledeće sezone biti naše glavno krilo i jedan od najboljih igrača lige. Momak je klasa i krađa neviđena. Šest igrača, što znači i da dvojca odu neće se osjetiti.

Faliće nam štoper mada bih ja probao sa Šofrancem i ne bih nikog dovodio. Ne znam kakav je njegov status i u kakvoj je formi, slutim da bi on mogao biti kvalitetno riješenje koje smo zaboravili.

Orangina85
Kontakt:

Post Postao/la Orangina85 » 19 maj 2019, 15:41

Kakav crni iskorak u Evropi, treba zaboraviti na to

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, johntravolta123, perodeformero, vedinjo98 i 22 gosta.