NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
ova serija je bukvalno igra mačke i miša
Čim neko lošije odigra odma se pojavi povreda i infuzija neka
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Donnie Darko
- Kontakt:
ako ništa utjeha za portland je što warriorsi neće više bit ozbiljan faktor i što im je ovo zadnjih par utakmica na ovom nivou jer KD ode ovo ljeto
oh wait
oh wait
Osjećam se ko Toronto kad vidi LeBronaDonnie Darko je napisao/la:ako ništa utjeha za portland je što warriorsi neće više bit ozbiljan faktor i što im je ovo zadnjih par utakmica na ovom nivou jer KD ode ovo ljeto
oh wait
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Lillard je napisao/la:Osjećam se ko Toronto kad vidi ozbiljnog protivnikaDonnie Darko je napisao/la:ako ništa utjeha za portland je što warriorsi neće više bit ozbiljan faktor i što im je ovo zadnjih par utakmica na ovom nivou jer KD ode ovo ljeto
oh wait
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
13 9 8 u playoffu Donkey Kong. Kakva igracina. On i Curry lideri ove ekipe. KD smijurija. Nek je to ovaj playoff pokazao.
I am unquestionably, undoubtedly, the greatest human artist of all time. It’s not even a question at this point. It’s just a fact.
- Nail for Real
- Kontakt:
Steph je za ostale PG svijet za sebe. Lillard, Kyrie, i ko vec nek se redaju poslije njega kako hoce.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Upravo.Lillard,Kyrie i Westbrook su vise marketinski trikoviNail for Real je napisao/la:Steph je za ostale PG svijet za sebe. Lillard, Kyrie, i ko vec nek se redaju poslije njega kako hoce.
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Sreća Hjustonova što je Durant bio zdrav, inače bi i njima bila metla 
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Kakve ti gluposti pišeš to nisu istineBosniaBoston je napisao/la:Upravo.Lillard,Kyrie i Westbrook su vise marketinski trikoviNail for Real je napisao/la:Steph je za ostale PG svijet za sebe. Lillard, Kyrie, i ko vec nek se redaju poslije njega kako hoce.
- invincible1921
- Kontakt:
Samo sto je 2.5 puta sam prelomjo raketeKanye je napisao/la:13 9 8 u playoffu Donkey Kong. Kakva igracina. On i Curry lideri ove ekipe. KD smijurija. Nek je to ovaj playoff pokazao.
=\_1921_/=
- BosniaBoston
- Kontakt:
Nisam ti ja kriv sto ti avatar iz godine u godinu podbaciLillard je napisao/la:Kakve ti gluposti pišeš to nisu istineBosniaBoston je napisao/la:Upravo.Lillard,Kyrie i Westbrook su vise marketinski trikoviNail for Real je napisao/la:Steph je za ostale PG svijet za sebe. Lillard, Kyrie, i ko vec nek se redaju poslije njega kako hoce.
#Punoljetstvo
Je, podbacio je sa WCF bez drugog igrača ekipe.
Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
Nije čovjek uopšte to rekaoBosniaBoston je napisao/la:Westbrook:Choke u 1.rundi
Irving:Choke u 2.rundi
Lillard:Choke u WCF tacno ova liga nema pleja u kojeg se mozes uzdat osim stepha
Kaze Windhorst sumnja da ce Iguodala igrati do kraja PO,ako ni KD ne bude dostupan Warrirosi u velikom problemu,maltene bez krila ce igrat osim Mckinniea
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Treba pocet pricat o njemu kao jednom od najboljih draft pikova ikada, kad uzmemo u obzir sta donosi ekipu i odakle je biran na draftu.Kanye je napisao/la:13 9 8 u playoffu Donkey Kong. Kakva igracina. On i Curry lideri ove ekipe. KD smijurija. Nek je to ovaj playoff pokazao.
- Barbarossa
- Kontakt:
Zamisli da Dubsi imaju cijelu ekipu fit u finalu ,KD,DMC,Iggy , znanči li to metla Bucksima 
Svugdje u svijetu droga stvara zavisnost , samo na Kosovu nezavisnost.
dajapa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
Znaci Lillard stvarno povrijedjen. Ne cudi me da ovi opet imaju srece. Svake godine ista prica sa njima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BuffonGigi
- Kontakt:
Hvala ti Boze na prilici da gledam Stepha Curryja. Nacin na koji ovaj covjek igra kosarku je nerealan. I sad mozete da vidite zasto su Lillard i C.J. ipak splash brothers za siromasne.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.