NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: NBA Playoffs & Finals
Edin Bavcic trpa gsw-u 35 ppg na 60% ts, nesto sto Bron u peaku nije mogao. Svaka cast, zeznut taj Bavcic
Ma problem Portlanda je sto Lillard nista ne igra nakon Oklahome. Tako da stvarno vjerujem da je neka povreda u pitanju. McColluma trose u odbrani gdje mora da ganja Klaya i onda ispuse u napadu na kraju utakmice. Obratiti paznju kako dobro krene i onda kasnije vise nista pogoditi ne moze. Onda na to dodas i glupe rotacije Stottsa i dobijes sta dobijes.
Ispade da je bolje da je Denver prosao. Barem bi bolji otpor pruzili.
Ispade da je bolje da je Denver prosao. Barem bi bolji otpor pruzili.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
- Nail for Real
- Kontakt:
Posljednji trzaji alema.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Da je Nurka igrao prednost portlanda od 2-1 ne bi bila iskljucena,mada eto bit cu objektivan i reci cu da bi bilo 2-1 za GSW.Jos bi Portland dobio game 4 i onda bi ih GSW rutinirao.Znaci 4-2 bi bilo a ne 4-0.Ipak covjek ima utjecaj,a te nase tvrdnje da je Nurkic 2.igrac Portlanda su sa naprednim statistikama potvrdenejapa je napisao/la:Hoces reci nastavljam da objektivno gledam na nase igrace a ne drkadzijski? To da je drugi moglo se diskutovati do ovog play offa ali sada se ne moze ignorisati cinjenica da je Mccolum najzasluzniji za finale Portlanda i nakon one sedme utakmice sa Denverom idiotski je reci da je Nurkic ispred njega. Oni su bez Nurkica usli u finale tako da njegova bitnost u Portlandu je ipak preuvelicana od strane subjektivnog patriotskog foruma jer oni i da imaju njega ne bi mogli nista bolje od konferencijskog finala, naravno sa njim su bolji i pruzili bi jaci otpor GSW ali ne moze jedan Nurkic napraviti takvu razliku da se jedan stroj zvani GSW porazi u play offu.BosniaBoston je napisao/la:Nastavljas sa hejtanjem BH igraca svaka cast samo nastavijapa je napisao/la:Nurkic je drugi igrac jedino ako Lilarda racunamo kao br.3 doduse to mozda i nije netacno...
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Scottie Pippen on Draymond Green calling himself the best defender ever: "He's more of a great team defender than an individual defender ... He's not the guy you put on your best player, so how can he consider himself the best defender ever? ... I never saw him guard LeBron James [in the Finals]."
Samo faktiNail for Real je napisao/la:Posljednji trzaji alema.
@justin
Nek je ispo denver zbog @jhama
Jest saltyfilip13 je napisao/la:Scottie Pippen on Draymond Green calling himself the best defender ever: "He's more of a great team defender than an individual defender ... He's not the guy you put on your best player, so how can he consider himself the best defender ever? ... I never saw him guard LeBron James [in the Finals]."
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Daj ba lik je tu pisao da je Piggy bolji igrac od Brade, sta reciBosniaBoston je napisao/la:Ti si rekao da ces hardena smatrati ozbiljnim ako u PO bude sutao preko 40%.Evo 5 godina zaredom preko 40% sta je problem?Epidaurus je napisao/la:Harden je ozbiljan igrac samo za RS, u PO je Edin BavcicBosniaBoston je napisao/la: Ako harden nije ozbiljan igrac onda na svijetu postoje max 3 ozbiljna igraca:LeBron,Durant i eto moze Curry.Treba ugasiti ovaj sport onda u najboljoj kosarkaskoj ligi od 450 igraca 447 neozbiljnih.O ostalim ligama da ne govorim,tu uopste nema ozbiljnog igraca
Jos ove sezone protiv GSWa 35-7-5-2 na 44% suta.Mozda jeste choker ali to ga ne cini neozbiljnim igracem.Onda je i karl malone neozbiljan igrac?
The @warriors' Stephen Curry is the first player in NBA history to score 35+ points in each of the first 3 games of a conference/division finals series while winning all 3.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
james ima 4 mvp titule,3 puta prvak lige,i ono poredi hardena sa njim
okfilip13 je napisao/la:james ima 4 mvp titule,3 puta prvak lige,i ono poredi hardena sa njim
Jest vala smarao sa Piggyem skoro ko Brokulica sa Curryem. Al uzeli bi oni barem koju tekmu i ne bi se ovako brukali.alemsa je napisao/la:Samo faktiNail for Real je napisao/la:Posljednji trzaji alema.
@justin
Nek je ispo denver zbog @jhama
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Bajkerova paranoja toliko uznapredovala da bradatog prevaranta poredi s jednim LeBronom. Naravno uz neizbjeznu demagogiju gdje zaboravlja da je LeBron imao oko sebe solidnu skupinu konobara i baustelaca, za razliku od bradatog imbecila.
Epidaurus je napisao/la:Bajkerova paranoja toliko uznapredovala da bradatog prevaranta poredi s jednim LeBronom. Naravno uz neizbjeznu demagogiju gdje zaboravlja da je LeBron imao oko sebe solidnu skupinu konobara i baustelaca, za razliku od bradatog imbecila.
ali šta ima veze,pa košarka ionako nije bitna,bar kad neki timovi ispadnu od kvaitetnijih timova
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne znam sta je tebi Harden uradio pa ga ovako mrzis.Chill out.Cak ni ja Luku ovako ne hejtam koliko ti hardena
#Punoljetstvo
ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
zbog čega mrziš dončića,nesto ti nažao učinio??
- BosniaBoston
- Kontakt:
Ne kazem tebi nego Epiu.A doncic mi nije draga pojava, ne mrzim ali ne volim gafilip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
#Punoljetstvo
Gadi mi se jer je prevarant i floper. Vise posvecen iznudjivanju faulova i trazenju rupa u pravilima nego igranju kosarke.
BosniaBoston je napisao/la:Ne kazem tebi nego Epiu.A doncic mi nije draga pojava, ne mrzim ali ne volim gafilip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
napisao si hejtas ga,to u prevodu znaci da nekog ne voliš???
Puno je liga flopera. I tvoj miljenik voli da se baci nakon sto sutne tricu.Epidaurus je napisao/la:Gadi mi se jer je prevarant i floper. Vise posvecen iznudjivanju faulova i trazenju rupa u pravilima nego igranju kosarke.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.