Hejtanje ne znaci nuzno mrziti,u internetu je to vise pronalazenje mana.U rjecniku znaci mrziti,ali ne prevodi se sve bukvalno.Recimo glagol učiti na engleskom moze biti i teach i learn a znamo da su to dva potpuno razlicita pojma.Nemoj bukvalisatfilip13 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ne kazem tebi nego Epiu.A doncic mi nije draga pojava, ne mrzim ali ne volim gafilip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
zbog čega mrziš dončića,nesto ti nažao učinio??
napisao si hejtas ga,to u prevodu znaci da nekog ne voliš???
NBA Playoffs & Finals
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- BosniaBoston
- Kontakt:
Re: NBA Playoffs & Finals
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Hejtanje ne znaci nuzno mrziti,u internetu je to vise pronalazenje mana.U rjecniku znaci mrziti,ali ne prevodi se sve bukvalno.Recimo glagol učiti na engleskom moze biti i teach i learn a znamo da su to dva potpuno razlicita pojma.Nemoj bukvalisat[/quote]BosniaBoston je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Ne kazem tebi nego Epiu.A doncic mi nije draga pojava, ne mrzim ali ne volim gafilip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
napisao si hejtas ga,to u prevodu znaci da nekog ne voliš???
aha,znaci sve je onako kako neko to hoce da prevede sa engleskog,ok
kako onda obozavas CP3?Epidaurus je napisao/la:Gadi mi se jer je prevarant i floper.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Pa Bradi najbolji suigrac bio PJ TuckerEpidaurus je napisao/la:Bajkerova paranoja toliko uznapredovala da bradatog prevaranta poredi s jednim LeBronom. Naravno uz neizbjeznu demagogiju gdje zaboravlja da je LeBron imao oko sebe solidnu skupinu konobara i baustelaca, za razliku od bradatog imbecila.
Jos jedan genijalni post i genijalna paralela iz tvog asortimana, nikad nas nemoj prestat zabavljatJustin je napisao/la:Puno je liga flopera. I tvoj miljenik voli da se baci nakon sto sutne tricu.Epidaurus je napisao/la:Gadi mi se jer je prevarant i floper. Vise posvecen iznudjivanju faulova i trazenju rupa u pravilima nego igranju kosarke.
sad odjednom gordon i paul nisu dobro igrali,sve se mijenja,sad se pravda floperovo ispadanje od warriorsa bez duranta i cousinsa
@ep
Justin samo fakte iznosi
Justin samo fakte iznosi
Zbog rivalstva koje to i nikada nije ni bilo dakle imaginarnog rivalstva sa Musom. Otprilike ko u fudbalu kad ne volis De Ligta iz Ajaxa jer ti je drazi mladi stoper Mujakic iz Sarajeva.filip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
Fakti vam relevantni kao Harden u PO, dakle kari.ne epskih razmjera 
Harden u play offu bitan ko desni enter..
A 35 pgg sa 60% ts, se desio u pre sezoni, jel?Epidaurus je napisao/la:Fakti vam relevantni kao Harden u PO, dakle kari.ne epskih razmjera
Ja ne zelim da pravdam Edwardovo ispadanje. Realno je morao proci. Ali smijesno ga je prozivati za flopanje kad to radi pola lige ili govoriti da nije top5 igrac iste.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
- BosniaBoston
- Kontakt:
Epidaurus:Harden ka.rina
Alemsa:35 ppg na 60% TS
Suma sumarum debate
Suma sumarum debate
#Punoljetstvo
japa je napisao/la:Zbog rivalstva koje to i nikada nije ni bilo dakle imaginarnog rivalstva sa Musom. Otprilike ko u fudbalu kad ne volis De Ligta iz Ajaxa jer ti je drazi mladi stoper Mujakic iz Sarajeva.filip13 je napisao/la:ne mrzim,samo ne podnosim njegovo flopanje
A evo kaze da ne mrzi
Moji fakti, njegovo samo misljenjeBosniaBoston je napisao/la:Epidaurus:Harden ka.rina
Suma sumarum debate
Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
- BosniaBoston
- Kontakt:
Tvoji haveri kazu da je GSW bolji bez njih tako dafilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
#Punoljetstvo
Pa evo Portland metlu pusi bez istihfilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Pokazuje Bradinu velicinu, 5 ravnopravnih tekmi odigrao jos sa KD
Brada uvijek velicinu pokaze u porazima i neuspjesima..covjek ce da napravi muzej sa trofejima statistickih podataka u porazima.
- Donnie Darko
- Kontakt:
zlatna excel tabela na kraju svake sezone, za vrhunska dostignuca u polju prazne statistike i eksploatisanja statisticki najisplativijih flopova, istinski revolucionarjapa je napisao/la:Brada uvijek velicinu pokaze u porazima i neuspjesima..covjek ce da napravi muzej sa trofejima statistickih podataka u porazima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.