Ma sumnjam da njega možemo dovesti, dobio je on sigurno dobar ugovor u Hajduku, ako ništa otiće negdje na posudbu da izmuze taj ugovor koliko može, neće se tek tako vraćati u našu ligu garantLjoZee je napisao/la:Trebalo bi njemu dosta vremena da se pripremi. Evo ovaj nas Ramovic povrijedi se prosle sezone pa ove polusezone ni naopako uz sitne povrede.Raonffa je napisao/la:Igrao je na početku sezone za Hajduk, al' samo par utakmica i onda je tešku povredu doživio (nekad u augustu), mislim da je pogidao ligamente, vratio se tek prošlo kolo na klupu Hajduka, praktično je čitavu sezonu propustioLjoZee je napisao/la:Ali Besirovic
Je li on poceo igrati za Hajduk mislim gdje je on uopste? Znam da se nesto povrijedio.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Dobar je ovaj Lesterov. Nesto slicno bi bilo ok.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Meni je treći dres iz trenutne sezone ubjedljivo najljepši od svih iz posljednjih x godina.
Odlični su dresovi bili ove sezone, iskreno meni možda i najljepši od kada pratim Želju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma generalno sva tri su fakat lijepa bila. I dizajn i boje i onaj simbol na trecem dresu top topova. Unikatno. I meni su najljepsi ovi bili.
To je to. Sada ćemo vjerovatno dobiti neki generic al kad bolje skontam marva je zaslužila možda kese pijačarke na sebi da noseLjoZee je napisao/la:Ma generalno sva tri su fakat lijepa bila. I dizajn i boje i onaj simbol na trecem dresu top topova. Unikatno. I meni su najljepsi ovi bili.
Da je pojačati ekipu, lako ćemo za dresove
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Kad se sjetim one sezone gdje smo imali one odvrante žute dresove ili onaj bijeli dres isto ko da smo u bijelim majicama za tjelesni odgoj protiv Maribora igrali. 
Sjećam se, Patrick dobavljač bio ja mislimbraco je napisao/la:Kad se sjetim one sezone gdje smo imali one odvrante žute dresove ili onaj bijeli dres isto ko da smo u bijelim majicama za tjelesni odgoj protiv Maribora igrali.
Dresovi tad **** a ekipa vrhunska, a sad obrnutoOsim13 je napisao/la:Sjećam se, Patrick dobavljač bio ja mislimbraco je napisao/la:Kad se sjetim one sezone gdje smo imali one odvrante žute dresove ili onaj bijeli dres isto ko da smo u bijelim majicama za tjelesni odgoj protiv Maribora igrali.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Na oko da,al kvalitetom,jako loše,sve jedan igrač se žalio na dres i opremu u globalu.Raonffa je napisao/la:Odlični su dresovi bili ove sezone, iskreno meni možda i najljepši od kada pratim Želju.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Da, irony at it's finest..irfo je napisao/la:Dresovi tad **** a ekipa vrhunska, a sad obrnutoOsim13 je napisao/la:Sjećam se, Patrick dobavljač bio ja mislimbraco je napisao/la:Kad se sjetim one sezone gdje smo imali one odvrante žute dresove ili onaj bijeli dres isto ko da smo u bijelim majicama za tjelesni odgoj protiv Maribora igrali.

Za nase dame na terenu prikladan
Zamislite Bogicevica ili Zajmovica u necemu slicnom
Bit ce para od Baje opet, kad bi ga otkupio Istanbul za jedno 5-6 miliona super
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
Ma dobro, to je sad druga stvar, i govorim baš onako na izgled.UBIPITAR je napisao/la:Na oko da,al kvalitetom,jako loše,sve jedan igrač se žalio na dres i opremu u globalu.Raonffa je napisao/la:Odlični su dresovi bili ove sezone, iskreno meni možda i najljepši od kada pratim Želju.
- kerimatomic1921
- Kontakt:
Evo ima i gostujućiLjoZee je napisao/la:
Za nase dame na terenu prikladan
Zamislite Bogicevica ili Zajmovica u necemu slicnom

Jel to ona slika njega iz teretane, trbusnjaci, a on imao 52 kg s krevetomUBIPITAR je napisao/la:Sjeća li se ko kad su najavljivali onu babarogu,špica iz Nigerije,rekli nam razvaljuje,dolazi preko španske agencije,odradio 3 treninga nabili ga nogom.
E jesu nam bacali ublehe![]()
Jednom Željezničar, uvijek Željezničar!
Je li ovo Baja zakuhao pa se potaslacise ovi Turci?
Nece li Bog dati da osvoje ova nasa dvojica titulu. Visca ko mi, svake godine zamalo.
Nece li Bog dati da osvoje ova nasa dvojica titulu. Visca ko mi, svake godine zamalo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 20 gostiju.