alemsa je napisao/la:Pa evo Portland metlu pusi bez istihfilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Pokazuje Bradinu velicinu, 5 ravnopravnih tekmi odigrao jos sa KD
I sta on sada ima
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
alemsa je napisao/la:Pa evo Portland metlu pusi bez istihfilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Pokazuje Bradinu velicinu, 5 ravnopravnih tekmi odigrao jos sa KD
BosniaBoston je napisao/la:Tvoji haveri kazu da je GSW bolji bez njih tako dafilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Epidaurus i Brokula oni s kojim dijelis misljenja.Pogotovo ovaj prvifilip13 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Tvoji haveri kazu da je GSW bolji bez njih tako dafilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Moji haveri??
japa je napisao/la:Brada uvijek velicinu pokaze u porazima i neuspjesima..covjek ce da napravi muzej sa trofejima statistickih podataka u porazima.
Epidaurus i Brokula oni s kojim dijelis misljenja.Pogotovo ovaj prvi[/quote]BosniaBoston je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:Tvoji haveri kazu da je GSW bolji bez njih tako dafilip13 je napisao/la:Fakat je i da su rocketsi ispali od warriorsa bez duranta i cousinsa
Moji haveri??
Donnie Darko je napisao/la:zlatna excel tabela na kraju svake sezone, za vrhunska dostignuca u polju prazne statistike i eksploatisanja statisticki najisplativijih flopova, istinski revolucionarjapa je napisao/la:Brada uvijek velicinu pokaze u porazima i neuspjesima..covjek ce da napravi muzej sa trofejima statistickih podataka u porazima.
Jel te opet moram podsjecat da obje one Stephove trice iz 4. cetvrtine G6 pojedinacno vrijede vise od citave Hardenove karijere ?alemsa je napisao/la:A 35 pgg sa 60% ts, se desio u pre sezoni, jel?Epidaurus je napisao/la:Fakti vam relevantni kao Harden u PO, dakle kari.ne epskih razmjera
Svaka cast, zato ce dobit nagradu za najkorisnijeg statisticara dok se ovi ozbiljni igraci tipa Stepha, Giannisa i KDa razracunaju oko ovih relevantnih nagrada i titula.alemsa je napisao/la:Nakon sto je dao preko 20 poena i odigro preko 30 minuta. Ovaj smrdio k'o hala i onda morao odigrat samo cetvrtinu. Brada mora cijelu tekmu drzat ove u igri, nea taj luxsuz
Ne znam sta ce dobit, to je fakt, sto pokazuje gsw sa evo metlom protiv Por bez KD. Razlika izmedju Por i Hou je Brada. To kad svatis, otvorit ce ti se sveEpidaurus je napisao/la:Svaka cast, zato ce dobit nagradu za najkorisnijeg statisticara dok se ovi ozbiljni igraci tipa Stepha, Giannisa i KDa razracunaju oko ovih relevantnih nagrada i titula.alemsa je napisao/la:Nakon sto je dao preko 20 poena i odigro preko 30 minuta. Ovaj smrdio k'o hala i onda morao odigrat samo cetvrtinu. Brada mora cijelu tekmu drzat ove u igri, nea taj luxsuz
Nema luksuz a CP ga drzo u igri u eliminacijskoj utakmici
BosniaBoston je napisao/la:Harden ima bolju trebu,mora se priznati
Niko ne poredi Portland i Houston il Lillarda sa Hardenom, tu je jasna razlika. Ko sto ni ti ne bi trebao poredit Hardena sa Stephom jer tu je jos jasnija razlikaalemsa je napisao/la:
Ne znam sta ce dobit, to je fakt, sto pokazuje gsw sa evo metlom protiv Por bez KD. Razlika izmedju Por i Hou je Brada. To kad svatis, otvorit ce ti se sve
Nisi svatio pokusaj ponovoEpidaurus je napisao/la:Niko ne poredi Portland i Houston il Lillarda sa Hardenom, tu je jasna razlika. Ko sto ni ti ne bi trebao poredit Hardena sa Stephom jer tu je jos jasnija razlikaalemsa je napisao/la:
Ne znam sta ce dobit, to je fakt, sto pokazuje gsw sa evo metlom protiv Por bez KD. Razlika izmedju Por i Hou je Brada. To kad svatis, otvorit ce ti se sve