Naravno sve to nakon sto sam ja otisao iz Sarajeva
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sta smo docekali braco moja... Nakon one titule, najave svega i svacega, dovodjenja rekreativaca poput Stepanova i Ikandea, spiçkanih para, mijenjanja tri trenera po sezoni, poraza od Gabele, Jajca, Krupe kuci, 2-3 poraza od Gurbeta po sezoni, promasenih penala za prvo mjesto itd., sad imamo vec 20-ak mjeseci jednog trenera, duplu krunu, tim u kojem uvijem imamo 3 igraca iz Akademije na terenu, milionski transfer i novog vecinskog vlasnika koji se cini ozbiljnim...

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Orangina85
- Kontakt:
Hodza ima ja mislim jos godinu ugovora s namamiky_hz je napisao/la:Pavlovicu sad istice u junu ,Tuzla City ga je vec ko kontaktirala da dodje dole,Hodzic koliko znam isto sad ce postati slobodan ovdje se prica da ga ovi iz Zelje hoce vide ga kao zamjenu za Stevanovica,pa eto vidjet cemo,imat cete konkurenata jos za njihov potpis.bambus je napisao/la:Do kada Pavlovic i Hodzic imaju ugovore ? Otprilike kolike su plate,da znamo kolike su nam sanse .
Taj čovjek jednostavno nikad nije zaslužio da mu se psuje, a pogotovo spominjanje majke.Lik je napisao/la:HUSREF MUSEMIĆ
Izvor: Bordo vremeplov i FKSinfo
Velik si Husrefe.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Mi koji idemo stalno na sjever uglavnom imamo godišnje karte tako da te cijene od 0km nama nisu potrebne i da preko naših leđa besplatno na sjever ulaze oni koji ga od derbija očima nisu vidjeli. A što se tiče novca dokazali smo da ga ne žalimo da bi gledali naše Sarajevo gdje god da igra od Moldavije pa do Švedske i tako će ako Bog da biti dok smo živi.ado-hz je napisao/la:Draga Upravo,
Nisam na Sjeveru, nekad sam bio.
Al bih volio da uradite jednu dobru stvar, a to je da jednu utakmicu karte za Sjevernu tribinu budu 0KM i da se tim malim cinom zahvalite najboljim navijacima na svemu.
Na svoj ovoj podrsci koju vam pruzaju i kad je kisa i sunce i vjetar kako rece Nihad.
Vama to ne znaci nista, par hiljada maraka gore dole a bit ce fin potez koji ce Hz znati da cijene.
Mogli ste to uraditi sad protiv Zvijezde al se niste sjetili.
ISTINA ZA VEDRANA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ponestalo mi je inspiracije za ankete a za europska takmičenja hoću u junu 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Evo prijedlog: Hoce li Ahmetovic biti prvi strijelac lige na kraju sezone?MortemHz je napisao/la:Ponestalo mi je inspiracije za ankete a za europska takmičenja hoću u junu
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Sve ce biti lakše sljedeće sezone, sad cemo biti dosta strpljiviji sto se tice nas navijaca, i daleko smo u boljoj startnoj situaciji u odnosu na konkurente, samo trebamo pametno raditi.
Cilj za narednu sezonu kluba treba biti "ponavljanje" ove sezone. Bit će teško al bit ce zanimljivije sa Velezon i Borcem.
Cilj za narednu sezonu kluba treba biti "ponavljanje" ove sezone. Bit će teško al bit ce zanimljivije sa Velezon i Borcem.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Hodzic do ljeta 2020 ugovor ima I to jaci u zadnjog godini mu je visoka plata pravo, preskupo za raskinut...miky_hz je napisao/la:Pavlovicu sad istice u junu ,Tuzla City ga je vec ko kontaktirala da dodje dole,Hodzic koliko znam isto sad ce postati slobodan ovdje se prica da ga ovi iz Zelje hoce vide ga kao zamjenu za Stevanovica,pa eto vidjet cemo,imat cete konkurenata jos za njihov potpis.bambus je napisao/la:Do kada Pavlovic i Hodzic imaju ugovore ? Otprilike kolike su plate,da znamo kolike su nam sanse .
I Pavlovicu je isto visoka plata bila, samim tim sto je nakon incidenta nismo raskinuli sve ti je jasno kolika je...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 19 maj 2019, 18:54, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- tutankamon1905
- Kontakt:
Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..
Tesko da ce vama vise nasi igraci ici pored celika,mladosti...tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Da smo znali ranije da te posaljemo vaniSabinho je napisao/la:Sta smo docekali braco moja... Nakon one titule, najave svega i svacega, dovodjenja rekreativaca poput Stepanova i Ikandea, spiçkanih para, mijenjanja tri trenera po sezoni, poraza od Gabele, Jajca, Krupe kuci, 2-3 poraza od Gurbeta po sezoni, promasenih penala za prvo mjesto itd., sad imamo vec 20-ak mjeseci jednog trenera, duplu krunu, tim u kojem uvijem imamo 3 igraca iz Akademije na terenu, milionski transfer i novog vecinskog vlasnika koji se cini ozbiljnim...
Naravno sve to nakon sto sam ja otisao iz Sarajeva![]()
![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Trenčin u problemima...
Osjetim li miris HAMZE ČATAKOVIĆA
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Biće vam slobodni Lelić, Pavlović, Bekić.tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Mi vama lijevog a vi nama desnog beka?tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..
Bekić za Galića?
FK Sarajevo
Strah me da Manco ne uzme Kovacevica. Nije Degea produzio.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Hvala prijatelju i za tebe sam navijao . Iskoristio bih priliku i pozdravio Elmira iz Lukavca i da se izvinim sto se nismo druzili . Stvarno je bilo raje iz cijele BiH . Taxi sam dijelio sa nekim momkom iz Doboja , sal poklonio djecaku iz Visokog , eto upoznao i Elmira(mob.) iz Lukavca . Ko zna koliko jos raje iz cijele BiH . Sve mi se cini da nas je najmanje % iz Sarajeva . Valjda je do kise .VenamaHrabrih je napisao/la:@Samozdravlje.
Sretan rođendan!!!
Lijep i suncan dan , nasem Sarajevu rodjendan . Zar ne @VenamaHrabrih
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Haj ti za Ameriku sabinho nebili sta napravili u clfera je napisao/la:Da smo znali ranije da te posaljemo vaniSabinho je napisao/la:Sta smo docekali braco moja... Nakon one titule, najave svega i svacega, dovodjenja rekreativaca poput Stepanova i Ikandea, spiçkanih para, mijenjanja tri trenera po sezoni, poraza od Gabele, Jajca, Krupe kuci, 2-3 poraza od Gurbeta po sezoni, promasenih penala za prvo mjesto itd., sad imamo vec 20-ak mjeseci jednog trenera, duplu krunu, tim u kojem uvijem imamo 3 igraca iz Akademije na terenu, milionski transfer i novog vecinskog vlasnika koji se cini ozbiljnim...
Naravno sve to nakon sto sam ja otisao iz Sarajeva![]()
![]()
-
Samozdravlje
- Kontakt:
+ Adukor , lijepe ce se tu pare osloboditi , a nesto kvalitet nece trpiti . Ovih 100 milja od kantona za bakljadu . Halalosum . Ko li je brojao bakljeSarajevoJeBordo je napisao/la:Biće vam slobodni Lelić, Pavlović, Bekić.tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Treba I Rondica nazvatPantelija je napisao/la:Trenčin u problemima...
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Ma mislio sam na ove kojima je domet PLBIH i neko od njih će sigurno u Zrinjskom završiti. Oni uvijek pokupe naš i Željin "otpad" direktno ili indirektno + polovnjaci iz HR i tako prave ekipu.Samozdravlje je napisao/la:+ Adukor , lijepe ce se tu pare osloboditi , a nesto kvalitet nece trpiti . Ovih 100 milja od kantona za bakljadu . Halalosum . Ko li je brojao bakljeSarajevoJeBordo je napisao/la:Biće vam slobodni Lelić, Pavlović, Bekić.tutankamon1905 je napisao/la:Ima li ove godine kakvog popusta na igrace? Ove sezone smo ujebali, dovodili i igrače želje i ode titula..![]()
![]()
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Trenutno korisnika/ca: fks74, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani i 54 gosta.