FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Penaltiky
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2019, 17:56

Skojevska je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Sve u svemu, sve ce se vrlo brzo saznati. Ako Nala ostane mozemo se radovati sljedecoj sezoni, ako Nala ode onda znamo na cemu smo. Opet, puno ovdje ce znaciti transferi Beganovica i Muminovica ako se ostvare i ako se uzmu pare za njih. Najgore je sada ako Nalic ode, onda svi znaju na cemu smo. Onda svi znaju da je besparica, niko nece htjeti doci u Slobodu, ni treneri, ni neki polusolidni igraci, jer ce se znati kakva je situacija.
Mnogi u gradu zele da ode Nalic, ne odgovara im ni on kao ni ova uprava sto se pokusava rijesiti dugogodisnjih zohara sto kroje igracki kadar.
Jako bitno za napomenuti.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 19 maj 2019, 18:23

Samo bez nasjedanja, cim je ova frka neka znaci da se radi dobro.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 maj 2019, 18:34

Sto se tice jucerasnje utakmice, brat bratu mogli smo im 3 gola dati lagano. Imali smo 4 100% sanse iz kojih bi i kadeti zabili gol, al eto nasi ljepotani ne mogu. Prvo sansa Vidovica koji sa 5 metara sutira u prazan gol i posla loptu na krov sjevera. Onda malo poslije Smajic sam na 8 metara, poluprazan gol, on glavom sutira pored gola. Pa onda ona sansa iz kornera, Vidovic glavom sutira, Baraban je ustopa na crti i na kraju slag na tortu onaj promasaj Livancica u drugom poluvremenu. Neki tim ovakve sanse ne napravi u 3 utakmice, ali ih zabija redovno, a mi i na prazan gol ne mozemo zabiti vise..
Na te ne dam, na te ne dam, na te ne dam Slobodo,
ja te volim, ja te volim, to uvijek reci cu ponosno!

Slobodas
Kontakt:

Post Postao/la Slobodas » 19 maj 2019, 18:41

Beduin je napisao/la:Svi su u pravu jednim dijelom, nazalost. Svima nam se zgadio antifudbal, malverzacije u klubu, dugovanja i tuzbe svake godine. A sa druge strane nas klub nema nikakvu podrsku navijaca i publike. Neka neko demantuje ovo cinjenicu ako moze?

Evo vam cinjenice:
- od 2002 pa na ovamo (nemam info za 2006. 2008. i 2009. godinu), mi smo samo u 2 sezone jedva premasili brojku od 3000 gledalaca prosjecno.
U mozda 2-3 sezone da smo presli 2500 ljudi, sve ostale sezone je uspod te cifre, pretezno ispod 2000 ljudi.

I kako smo pomogli klubu, kako materijalno tako i podrskom, pritiskom na stadionu na Upravu i ugrace? A svi bismo nesto zahtjevali od njih, nas 1500 redovnijih na stadionu. A nikad nismo imali gradskog rivala, cijeli grad navija za jedan klub, pa i u okolnim mjestima ih ima. I onda na osnovu prosjecne posjete i broja stanovnika pogledajmo procenat.
Porazavajuce, mizerno.

Celik je, za razliku od nas, u tim prvim sezonama imao i po 5000 ljudi u prosjeku pa onda pali srazmjerno klubskim rezultatima.
A mi? Mi nikad nismo ni dali neku podrsku da bismo pravdali nas. Onda dodaj tu kazne navijaca i vidis koliko je klub imao hajra od nas i nase posjete. Dobro mi i opstajemo ikako.
Pa kako ćeš premašiti kad ti je stadion primao 4.5 K do skoro, kad dođeš nemaš gdje pišati, nisi imao pokrivenu tribinu. Da je bolja infrastruktura bilo bi i više navijača da ne spominjem igru ! Sad je gotovo da imaš sve tip top nema više ljudi svi otišli put zapadno europskih zemalja i ovo malo što dolazi pitanje je kad će otići
Zadnja izmjena: Slobodas, dana/u 19 maj 2019, 18:43, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 19 maj 2019, 18:42

Već se po gradu priča da Nalić prodaje utakmice, i to sa Ivetićem. :yawn:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2019, 18:44

:lol: :urnebes: :rol: :lol: :lol:
slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 maj 2019, 18:45

Aerials je napisao/la:Već se po gradu priča da Nalić prodaje utakmice, i to sa Ivetićem. :yawn:
Procitao sam i ja to negdje i da dovodi sina od nekog pjevaca da mu igra, nemam pojma

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 maj 2019, 18:48

bhpremierliga12 je napisao/la:
Aerials je napisao/la:Već se po gradu priča da Nalić prodaje utakmice, i to sa Ivetićem. :yawn:
Procitao sam i ja to negdje i da dovodi sina od nekog pjevaca da mu igra, nemam pojma
To bace pricu od onoga kosce zgradonacelnika samo da skrenu temu sa glavnih krivaca.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 19 maj 2019, 18:51

Slobodas je napisao/la:
Beduin je napisao/la:Svi su u pravu jednim dijelom, nazalost. Svima nam se zgadio antifudbal, malverzacije u klubu, dugovanja i tuzbe svake godine. A sa druge strane nas klub nema nikakvu podrsku navijaca i publike. Neka neko demantuje ovo cinjenicu ako moze?

Evo vam cinjenice:
- od 2002 pa na ovamo (nemam info za 2006. 2008. i 2009. godinu), mi smo samo u 2 sezone jedva premasili brojku od 3000 gledalaca prosjecno.
U mozda 2-3 sezone da smo presli 2500 ljudi, sve ostale sezone je uspod te cifre, pretezno ispod 2000 ljudi.

I kako smo pomogli klubu, kako materijalno tako i podrskom, pritiskom na stadionu na Upravu i ugrace? A svi bismo nesto zahtjevali od njih, nas 1500 redovnijih na stadionu. A nikad nismo imali gradskog rivala, cijeli grad navija za jedan klub, pa i u okolnim mjestima ih ima. I onda na osnovu prosjecne posjete i broja stanovnika pogledajmo procenat.
Porazavajuce, mizerno.

Celik je, za razliku od nas, u tim prvim sezonama imao i po 5000 ljudi u prosjeku pa onda pali srazmjerno klubskim rezultatima.
A mi? Mi nikad nismo ni dali neku podrsku da bismo pravdali nas. Onda dodaj tu kazne navijaca i vidis koliko je klub imao hajra od nas i nase posjete. Dobro mi i opstajemo ikako.
Pa kako ćeš premašiti kad ti je stadion primao 4.5 K do skoro, kad dođeš nemaš gdje pišati, nisi imao pokrivenu tribinu. Da je bolja infrastruktura bilo bi i više navijača da ne spominjem igru ! Sad je gotovo da imaš sve tip top nema više ljudi svi otišli put zapadno europskih zemalja i ovo malo što dolazi pitanje je kad će otići
Od podizanja Sjeverne tribine, na pocetku bez stolica ali se islo i na nju, samo smo navukli 3000 u sezoni nakon povratka iz Federalne. Ostalo talasika.
Bez Sjeverne tribine, i kad se nije islo na Zapad u Evropu, mi smo u jednoj sezoni imali oko 900 ljudi u prosjeku, a njih par oko 1500-1800. Pa zar to nije jadno i cemerno brate? Od 110.000 stanovnika + manji broj sa TK, ti imas ovakav prosjek iz sezone u sezonu.
Ne postoji opravdanje, osim sto mi nismo ta sredina koju ces dugorocnije naloziti, za razliku od Celika ili Veleza, kpji daleko vise gotive fudbal od nas.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 19 maj 2019, 18:54

Totalno glupe price :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 maj 2019, 19:05

Vidili plavog cuperka u lozi jel to :lol:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2019, 19:11

Jeko Plavi Čuperak?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 maj 2019, 19:28

Halid jbo ga ti. :urnebes:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 maj 2019, 19:34

Skojevska je napisao/la:
bhpremierliga12 je napisao/la:Sve u svemu, sve ce se vrlo brzo saznati. Ako Nala ostane mozemo se radovati sljedecoj sezoni, ako Nala ode onda znamo na cemu smo. Opet, puno ovdje ce znaciti transferi Beganovica i Muminovica ako se ostvare i ako se uzmu pare za njih. Najgore je sada ako Nalic ode, onda svi znaju na cemu smo. Onda svi znaju da je besparica, niko nece htjeti doci u Slobodu, ni treneri, ni neki polusolidni igraci, jer ce se znati kakva je situacija.
Mnogi u gradu zele da ode Nalic, ne odgovara im ni on kao ni ova uprava sto se pokusava rijesiti dugogodisnjih zohara sto kroje igracki kadar.
Ovo svi vidimo al vise ne znas kome vjerovat i ko tu govori istinu..

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2019, 19:40

Sariel1987 je napisao/la:Halid jbo ga ti. :urnebes:
Sumnjam da je Bešlić, pa ću metodom dedukcije reć da jr Muslimović.

Zar on nije stranački kolega s "?

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 maj 2019, 19:45

Penaltiky je napisao/la:
Sariel1987 je napisao/la:Halid jbo ga ti. :urnebes:
Sumnjam da je Bešlić, pa ću metodom dedukcije reć da jr Muslimović.

Zar on nije stranački kolega s "?
A joj kako to ba ne znas koje si godiste :lol:
Slusaj majko moju pjesmu ali nemoj size liti :lol: :kralj:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2019, 19:57

1993. Al sam mrtva ćaršija pa ne znam te seljačke :kafa:

Sariel1987
Kontakt:

Post Postao/la Sariel1987 » 19 maj 2019, 20:01

Sjojjj :lol:
Bit mrtva carsija znaci znat sve! :urnebes:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 19 maj 2019, 20:03

Sariel1987 je napisao/la:Sjojjj :lol:
Bit mrtva carsija znaci znat sve! :urnebes:
Ma znam ko je lik, ne znam nadimak. Jednostavno nisam ma toj talasnoj dužini. :mrgreen: Živio ti meni uz Slejer. :salut:

Al et da ne bi polubrata sloboda72 ne bi znao ko su Behka i Ljuca :mrgreen:

bhpremierliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremierliga12 » 19 maj 2019, 20:13

Milos Mijic - 8 golova, 5 asistencija, Kalezic 6 golova u 1. ligi Crni Gore, nije dzaba Slavko za njega govorio najbolji tehnicar kojeg sam trenirao

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.