FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 01 nov 2010, 16:11

Pa bolje imati ovakog jednog "primitivca" koji bi sve dao za klub nego nekog tamo Šumana. Uostalom šta se vi brinete za nas, Blekić je naš problem, a ne vaš.
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 nov 2010, 16:14

Zagor je napisao/la:Pa bolje imati ovakog jednog "primitivca" koji bi sve dao za klub nego nekog tamo Šumana. Uostalom šta se vi brinete za nas, Blekić je naš problem, a ne vaš.
Pa ima razloga sto se mi brinemo recimo to ovako dok se nije ponasao javno ko zadnji papak i javno vrijedjao navijace Zelje nije ga niko ni spomenuo.Javna je licnost podlozan je komentarima i svako normalan ima pravo da komentarise papaluk koji je prikazao bleki ko to ne vidi isti je ko i on.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 nov 2010, 16:14

Zagor je napisao/la:Pa bolje imati ovakog jednog "primitivca" koji bi sve dao za klub nego nekog tamo Šumana. Uostalom šta se vi brinete za nas, Blekić je naš problem, a ne vaš.
Bio bi samo vaš problem da ne priča kako smo "cigani", kako se stidi svog oca jer je navijao za Želju, bla, bla. Umjesto da spušta tenzije on ih još više podiže.
To je obostrani problem ;)

PS evo čovjek već napisa prije mene sličnu stvar.
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 nov 2010, 16:20

Neću da sad ulazim u neke raprave, al brate dragi misliš da vaši ti glavni nikad nisu sličnu stvar rekli. Pa jbt možda je Blekić malo više eksplozivan i vrlo lako kaže mnoge stvari, možda bi se ja trebao sad ljutiti na navijače zelje, koji su 90 % vermena na derbiju pjevali protiv FKS. :roll:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 nov 2010, 16:27

Zagor je napisao/la:Neću da sad ulazim u neke raprave, al brate dragi misliš da vaši ti glavni nikad nisu sličnu stvar rekli. Pa jbt možda je Blekić malo više eksplozivan i vrlo lako kaže mnoge stvari, možda bi se ja trebao sad ljutiti na navijače zelje, koji su 90 % vermena na derbiju pjevali protiv FKS. :roll:
Isto bih rekao i za bilo kog covjeka iz Zelje da nazove navijace sarajeva ciganima, on je zvanicnik jednog kluba njegove izjave u javnost trebaju biti odmjerene bez obzira sta on mislio, svi se busate u to kako je sarajevo veliki klub a podrzavate krkana koji javno vrijedja danas sutra kad neko popije noz bice sto nam ovo treba, ljudi na mjestima treba da budu primjer ispravnog ponasanja i oni koji prezentuju svoj klub u najboljem svijetlu ako ste vi zadovoljni sa blekicem i ja sam ako on predstavlja ono sto je sarajevo postujem i kapa do poda.Poredis bolan navijace i zvanicnog predsjednika kluba jesi li ozbiljan ?

nikad_izvini
Kontakt:

Post Postao/la nikad_izvini » 01 nov 2010, 16:29

Tenzija među navijačima je više nego očita. To je svima jasno. S druge strane, Željina uprava NIJE govorila gluposti koje je izrekao Blekić. Nisu ni blizu nešto rekli. Bilo je nekih reakcija na Blekićeve izjave al ni blizu.
Čovjek je samo još više podigao tenzije. Nije on kriv što postoje tenzije al brate ne mora još više da kuha a meni se čini da je baš to uradio. Zato je dijelom i "naš problem". Mislim na njegove izjave. Ne ulazim u to kako vodi Sarajevo. To je zaista vaš problem iako imam svoje mišljenje o tome :mrgreen:
Ne treba, ne bi smjelo, superiorni uspjeh Osimovog "Željezničara" s bilo kim identificirati; to je isključivo trijumf Amarovog građanskog "masla"-inat provincijskom, mahalaškom Sarajevu. By Senad Avdić, Slobodna Bosna

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 nov 2010, 16:31

@pile87

Postujem ja tebi al' po potpisu vidim da imas nesta jako veliko protiv Blekica.
Da nije veliki i da te ne zanima nebi ti isti bio u potpisu ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 nov 2010, 16:33

Sigurno je on tada bio isfrustriran zbog onih stvari oko sjeverne tribine na Grbavici, pa kad se čovjeku sve skupi mora imati i on slabih tački. Ja opet kažem čovjek je eksplozivan i sigurno je tada bio ljut na Zelju i ljude oko njega. Upravu si ti kad kažeš da je on glava jednog kluba i da ne treba tako regaovati, al jbg svakome se desi...

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 01 nov 2010, 16:51

Megamon je napisao/la:@pile87

Postujem ja tebi al' po potpisu vidim da imas nesta jako veliko protiv Blekica.
Da nije veliki i da te ne zanima nebi ti isti bio u potpisu ;)
Nemom protiv njega imam protiv Ifete :D ja i ti imamo pravo i da psujemo i svemi smo navijaci ali niti jedan predsjednik kluba nema kad bi se Zujo onako ponasao ja bih mu prvi **** mater...

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 01 nov 2010, 17:07

Zagor je napisao/la:Sigurno je on tada bio isfrustriran zbog onih stvari oko sjeverne tribine na Grbavici, pa kad se čovjeku sve skupi mora imati i on slabih tački. Ja opet kažem čovjek je eksplozivan i sigurno je tada bio ljut na Zelju i ljude oko njega. Upravu si ti kad kažeš da je on glava jednog kluba i da ne treba tako regaovati, al jbg svakome se desi...
vidis zato je samokontrola vrlo vazna
i hajd omaklo mu se jbga desi se...
al se nije izvinuo on niti je klub osudio to seljacko ponasanje
tu je problem
onaj ko ima imalo pameti ce priznati da se trebalo izvinuti i javno osuditi to
:) jbga kad se ibisevic izvine javno sudiji sto nebi blekić želji,žuji,osimu starijem,osimu mladjem
jedno je kad ti kakinjas protiv uprave kluba , al kad ti vrijedjas osima koji je sa misom smajlovicem bio najubojitiji tandem jugoslavije e onda si ti primitivac kojem je mjesto samo u kafani i nigdje drugo

E=mc2
Kontakt:

Post Postao/la E=mc2 » 01 nov 2010, 17:11

sektm87or je napisao/la: vidis zato je samokontrola vrlo vazna
i hajd omaklo mu se jbga desi se...
al se nije izvinuo on niti je klub osudio to seljacko ponasanje
tu je problem
onaj ko ima imalo pameti ce priznati da se trebalo izvinuti i javno osuditi to
:) jbga kad se ibisevic izvine javno sudiji sto nebi blekić želji,žuji,osimu starijem,osimu mladjem
jedno je kad ti kakinjas protiv uprave kluba , al kad ti vrijedjas osima koji je sa misom smajlovicem bio najubojitiji tandem jugoslavije e onda si ti primitivac kojem je mjesto samo u kafani i nigdje drugo
Izvinuo se u emisiji na tvsa poslije derbija gdje su gostovali on, Žujo i profesorica Bajraktarević.

[youtube][/youtube]

pogledaj na 3:55 ;)

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 01 nov 2010, 17:25

Da sa ovim i završimo raspravu, okrenite se drugim temama !

sektm87or
Kontakt:

Post Postao/la sektm87or » 01 nov 2010, 18:03

prije nego sto odem na maticni topic ^^
ne mogu a da se ne osvrnem na ovu sliku sto mu žujo daje :)
nikad kosevo nece biti punije :)
zna se ko smo tm87

vojnik srece
Kontakt:

Post Postao/la vojnik srece » 01 nov 2010, 19:06

ronaldo99 je napisao/la:jarane znam da je uboden, ja pitam kako je momak zna li iko stanje njegovo????
momak je dobro par milimetara pored glavne arterije sreca u nesreci oparavlja see

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 01 nov 2010, 19:41

Alen Škoro je napisao/la:Ja kao navijac Sarajeva kazem da je Blekic jedan veliki primitivac.
Htjeli mi to priznat ili ne .. snimak je sve pokazao,ustvari ja sam bio tad na Kosevu.
ti nisi navijač Sarajeva! :o
Sarajevo ljubavi moja!

BORDO BOY
Kontakt:

Post Postao/la BORDO BOY » 01 nov 2010, 20:11

sektm87or je napisao/la:prije nego sto odem na maticni topic ^^
ne mogu a da se ne osvrnem na ovu sliku sto mu žujo daje :)
nikad kosevo nece biti punije :)
zna se ko smo tm87
slika

Psssssssstttt 8-)
NEMAM NIŠTA PROTIV "želje": LITEX : nk željezničar 7:0 Joasinho (1., 7., 36.), Beljakov (73., 77.), Silva (13.) i Hidioudad (42.).

7 UP - moje omiljeno piće :D

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 01 nov 2010, 20:21

Govorimo o poslijeratnom periodu.

rimaa
Kontakt:

Post Postao/la rimaa » 01 nov 2010, 20:25

e raja kakav je ovaj vukelja ev trazio sam sat po internetu nema ni jedan video o njemu,citam da ga trazimo mi i zeljo i stancevskog njega ima na youtub-u,ali nes mi nije uredu isto citam da nema opet plata a to mi je nedavno i potvrdio jedan igrac sarajeva ali nebi sad da ga imenujem,nadam se da ih blekic nece zafrkavati kao onaj smokljo od sumana,jer fakat su zasluzili da im sve isplati jer daju ja mislim trenutno svoj maksimum sve do jednog

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 01 nov 2010, 20:28

Omar500 je napisao/la:Govorimo o poslijeratnom periodu.
Ne, hajmo govoriti o zadnje dvije godine, od kada si ti poceo navijati za melju.....jel moze tako?? :)
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 01 nov 2010, 20:31

rimaa je napisao/la:e raja kakav je ovaj vukelja ev trazio sam sat po internetu nema ni jedan video o njemu,citam da ga trazimo mi i zeljo i stancevskog njega ima na youtub-u,ali nes mi nije uredu isto citam da nema opet plata a to mi je nedavno i potvrdio jedan igrac sarajeva ali nebi sad da ga imenujem,nadam se da ih blekic nece zafrkavati kao onaj smokljo od sumana,jer fakat su zasluzili da im sve isplati jer daju ja mislim trenutno svoj maksimum sve do jednog
Vukelja bivsi mladi reprezentativac Srbije.Prije 4-5 godina bio velika nada Vojvodine pa ga kupio Partizan,ali kasnije pod nerazjasnjenim razlogom propao :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .Nakon Partizana igrao jos Ethnikos Achnas sa Kipra,onda ponovo za Vojvodinu pa za Borac.Zatim odigrao jednu sezonu u Madjarskoj za Vasas i opet se vratio u Borac.Prosle sezone je igrao dobro.Bio je jako dobar zabio je desetak golova.Ove je dao 2 nesto ga bas ne ide,ali ne ide ni kod nas Jahovica i on je tek 4 zabio pa ga opet ne suspenduju.
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: admir1946, Amidzaa, amypitar, Bing [Bot], Burberry46, bvsic, ErosViverosViv, gh0stHZ, Google Adsense [Bot], Hajdeee, johntravolta123, MaroonBjelave, MSOZ101, Pitaristok, Sinfoc1986 i 97 gostiju.